Weer een verassing!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Weer een verassing!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Weer een verassing!!

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

02 Juni 2005 | Griekenland, Kos

Hello there,

Ik zit nu heel even op kantoor en we moeten zo naar de welkomstinfo! Vanmorgen naar de luchthaven, zoals gewoonlijk gasten wegbrengen en weer ophalen. Ik stond lekker te kletsen met een concollega tot ik een bekend gezicht zag.... Joke, wat doe jij nou hier, kon ik alleen maar uitbrengen! Gelijk omhelsen en toen snel naar buiten waar mn moeder dr nicotine gebrek stond weg te werken... haha! Helemaal geweldig, wat een verassing! Zij zijn met de taxi naar ook Agela gegaan, advies van mijn tante, heel goed!!! En om een uur of 13.00 ben ik naar ze toe gegaan. Heerlijk geluncht en bij het zwembad gelegen. Vanavond heb ik het wel erg druk maar ga wel proberen met ze te eten en dan zien we morgen weer verder. Ik zal jullie daar snel verslag van doen, hoe het is geweest want ze blijven maar 4 daagjes... En dan komen donderdag mijn vriendinnetjes al!!!! Waar ik ook super veel zin in heb.

Afgelopen maandag heb ik een rustig dagje gehad, ik heb 's middags nog een paar uurtjes met Emiel op het strand gelegen en mijn bezoeken gelopen. 's Avonds wezen eten met Conny en Martine en toen een borrel gehaald in de Camel. Nog ff in barstreet geweest en weer terug naar de Camel want daar was Elise en de rest ondertussen. Om vier uur toen de lichten aan gingen maar eens naar huis gegaan.

Dinsdag vroeg op want ik had om 11.00uur afgesproken met Emiel. We zijn op de scooter naar Tigaki en Marmari geweest. Helaas was het bewolkt en toen we op het strand lagen ging het regenen. Maar ff lekker ergens geluncht en toen terug naar Tigaki waar de zon weer volop scheen. Tegen de avond zijn we weer terug gegaan want Emiel moest werken. Was echt een topdag.

Gisterochtend op kantoor gezeten en met Elise en Jasper ergens geluncht en daarna naar het strand bij Papa's Beach, hele crew van de Camel Bar lag er ook, erg gezellig.
's Avonds nog ff kantoor en toen gegeten bij de haven! Ik voeld me niet zo lekker dus ging op tijd naar bed, en was vanmorgen dus weer helemaal fit, maar goed ook want het was natuurlijk een hele verassing!

Nou ik laat snel weer van me horen.

Dikke kus van mij

• 02 Juni 2005 - 13:36

Marielle:

Leuk zeg dat je moeder er is! Ik wist wel dat ze plannen had om te komen, maar verder had ik niets definitiefs meer gehoord.

Maareh, het is toch wel mooi weer daar of moet ik m'n koffer vol doen met lange broeken & truien??

Tot volgende week lieverd! Leuk om je dan weer te zien.

Kusjes Marielle

• 02 Juni 2005 - 14:23

Nien:

Hai lieverd!!!
    Leuk he!! Haha Nog ff en er staat als verrassing iedere week iemand op de stoep. Maar wij komen sowieso hoor, we komen niet als verrassing niet zeg maar ;)
    Heb net sollicitatie gehad, weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Hoor uiterlijk eind volgende week wat het geworden is. Ben dus erg benieuwd...
    Nou lieverd, ik zie je volgende week. Je hoort het wel als we weten hoelaat enzo!!!

Dikke kussies
    Nien

• 02 Juni 2005 - 14:55

Bea:

Ha Diaantje!

Wat een verassingen he, hoe moet dat nu als ik 'ns wil komen (Four Roses, kijk maar uit!) Neen hoor schat, geen angst, ik kan voorlopig niet naar Kos komen! Ik hoop dat je een hele leuke tijd hebt met je moeder en haar vriendin!

Liefs
    Bea (die van tante Ien)

• 02 Juni 2005 - 14:56

Bea:

en verrassingen schrijf je natuurlijk met 2 erren, anders staat er iets heel anders, sorry...

• 02 Juni 2005 - 16:43

Joke:

Leuk dat je Moeder er is,
    zo gaat de tijd wel heel snel om als er steeds mensen zijn die jou komen opzoeken!
    Volgende week de meiden, dat word wel erg rustig hier,zijn we weer een paar weken samen Wij beginnen er net weer aan te wennen dat Mariel weer thuis woont!
    Wens je Moeder maar een paar fijne dagen van mij
    Groetjes Joke

• 02 Juni 2005 - 17:26

Nel Zwartele:

wat een leuke verrassing van je moeder,als het effe kan ga je er maar lekker bij zitten,al zullen ze zich zeker wel vermaken,je hebt het helemaal druk met bezoek,en dan volgende week de meiden ,geweldig hoor,nou het huis van Roos en Neyls is versierd heel leuk gedaan,we hebben lekker taart gegeten en nog een borreltje met elkaar gedronken,even geproost op het bruidspaar,ze hadden al kaartjes gehad,en leuke bloemstukjes echt feestelijk.je moeder zal wel lekker genieten van het mooie weer ,kijk maar uit voor verbranden,goed smeren maar,je vader moet dus voor het eten zorgen,of zullen ze het makkelijk doen samen met Mathijs,die redden zich wel denk,verder heb ik nog niet zoveel ,het is snel op elkaar deze keer,maar ik brabbel altijd wel iets terug hoor,o,ja Dan en Dees gaan volgende week dinsdag ook op vakantie naar Tukije,ze wilde alleen niet met Onur air,en dat viel nog niet eens mee,ik zou nu ook niet graag met dat toestel vliegen,we willen nog wel wat meemaken in het leven,nou meid, geniet met volle teugen van je bezoek,ga leuke,gezellige en gekke dingen doen,later kijk je er altijd met plezier aan terug,doe ze de hartelijke groeten van ons ,en voor jou een dikke kus

• 02 Juni 2005 - 17:56

Swen:

Hi Die-aan,

Swen wil ook een berichtje typen:

ilvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvhykjkc kjfk vk

Je snapt het al: dikke kus van mij en waar ben je nou???

