Nog precies 2 weken... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Nog precies 2 weken... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Nog precies 2 weken...

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

16 Oktober 2005 | Griekenland, Kos

Hallo allemaal,

Hier weer een berichtje van mij. Ik heb net Femke en Bas weer op het vliegtuig gezet en die landen over een 40 minuten weer op Schiphol. Het was erg gezellig met hun en nu is het echt aftellen.. Nog 2 weken!

Ik kom precies volgende week zondag ook om 14.00 uur aan in Nederland. Het exacte vluchtnummer enz.. laat ik nog wel weten! Iedereen is natuurlijk van harte welkom.. haha! Ik kom alleen terug want voor 30 oktober zitten alle vluchten vol en moet ik dus voor Emiel nog wat anders zien te regelen.

Ik zal even vertellen hoe mijn weekje met bezoek was.
Zondag toen ze aangekomen zijn heb ik ze natuurlijk weggebracht met mijn bus, dat is het leuke als je bij Sunweb boekt...
Nadat ik iedereen heb weggebracht naar de accommodatie, heb ik Emiel gehaald en zijn we met zn vieren wat gaan drinken in de oude stad. Was nog best laat geworden.

Maandag had ik info en Bas en Femke kwamen kijken, verbaasd van mezelf want ik was helemaal niet zo zenuwachtig. Ik moest helaas gelijk door naar Kardamena en het was echt gekkenhuis met werk. Ben tussendoor nog een uurtje bij ze geweest op het strand en toen mn bezoekuurtjes.
's Avonds ben ik met ze gaan eten bij de Italiaan in de stad en zijn we nog even barstreet ingedoken. Danielle kwam ook nog een drankje doen, dus het was erg gezellig.

Dinsdag had ik een auto geregeld dus zijn we naar de andere kant van het eiland geweest! Erg gezellig. Bij Paradise Beach wilde Bas op de jetski, het zag er zo leuk uit dat Fem en ik elkaar aankeken en zeiden: "Hee, dat willen wij ook!"
Samen dus ook een kwartiertje over het water gescheurd.. echt heel gaaf!
Daar nog even van het zonnetje genoten en toen nog door naar Kardamena voor een ijsje.
Ik heb ze ons appartementje even laten zien.
' s Avonds had ik een etentje van Diana Marysol want die was jarig. Gezellig met z
'n allen bij Filarakia gegeten. Ik heb Bas & Fem toen gesmst dat ik daarna lekker ging slapen want ik was toch wel erg vermoeid.

Woensdag weer kantooruurtjes en daarna ben ik naar het strand gegaan bij Papa's Beach, waar Fem & Bas al snel vrienden gemaakt hadden en zich daar prima vermaakte. 's Avonds hebben we in het centrum wat gegeten en toen gingen we voetbal kijken bij Emiel, zijn laatste avond werken in de Camel Bar!
Daarna nog wat gedronken in de binnenstad met ook Linda & Mascha. Het was hun laatste avond... :( Hoe gaat het meiden??????

Donderdag weer naar de luchthaven, vluchttijden zijn gewijzigd dus ik had ochtend aankomsten en avond vertrekken! 's Morgens kwam Jonna aan voor 11 dagen vakantie. Daarna heb ik even geluncht met haar en met Emiel, Bas & Fem op het strand gelegen. Ik voelde me helemaal niet lekker dus lag daar met een vest en bontkraag.. Ben dus nog even een middagdutje gaan doen en toen weer naar de luchthaven voor de vertrekken. Ik had echt griep dus 's avonds zijn Bas & Fem bij ons geweest. Hebben gekaart en zij hebben 2,5 ltr rose weggezopen.... Ik ben eerder naar mn bedje gegaan, maar het was erg gezellig.

Vrijdag weer info, ondanks het snotteren en een droge keel ging het wel aardig. Fem & Bas hebben me toen naar kantoor gebracht met de scooter die ze gehuurd hadden en hebben nog een beetje getourd. Ik ben nog even gaan slapen en ff wat wezen drinken bij hun op het strand. Toen mijn bezoekjes, en om half 8 ging de telefoon..
" Diaan, mijn sleutel van de scooter is in het slot van de buddy afgebroken, wat moet ik doen??" Belde Femke..
Nou niets aan de hand, kreeg gewoon een andere scooter mee. Ik snel naar huis want ik voelde me nog steeds niet lekker. Emiel had gezond gekookt, dus lekker gegeten! Fem & Bas kwamen de foto's laten zien en toen ging ik heel saai al slapen! Wat als voordeel was dat ik de volgende dag me alweer stukken beter voelde.

