Het meisje van Sunweb is weer THUIS!!!! - Reisverslag uit Abbenes, Nederland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Het meisje van Sunweb is weer THUIS!!!! - Reisverslag uit Abbenes, Nederland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Het meisje van Sunweb is weer THUIS!!!!

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

31 Oktober 2005 | Nederland, Abbenes

Goedemorgen allemaal,

Nou het is voorbij mijn tijd op Kos. Ik zit nu weer thuis achter de computer, met een heel erg dubbel gevoel. Wat was mijn tijd op Kos toch SUPER! Maar vind het ook weer fijn al mijn vrienden te zien...

Ik zal nog even afgelopen week vertellen aan jullie.

Vorige week maandag had ik de laatste keer info.. Het ging goed, en ik had gewoon geen applaus. Erg jammer als het de laatste is. Maar ja, het ligt echt aan het publiek dat je hebt.

Daarna ben ik naar kantoor gegaan! Ben ik me om gaan kleden en ben ik heel even bij Emiel op het strand geweest en mijn bezoekuurtjes gehad.
's Avonds moest ik uiteten met Danielle, Lonneke en de fietsenboer en zijn zoon. Was erg gezellig en hebben gezellig gegeten en gedronken.

Dinsdag was mijn laatste echte vrije dag en ben ik met Emiel naar de andere kant van het eiland gegaan en hebben we daar lekker op het strand gelegen en hebben we een stuk gewandeld. Heerlijk dagje. 's Avonds weet ik niet echt meer wat we gedaan hebben, hihi. Lekker gegeten en met rose op het balkon gezeten volgens mij!

Woensdag had ik kantoor en moest nu echt alles gaan afronden. Overal de commissies halen, en spullen inpakken, administratie bijwerken en zo goed als afronden.
Ik ben heel even op het strand geweest, maar had geen rust in mijn kont om lekker op het strand te liggen, dus ben maar weer naar kantoor gegaan om verder op te ruimen.
's Avonds ben ik met Emiel gaan wandelen naar het stadje en hebben we daar lekker gegeten en zijn we nog bij een vriend van hem geweest om wat te drinken waar hij werkt. Emiel zijn laatste avond op Kos!

Donderdag ben ik met de meiden van kantoor naar Turkije geweest. Eerst heerlijk naar de Hammam, scrubben/zeepmassage/oliemassage!
Heerlijk, daarna de Bodrum in om nog even te shoppen. En om vier uur weer de boot terug. Snel douchen en de bus in voor mijn vertrekkende gasten. Toen weer met het busje terug, broodje gegeten en Emiel naar het vliegveld gebracht. Hij gaat naar huis!
Dat was heel heel raar. Ik kwam thuis en het was zo stil en saai.
Ik moest echt wennen en ik besefte ook dat het er gewoon op zit op Kos. Het eiland waar wij elkaar hebben leren kennen en samen een leven hebben gehad.

Vrijdag was ik met Danielle eerst naar het politiebureau want haar portomennee was gestolen. Het was een feestdag dus om half 12 was er een parade voor "ochi-dag" (nee dag), daarna waren er dansen op het vrijheidsplein. Ik ben ook nog op het strand geweest en 's avonds heb ik met Danielle wat gegeten. Ik voelde me nog niet zo lekker dus ben gaan slapen.

Zaterdag was ik er op tijd uit en ben ik naar kantoor gegaan om nu echt alles af te sluiten. Inpakken, comail klaarmaken en de administratie afsluiten. Om half 1 heb ik iedereen op kantoor gedag gezegd en ben ik naar app. Erato gegaan om gedag te zeggen en door naar Papa's Beach. Kreeg gelijk iets te drinken en kreeg toen een kadootje als dank voor het houden van de welkomstinformaties bij hun. Helaas was het niet naar mijn smaak. Een rood lampje in een kapje van geurkaars...
Daarna geluncht bij Filarakia met Danielle, Diana, haar bijna man en een vriend van hem. Daarna ook daar gedag gezegd en heb ik nog een mooie handdoek gekregen! Toen naar huis en ben ik begonnen met mijn koffer inpakken, spullen weggooien en een beetje schoonmaken! 's Avonds ging ik eten met de dames van kantoor en Danielle. Hebben eerst wat gedronken en toen bij de griek gegeten. Ik had een kleinigheidje gekocht voor ze als dank voor hun goede zorgen en hulp. En kreeg veel complimenten van ze, dat ze het knap vinden dat ik het als 21-jarige het toch maar even heb afgemaakt en heb gered.
Het was erg gezellig en toen was er weer een tijd van afscheid nemen van een aantal.