Leuk dat je moeder er is. En zeker zo onverwacht !
    Geniet er maar van.

doei doei

• 02 Juni 2005 - 21:24

Ina:

Hoi meissie, was wel een beetje lastig vorige week, want dit was al bekend voor mij! En wat een mazzel he dat ze ook in Agela zitten, vond ik wel heel leuk voor ze en voor jou ook natuurlijk! Geniet er lekker van, het weer is hier weer 3 x niks.
    Ik heb de verwarming aan dus je weet genoeg.

Liefs xxx.

• 03 Juni 2005 - 07:00

Eerpeer:

Hi diaantje,

Wat gaaf dat je moeder er is, gezellig hoor, zo heb je elke x leuke verrassingen uit Nederland, wat wil je nog meer?! leuk leuk leuk!
    Gister ff de passe partouts gehaald voor de feestweek, dat schiet ook al lkkr op, heb er al helemaal zin in. Jammer dat jij er niet bent dit jaar, naja volgend jaar haal je de schade maar ff in hihi. En je vriendinnetjes komen al bijna, leuk hoor, alvast heel veel plezier, maar dat gaat vast wel lukken. Tot heel snel maar weer,

Kussie Eerpeer & Martijn

• 03 Juni 2005 - 07:28

Fem:

Hai Diaantje!!! Oh echt super al die verassingen!! Je wordt goed verwend, en misschien kom ik ook nog wel....;-))
    Nou lieve schat, we bellen snel weer!Ik vond het leuk je gesproken te hebben vorige week. Heb je mijn kaart nou nog gehad of niet???
    Veel plezier en geniet van alles! Groetjes
    Dikke kus Fem

• 03 Juni 2005 - 08:01

Lies:

He dian,
    Wat ontzettend leuk al die verrassingen!! En over een paar dagen komen Jeanine en Marielle naar je toe, wat ontzettend leuk! Ik moet nog even kijken wat ik doe na mijn vakantie met mijn ouders. Anders weet je het....dan kom ik naar je toe! Adios y cuidate mucho, lies

• 03 Juni 2005 - 14:30

Leony:

Jeeeee, wat gaaf hè dat je moeder er is. Ik was er maandag nog even tegengekomen op de Vennep en toen zei ze al dat het waarschijnlijk doorging. Had ze niet een enorme 'kater' na een avondje musical en vervolgens om 03.00 uur weer naar Schiphol???!! Ha ha , had ze er vast dubbel en dwars voor over. Nou meid geniet er lekker van en ik ben benieuwd naar foto's van een bruine tante Corrrr, dus kom maar op...!!!!
    Zal je vanavond trouwens even aan ons denken, het is nl. onze trouwdag en we gaan (heel romantisch) pannenkoeken eten, hi hi. Maar goed, dat is wel zo handig met een baby erbij, in een pannenkoekenhuis is er toch altijd al herrie!!
    doeii, dikke kus van de Gijzenbergies

• 03 Juni 2005 - 17:43

Lara:

Hey Diaan!!

Wat super leuk!!!! Echt een verrassing!!! Geniet er maar lekker van!!! En veel plezier volgende week!!

Dikke kus Lara

• 04 Juni 2005 - 09:45

Kaisa:

Lieve diaantje,

alweer een verassing! Volgens mij heb jij daar niet eens tijd om thuis te missen. Haha. Maar goed ook. Super veel plezier maar weer en je hoort me binnenkort weer.

Dikke kus

• 04 Juni 2005 - 15:09

Joyce:

Hi lieverd!
    Hoe is het daar? Lekker genieten met je moeder? Heerlijk hoor! En volgende week ook weer leuk bezoek. Geniet er maar lekker van. Hebben jullie mooi weer daar? Hier is het helemaal niks. Waardeloos. Maar ja.... doe je niets aan.
    Je hebt zeker wel gehoord dat Mamma Mia heel gaaf was. Wat een leuke musical. Veel gelachen en lekker meegezongen. Je moeder had natuurlijk alleen een heel kort nachtje, maar ja.... ze ging naar jou toe, dus dat maakt niets uit!
    Gertjan en ik zijn nu bij je nicht! Erg gezellig, en we blijven lekker eten. Heerlijk hoor.
    Volgende week hele drukke week met het KLM Open, daarna waarschijnlijk een paar dagen vrij. Wel zin in! Even bijkomen. En dan afwachten wanneer we de sleutel krijgen. Het schiet al op. Als we de sleutel hebben, zullen we wel even foto's maken en naar je mailen, dan kun je zien hoe het is.
    Nou, heel veel plezier nog. Geniet er van, en tot mails weer. Groetjes aan je mama!

Dikke kus vanuit Aalsmeer!