Gister zijn we dus met zn drieen op een scooter nog de bergen ingereden. Gezellig en leuk was het. Ik ben zelf nog op een plekje geweest, wat ik nog nooit gezien had. Dus erg leuk! Daarna nog even naar Papa's Beach en toen ben ik nog even op kantoor geweest.
's Avonds met zn vieren bij Spitaki gegeten en toen zat het er alweer op.
Net heb ik ze dus weer naar de luchthaven gebracht en nu zullen ze met een kwartiertje wel landen. Mijn nieuwe gasten zijn er ook weer, ik moet zo naar Kardamena en dan morgen weer info.

Door bezoek is al het werk beetje blijven liggen dus dat ga ik nu doen. Dinsdag ga ik samen met Emiel een nachtje naar Rhodos. Heb er erg veel zin in en laat snel horen hoe het was. Ook weer met wat foto's!

Het weer word trouwens wel minder nu hier, er staat veel wind en het is 's avonds gewoon echt fris.. Nog 2 weken!

Dikke kus Diana

• 16 Oktober 2005 - 14:00

Ina:

Hoi Diana, ben net ff met Joyce naar 's graveland geweest om een helftje voetbal bij Gertjan te kijken en op de terugweg zeiden we over 2 weken is Diana gewoon alweer terug!
    O ja we reden langs Kortenhoef, is dat niet de woonplaats van Emiel?
    Hoop dat je nog 2 weekjes geniet van het mooie eiland en zie je graag op Schiphol. Liefs xxx.

• 16 Oktober 2005 - 15:14

Diana:

Hoi Diaan,
    Jeetje, wat een lang verhaal zeg, daar mag ik wel een voorbeeld aan nemen. Weet je zeker dat je niet hier gaat blijven van de winter, lijkt me wel gezellig. Ben ik niet zo alleen. Nog lekker genieten van de laatste 2 weekjes he... Kuzzz

• 16 Oktober 2005 - 19:34

Ellen:

Hooii lief vriendinnetje!

Je schrijft weer een heel verhaal zeg,leuk leuk alleen weet ik nu al niet meer wat je allemaal schrijft...hihi.
    Eén ding weet ik héél goed en dat is dat jij over twee weken gewoon weer in Nederland bent!
    Dat is pas echt leuk!
    Heerlijk zeg! Gezellig!
    Maar maak er nog wel wat van hoor je laatste weekjes.

Met ons alles prima,vnvnd de eerste avond dat we nix hebben sinds we weer in ons eigen huissie wonen,echt super. Ik ga zo dus ook lekker naar beneden en gezellig en romantisch doen met Rem,haha.
    We hebben lekker vakantie!
    Alleen gaan we helaas niet weg,omdat het herfstvakantie is en het is allemaal gewoon 200 of 300 euro duurder is als normaal.

Diaan ik ben heel blij dat jij in ieder geval bijna terug bent,want ik mis je ckr wel!
    Hopelijk zien we elkaar ook snel!

Dikke knuffel van Rem,El en Jaydon natuurlijk!

• 17 Oktober 2005 - 07:05

Marielle:

Hey meissie,

Ik lees dat het allemaal erg gezellig is geweest met Femke, leuk hoor! En dan nu nog 2 weekies samen met je mannetje en dan alweer naar huis. Wel jammer dat jullie niet samen naar huis kunnen vliegen...

Tot over 2 weekies!
    Dikke dikke kus Marielle

• 17 Oktober 2005 - 14:32

Eerpeer:

Heeeej Diaan!

Nog 2 weekies en dan ben je er gewoon weer leuk leuk leuk, we kijken er naar uit hoor! wel jammer dat Emiel niet gelijk met jou terug vliegt, naja des te leuker is t weer als jullie elkaar hier in NL zien.

Geniet er nog wel ff van de laatste 2 weekies en dan zien we jou gewoon lkkr bijna weer hihi.

Kus Eer & Tijn

• 17 Oktober 2005 - 15:28

Giny:

Hoi Diaantje, we zijn gelukkig weer veilig geland! Het was geweldig op Aruba! En heel fijn om even bij Jeanine te zijn! Ze voelt zich als een vis in het water! Geweldig om te zien dat ze zo geniet! We hebben alvast een beetje gekeken wat voor jullie een leuk plekje zou zijn, maar dat hoor je wel van Jeanine! Nog 2 weken en dan hoop ik je/jullie snel te zien! Geniet er nog even van! Liefs en dikke kus Giny

• 17 Oktober 2005 - 16:00

Lara:

Hey Diaan!!!

Twee weken!! Joepieeee!!
    Leuk dat je zoveel bezoek krijgt!!! Alles verder goed met je?? Weer een beetje opgeknapt??

Hier gaat alles ook goed, eigenlijk niet echt iets bijzonders! Werken en naar school. Heb deze week wel vakantie, maar moet veel leren, want heb volgende week tentamens!!