Ja en gister was het zover... Ik was om 6.15 wakker en kon bijna niet meer slapen. Heb alleen maar liggen dromen en ben toen maar gaan douchen en de rest inpakken.. Om twaalf uur ging ik broodjes halen en mijn scooter inleveren. Danielle kwam me daar halen en heb nog even thee gedronken bij de fietsenboer en toen gingen we naar mijn appartement, lekker met een broodje op mijn balkon gezeten.
14.00 uur!!! Werd ik opgehaald door de buschauffeur, en moest ik Danielle gedag zeggen, die had de avond vlucht.
Na het ophalen moest ik de rest van mijn gasten nog ophalen en gingen we op weg naar de luchthaven, voor de laatste keer!
Monique van kantoor was gekomen om me nog gezelschap te houden en nadat iedereen was ingecheckt heb ik Marijke gedag gezegd en heb ik nog wat gedronken met Monique. Om 16.15 ben ik door de douane gegaan en naar het toilet geweest en ik kon het vliegtuig al in. Eerst rij aan het raam, dus extra beenruimte.. Voordeel als je samenwerkt met de afhandelaar van Transavia. Er zat een ziek kindje naast me maar gelukkig heeft ze zich de hele vlucht stil gehouden.
16.45 uur ging ik de lucht in op weg naar Amsterdam Airport. Hele gemengede gevoelens en toch ook erg zenuwachtig...
Om 19.15 ben ik geland, moesten nog 10 minuten taxien naar de gate en jaja daar kwam mijn lieven nicht San aanstormen.. YOEH YOEH! Gelijk tranen natuurlijk.
Toen naar mijn koffer, er stond niemand voor de glazen ramen, nee ze stonden koffie te drinken in de bar ertegenover. Want ik zag Rixt & Pim al staan. Gelijk hebben ze he. Na een tijdje wachten kwamen mijn koffers gelukkig bijna als eerste en ging ik door de douane.. Oh oh oh!!
Stonden Marielle, Ellen, Tessa, Femke, Kaisa met een spandoek en balonnen!!! Ja toen kwamen er nog een paar traantjes.
Mijn ouders en broer Thijs waren er natuurlijk, RIxt en Pim zoals ik al zei. MIjn tante, nicht en vriend en last but nog least mijn lieve vriend. Al had ik hem 2 dagen ervoor nog gezien, vond ik het super hem weer te zien.
Daarna zijn er een aantal meegegaan naar mijn huis en hebben we gezellig gekletst.
Ik kon vanacht niet slapen en ik was om 07.09 uur al wakker!!! Nu ga ik mijn koffer uitpakken en lekker rustig aan doen en relaxen.

Bij deze wil ik jullie ontzettend bedanken voor het volgen van mijn site en alle lieve reacties. Helaas houd de site bij deze op.. Misschien komt er ooit nog eens maar dat is nog afwachten wat de toekomst gaat brengen. Eerst ga ik nog op vakantie samen met Emiel naar mijn aller aller liefste vriendinnetje. Want die mis ik toch wel erg en vond het echt heel erg jammer dat ze er gister niet bij kon zijn. Maar lieverd, ik kom naar je toe.....

Nogmaals heel erg bedankt voor de positieve en lieve woorden die jullie schreven en tot snel in levende lijve.

Dikke kus van Diana
(niet meer het meisje Sunweb)

• 31 Oktober 2005 - 08:58

Ina:

Jammer dat het je laatste berichtje is, ik heb het met veel plezier gelezen!
    Maar wel heerlijk je gisterenavond weer in levende lijve op Schiphol te zien! Was ff gezellig weer bij je thuis te zijn, geniet nog ff lekker na en we horen vast snel weer ff! Veel winkel plezier morgen met je moeder. Liefs.

