Vanavond voor laatste keer bezoek, Fem & Bas!
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
09 Oktober 2005 | Griekenland, Kos
Hier weer eens een berichtje van mij, wilde gister al wat laten horen maar internet hier werkt de laatste week heel slecht en word er dus vaak afgegooid. Gelukkig doet ie het nu en heb ik even tijd om jullie weer op de hoogte te houden.
Precies over 3 weken stap ik bijna het vliegtuig in, dus nog eventjes...
Ik was gebleven bij zaterdagmiddag en ik heb 's avonds lekker thuis gezeten met een rose erbij! Ondertussen ging het ook echt pijpenstelen regen, wat een mooi geluid was dat.. hihi! Om half 11 werd ik helaas gebeld dat een gast van mij in het ziekenhuis was omdat ie gevallen was met de fiets... Ik dus door de regen naar het ziekenhuis, gelukkig viel het allemaal mee.
Zondag ben ik in de ochtend op kantoor geweest en 's middags even op het strand, volgens mij. Ik weet het niet meer zo goed.
's Avonds naar de luchthaven en Monique die hielp mij dus dat was wel gezellig.
Maandag eerst weer info's en alles wat mis kon gaan ging ook mis, ik werd er echt niet goed van! Dan regel je iets voor gasten en dan komt de tussenpersoon de afspraak niet na en dan ben ik het haasje.. Dat gebeurde dus 2x op een dag! 's middags weer bezoekuren en 's avonds ben ik met Danielle en Annemarie naar de film geweest, nu in de binnenbioscoop. Red Eye, goede film! Daarna lekker gaan slapen want ik was echt kapot.
Dinsdag had ik vroeg met Danielle op het vrijheidsplein afgesproken, midden in het oude centrum. We hebben daar een beetje de winkeltjes bekeken en ik heb nog een rokje gekocht! In al die tijd dat ik hier zit was ik daar nog nooit geweest! Daarna zijn we heerlijk naar het strand gegaan want de zon scheen weer volop. Er waren nog 2 Nederlandse jongens uit Sassenheim op het strand, die zich een beetje jong voelde hier tussen alle bejaarden die hier allemaal zijn...
's Avonds ben ik met Emiel uiteten geweest en hebben we nog even ergens wat gedronken!
Woensdag ben ik eerst naar kantoor gegaan en heb daar het een en ander gedaan! 's Middag met Mascha en Linda op het strand gelegen. Die zijn alle twee klaar met werken nu en gaan 13 oktober naar huis. Erg jammer, word alleen maar stiller hier. 's Avonds heb ik niet veel gedaan, lekker thuis gezeten en boekjes gelezen.
Donderdag weer eerst ffies naar kantoor en daarna naar het strand met Danielle.. Zij vertelde mij dat er een bom in Nederland is gevonden uit de 2e wereldoorlog!!! Waarom precies nu.. Had ik 3,5 uur vertraging.. Gelukkig had ik mijn gasten in de stad later opgehaald dus hoefde ik niet zo lang op de luchthaven te wachten. Maar ik was wel pas om half 2 's nachts thuis.
Vrijdag natuurlijk weer info die had ik ook een half uurtje verlaat door de vertraging. Daarna ben ik na kantoor weer ff mn bedje ingedoken.. En 's avonds bezoekuurtjes. Toen ik thuis kwam had Emiel al gekookt en kon ik zo aanschuiven. Even relaxed en toen ben ik naar de West bar gegaan want de eigenaar was jarig, het was heel erg gezellig. IK was met Danielle en Mascha en Linda waren er ook! Gezellig dus en was ook pas laat thuis terwijl om 9.00 uur de wekker weer ging. Nu is de West bar dicht, gisteravond was tie voor het laatst open. Ik zal het absoluut missen want ik heb daar echt een toptijd gehad.
Gister heb ik eerst weer een bezoekuur gehad en ben ffies een uurtje op het strand geweest. Heb nog lekker even geslapen een uutje, al werd ik weer gebeld door een gast. Nu weer een autoongeluk.. Maar viel ook allemaal mee, gasten hebben niets moeten alleen even afwachten of ze aangeklaagd worden! Gisteravond wezen eten met Danielle, Linda & Mascha. Het was echt heel erg gezellig. Daarna nog een theetje gedronken in de oude stad en toen lekker naar huis.
En nu zit ik alweer eventjes op kantoor. Vanavond luchthaven en Femke komt natuurlijk! Heb er erg veel zin in en vind het fijn om weer wat bekende om me heen te hebben. Nou tot volgende week, dan zal ik laten weten hoe het met hen was.
Dikke kus en liefs Diana xxx
09 Oktober 2005 - 08:28
Ina:
Had gehoopt dat je op kantoor was!
Hadden we ff kunnen bellen!
Heb van je moeder al gehoord dat het de 30ste gelukt is om samen terug te vliegen! lekker voor je!
Nu alles bijna dicht gaat is er alleen helemaal niet veel aan!