Heel veel plezier in Rhodos!! Maar dat zal vast wel lukken!!

En ik zie je over twee weken!!!!

Dikke kus Lara

• 17 Oktober 2005 - 16:18

Je Vriendinnetje!!!:

Hey dushi!!!

Echt super jammer dat je ziek was nu Femke en Bas er waren. Maar zo te lezen heb je het nog wel gezellig gehad, je bent iig nog wel gezellig op pad gegaan en leuke dingen gedaan en gezien!

Morgen lekker naar Rhodos, super hoor!!! Kan je eindelijk echt even samen met Emiel genieten!

Ben helemaal trots op jou! Je info's gaan goed, je doet het nu mooi helemaal alleen en je hebt jezelf (over 2 weken) een half jaar lang gered!!! JE BENT EEN KANJER!

Vind het natuurlijk wel heel jammer dat ik je geen welkom kan heten de 30ste maar niet lang daarna kom je mij al gezeldschap houden, dat scheelt!
    Wel bale dat Emiel niet me je mee kan vliegen! Hopelijk kan er wat geregeld worden! Anders moet ie maar in een keer doorvliegen naar Aruba ;)

Lieverd geniet nog maar lekker van de laatste weken! Ik denk aan je!

Heel veel liefs en een dikke kus van je vriendinnetje op Aruba

• 18 Oktober 2005 - 15:49

Monique:

heeey diaan,wat gaat t hard nu hé..Geniet nog even daar en tot over 2 weken alweer!
    liefs pieter & monique

• 20 Oktober 2005 - 12:49

Fem:

He lieverd!!!!

Heb het super gehad op KOS :-) was echt top!!!
    Hoe was Rhodos???
    Ik zie je over 1,5 week, kan niet wachten!!!!
    Nou meis, geniet nog even en we spreken mekaar snel!
    Groetjes aan Emiel.

Dikke kus Fem

• 20 Oktober 2005 - 19:21

Nel Zwartele:

hallo Diana,wat gaat het toch snel hé,voor dat het bericht goed en wel weg is ,hebben we al weer wat nieuws te lezen,maar ik denk dat dit toch het laatste berichtje naar Kos wordt,je komt nu zo gauw thuis ,dan valt er niks meer te vertellen.ik ben nog geen oma,het kindje is wel heel goed gegroeid,en dat is alleen maar goed,als alles goed gaat ,mag de bevalling thuis,en dat is wel zo gezellig,maar je moet er nooit te vast op rekenen,het is wel steeds spannerder,heb een 10 dagen mand gemaakt,voor iedere dag een pakje,gezellig op bed uit pakken,
    maandag weer gelopen met ons clubje,we hebben een rondje Getsewoud noord gedaan ,konden we lekker bij iedereen binnen gluren(nee hoor)maar het loopt wel snel weg met ze allen ,voor dat je het weet is het uur om dat houden we er in,zolang het een beetje weer blijft natuurlijk,zondag ga ik met me stokken lopen ,in langervelderslag moet alleen voor Dan(ouwe)nog stokken kopen,hij denkt ook zolang ik ze niet heb hoef ik ook niet te lopen,maar dan zal hij raar opkijken,ik ga ze zaterdag voor hem halen(lachen)verrassing!!gisteren waren we 32 jaar getrouwd,wat lang hé,zijn we lekker samen bij de chinees geweest,we waren maar samen ,de kids komen zaterdag avond eten,moet weer even in me kookboek duiken,en natuurlijk een lekker toetje maken,en de mannen(en ik)een Irische koffie toe,moet weer lukken denk.
    het is hier van de week ook al koud geweest,dat was even wennen,het zonnetje was er steeds nog bij en dat was toch wel erg lekker,zat steeds nog even buiten,lekker nog met je gezicht in het zonnetje,maar we mogen niet klagen ik teken er voor tot januari,en dan gauw weer naar het voorjaar,nu ga ik denk te snel hé.kom eerst maar fijn thuis,en dan ga nog naar Jeanine toe,nou een heerlijk vooruitzicht,ik zal ze nu toch echt een berichtje sturen vóór ze weer thuis is,oke nog een dag werken en dan is het weer weekend heerlijk,kan ik altijd van genieten,op me werk ook hoor,daar lachen we ook wat af,en dat is ook goed voor een mens,onthou altijd,plezier in je werk is het aller belangrijkst want als het goed is moet je daar iedere dag naar toe.ga nu nog een glaasje drinken voor het slapen gaan,heb al weer genoeg gerammeld op je site,hoop dat je het wel gezellig vond zo,en ik zie je in Abbenes.
    liefs Nel