• 31 Oktober 2005 - 09:13

Nel Zwartelé:

Hoi Diaan,we waren van plan om gisteravond nog even langs te komen ,maar dachten dat het veel te druk zou zijn,eerst maar even bijkomen,als het goed is gaan we vanavond lopen ,dan zal ik je vast wel even zien denk.ga maar lekker een weekje bijkomen,en dan op naar Aruba,ik zou zo wel meewillen,alhoewel wat weer aangaat hebben we hier niet te klagen heerlijk toch om zo thuis te komen?is het verschil niet zo groot,nou meid, ik zie je gauw,fijn da tje er weer bent, liefs van het langerak

• 31 Oktober 2005 - 10:24

Monique:

Eindelijk weer thuis! lekker hoor. nu maar ff relaxen en dan lekker naar jeanine. ik hoop je gauw weer te zien! als je zin hebt kom je woensdag maar ff kijken bij streetdance!
    tot gauw. liefs monique

• 31 Oktober 2005 - 10:27

Joke:

Fijn dat je er weer bent,
    Het was een leuke site waar we allemaal naar uit keken om te lezen wat je mee maakte.
    Nu moeten we het weer met de verhalen uit Aruba doen wat wij ook erg leuk vinden.
    We horen nog wel van je hoe je het daar gaat vinden met je liefste vriendinnetje.
    Nou Diaantje to snel.Swen komt weer snel een dropje bij je halen.
    Groetjes van Joke & Joep en een kus van Swen & Milan. ja het is weer maandag he dus ze zijn weer bij mij.

• 31 Oktober 2005 - 14:38

Nichie Leo:

Ha die Diaan,
    Gezellig hoor, dat je weer in het Hollandse bent! Zal inderdaad best wennen zijn, maar hier zijn ook weer leuke dingen te beleven hoor. We doen een onwijs leuk Streetdancedansje (als de 25 minners tenminste hetzelfde doen als de senioren, ha ha ha) en ook de dans van het jaar is erg gaaf!
    Enne, nu wordt het natuurlijk wel eens tijd voor die nichten- en nevendag. Verwacht van ex-Meisje Sunweb wel iets origineels en superleuks natuurlijk.
    Maar kom eerst maar effies op adem hoor. Ik spreek je hopelijk snel en dan kun je Lise ook weer eens zien. Wordt al een grote griet joh!!!
    doeiii, x leo

• 31 Oktober 2005 - 19:26

Eerpeer:

Gezellig dat je er weer bent meissie... wat leuk he dat ze je allemaal op kwamen halen van Schiphol, leuke thuiskomst. Jammer dat we t weer zonder je verhalen moeten doen maar ja tis veel leuker dat je er weer gewoon bent.

Nu lkkr bijna naar je vriendinnetje, leuk hoor, geniet er maar lkkr van strakkies! Onze kaart nog gekregen??

We zien je snel weer Diaan! Liefs xx Eer & Martijn

• 01 November 2005 - 20:22

Ellen:

Diaan ik ben echt trots op je,omdat het zo goed geflikt hebt daar...toppie!

En nu op naar Jeanine!
    Jullie zijn echt een super duo!

Dikke dikke kuss Ell

• 01 November 2005 - 20:26

Je Aller Aller Beste Vriendinnetje!:

Lieverd niet meer doen hoor hihi, zit nu te janken achter de computer! Maar wel heel lief van je natuurlijk!!! En ben ook echt blij dat ik er naar uit kan kijken tot je komt!!! Helemaal super!!! :)

Super gaaf dat ze met een spandoek stonden!! Helemaal leuk! En gezellig dat ze nog even wat bij je hebben gedronken! Had er natuurlijk graag bij geweest!

Lieverd ook ik heb genoten van je verhalen en ben blij dat ik je zo helemaal kon volgen! Je weet het al maar ik ben echt trots op je! Wat ze al zeiden, je hebt het wel mooi gered in je eentje! Toppie!

Lieverd tot heel snel!!! Je bent een kanjer!

Dikke kusjes van mij!

• 03 November 2005 - 12:31

Giny:

Diaan bedankt voor je leuke verhalen en foto's! Alweer een ervaring rijker!Je bent een TOPPER! Vindt het heel leuk dat je maandagmiddag al even langs kwam! Noch even geduld en dan samen met Emiel naar NINA! GENIET ER VAN! Liefs, Giny&Dick

• 22 November 2005 - 20:20

Dick:

Zo Di, je weet natuurlijk van die lieve vriendinnetjes van je dat ik thuis altijd wat traag reageer; nou dat zie je op jouw site dus terugkomen.
    Jullie komen bijna terug uit Aruba en nu pas mijn reactie op jouw laatste Kosbericht!
    Bedankt voor je mooie verhalen, veel succes met de opgedane ervaringen, geluk met je grote liefde,ennne... wat eten we nu met kerst?