Ik heb eeb uitnodiging gekregen van de kids om woensdag mee te gaan voor een pretecho, lijkt me helemaal fantastisch, je hoort het allemaal nog wel.
Geniet er van dat Femke & Bas er zijn en nog ff doorbijten dan is je avontuur weer helemaal gelukt!
Liefs en tot over 3 weken! -
09 Oktober 2005 - 08:31
Coby:
Kalimera,Kalinichta,mooi is griekenl.16jr naar Rhodos met vac.gew.keek toevallig:op Manon waar ben je ,me nichtje gaat 4mnd een wereldreis maken,start amsterdam-mexico,via manon waar ben je kunnen we haar reis volgen..maar ik wilde je wat vragen;op de foto staat een meisje Danielle,ze komt me zo bekent voor maar zal wel toeval zijn..Er heeft waar ik werk "Vronervaart" in Anna-Paulowna een Danielle gewerkt en die lijkt sprekend op het meisje van de foto..toeval??Weet niet meer Danielle's achternaam ,ze is met een groepje ook naar een land geweest...daar van heeft ze een reis verslag gedaan in het plaatselijke week krantje " de CTR "..Maar misschien is het Danielle niet,in ieder geval een fijne tijd en de groetjes..Coby..uit schagen.. -
09 Oktober 2005 - 09:46
Eerpeer:
Heeeey Diaantje!
Over 3 weken kom je alweer naar huis, wat gaat de tijd toch snel zeg jeetje! Wij vinden t wel weer heel gezellig hoor als je weer terug bent, je bent lang genoeg weg geweest hihi.
Doe je Femke vanaaf de groeten van ons? was errug gezellig donderdag bij Jan Smit, zij was ook mee en hebben echt gelachen, leuk wijffie! Hadden niet verwacht dat Jan Smit zo leuk zou zijn, echt top! Vrijdag dachten we echt nou wat dit moet worden vanaaf maar dat is ook helemaal goed gekomen, allemaal blauw dus dan weet je wel genoeg denk.
Geniet nog ffies van je laatste 3 weken en met Femke en Bas natuurlijk. Veel plezier!!
Dikke kus Eer en Martijn -
09 Oktober 2005 - 15:46
Lara:
Hey Diaan!!!
Wat leuk (voor ons dan..) dat je over drie weken naar huis komt!!! Zo te lezen heb je weer veel gedaan!!
Zo man moet ik ook die voor me kookt!! Haha!!
Hier gaat alles ook goed! Het is hier zelfs ook nog redelijk mooi weer!! Natuurlijk niet zo lekker als bij jou.. Maar wel lekker! Haha!
Van de week zijn we naar de oktoberfeesten in Nieuw-Vennep geweest.. Naar Jan(tje) Smit!! Hahaha! Was wel leuk! Gister naar Rotterdam daar was de summerbase afterparty! Morgen weer vroeg naar school... Bleh! Maar nog een weekje en dan heb ik week vakantie! Moet dan alleen wel veel leren, heb die week daarna tentamens...
Nou meis! We spreken elkaar snel weer!!!
Dikke kus Lara -
10 Oktober 2005 - 07:05
Marielle:
Hey Diaantje,
NOG MAAR 3 WEEKJES!!!! Leuk leuk leuk, kom je lekker bijna weer naar huis. Maar goed ook, want zo te lezen gaat KOS-CITY bijna sluiten. Die 3 weken vliegen vast om, nog één weekje gezellig met Fem en daarna alweer bijna afscheid nemen van alles & iedereen! En dan weer gezellig deze kant op, heb er echt zin in. Kijk er naaruit meis!
Geniet van je tijd met Fem en doe haar de groetjes!
Liefs Marielle -
10 Oktober 2005 - 11:14
Liesbeth:
Hoi hoi, Nog maar even en je komt weer terug naar het kikkerlandje. De tijd zal wel super snel zijn gegaan voor je, geniet daarom nog even van alles daar en tot snel,
Liefs mij en mijn ouders -
10 Oktober 2005 - 14:23
Nien:
Hoi lieverd!!
Echt gek om te horen dat alles dicht gaat enzo. Lijkt me heel dubbel. Aan de ene kant super dat je einde meemaakt van alles maar aan de andere kant ook saai. Hoewel je dan misschien (nog) meer zin hebt om weer naar huis te gaan...
Echt gezellig dat Femke er nu is! Als zij weg gaat hoef je nog maar 2 weken.. Schiet echt op nu! Besef dan ook weer meer dat ik het bale vind dat ik je niet kan ophalen! Wil je ook weer in mn armen sluiten! Maar gelukkig kom je daarna snel naar mij!!! :) En dan heb ik je helemaal (bijna) voor mij alleen!
En dan duurt het ook niet lang meer voordat alles weer 'normaal' wordt. Ook wel weer lekker!
Het valt ook nog wel mee met de zon he? Omdat ze zeiden dat het de laatste weken geen lekker weer zou zijn, je hebt het nog steeds over het strand dus zal wel goed zitten!
Heb Jay van de week zien lopen! Echt zo gaaf!!! Ik zat op msn en toen liet El Jay lopen voor de webcame!! Ik heb achter de computer zitten janken hihi, iedereen keek me aan.
Verder ben je wel op de hoogte volgens mij, vond het echt fijn je weer even gesproken te hebben!!!
Lieverd ik denk aan je!
Love you!!
Sunchi's (xxx) -
12 Oktober 2005 - 08:22
Joyce:
Hi lieverd,
De tijd vliegt voorbij, dat blijkt wel weer. Nog maar 3 weekjes. Geniet er nog lekker van. En zeker nu je weer gezellig bezoek hebt! Waarschijnlijk gaan wij de 30e een weekje op vakantie, dus weet niet of ik je al over 3 weekjes zie, maar anders wordt het over 4 weekjes. Of ben jij dan op weg naar je vriendinnetje?
Hier alles goed. Vanavond de pretecho, erg leuk, maar ook erg spannend allemaal! Je hoort het wel!
Lieverd, geniet nog lekker en tot heel snel!
Veel liefs,
Joyce -
12 Oktober 2005 - 08:52
Monique:
heey diaan, tis nu aftellen hé..lang niet zo druk meer zo te horen.Laat je nog wel wat zon daar voor me over..kom over drie weekjes die kant op nl, weekje turkije met mn vriendin!heerlijk.geniet nog ff daar en tot gauw.Xxx mo -
12 Oktober 2005 - 18:40
Kaisa:
Hey diaantje,
het is nu aftellen he? Nog 2 en een halve week. Ik ben wel blij hoor dat je weer naar huis komt. Heb je zelf ook wel weer zin om naar huis te gaan? Dan is het feest wel weer over natuurlijk, want het klikt allemaal nog steeds erg gezellig. Gelukkik gaat Emiel dan ook naar huis. Nog wat bekend over de vluchten? Hier alles goed. Lekkere vakantie gehad. En nu weer aan het werk.
Zie je snel. En nu echt deze keer.
Dikke kus -
13 Oktober 2005 - 17:41
Nel Zwartele:
Hallo Diana,daar ben ik weer ,helemaal gezond en wel terug uit Turkije,je mag blij zijn dat jij niet zo,n groep gehad hebt,nee hoor,het was bere gezellig,en heel veel menseb kwamen naar ons toe om te vragen wat we van elkaar waren ,en als we dan zeiden familie,vonden ze dat geweldig en heel uniek dat we zo met ze tienen op vakantie waren,maar ja we maken nou eenmaal meer geluid dan 2 personen,maar als het gezellig is geeft dat niks,we hebben met ze alle gewinkeld maar in Cumbet,dat ligt dicht bij bodrum,met ze allen in de taxi,nou dat was lachen gieren brullen,we werden met ze vieren achter in gepropt,en die vent maar scheuren door die straten,nou je begrijpt wat dat teweeg bracht!!ook nog een boot tochtje gedaan,maar jammer genoeg was het die dag net bewolkt,is ook de enige dag geweest,maar was wel leuk,we hebben ons met
modder besmeurd en toen in lekker warm water,onder een grot weer weer afgespoeld,werd je 5 jaar jonger van,geloof je het zelf??ook was er in de avond genoeg te doen,een heel goed animatie team die deden nou werkelijk van alles,zingen,dansen ,vuur vreten gewoon eng om te zien maar heel knap!!het eten was meer dan goed,ik moest iedere dag meer zwemmen !!!en dan de lekkere kleine borreljes,tja dat ging een keer fout,nou daar zal ik maar niet over uitwijken!!zw waren wel lekker maar nooit meer!!
verder was de bediening ook erg goed,een keer hadden ze de tafel allemaal met bloemetjes versierd,kaarsjes er op wijn klaar echt super,ze hadden er niet altijd de tijd voor maar als er een gaatje was stond die klaar,dat was wel een fooitje waard zo nu en dan.al met al hebben we niks te klagen gehad ,mooi weer,en je vraagt je af of het vakantie tijd is zoveel mensen waren er nog,of te veel geld misschien!!ik ga gauw weer sparen voor volgend jaar,dan gaan we zeker weer naar Tenerife maar niet met zoveel hoor ,met Joke en nog 2 zussen ,dit was maar een malig,
ik ben nog geen oma,had het ook niet leuk gevonden als het geboren was,dus dit worden spannende weken,wie weet ben je dan al thuis,de eerste week van november verwachten ze het,ga zaterdag een ledikantje kopen ,heb ik van internet afgehaald,hoeft niet allemaal nieuw natuurlijk,heb al een wippertje,het is gewoon gek om die dingen weer in huis te hebben,nou ja op den duur zullen er misschien wel meer kinderen komen,en dan is het wel makkelijk als je van alles in huis hebt.
nou Diaan,nog eventjes kun je ook naar huis,als er wat geboren wordt hoor je het wel,nog een fijne tijd en liefs van Nel