Ik ben heel erg blij!!!
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
11 Juni 2005 | Griekenland, Kos
Hier weer eens een verhaaltje van mij!
Afgelopen zondag was het 's avonds nog erg laat geworden. Emiel had namelijk onverwachts een avond vrij, dus ging bij hem en een vriend eten en we gingen daarna nog ff wat drinken in Barstreet. Ook even bij appartement Angela gekeken waar Nien en Mariel zouden komen. Emiel kent de gozer achter de bar daar. Ik was 's nachts om vier uur thuis en om acht uur ging de wekker. Ik moest weer naar Kardamena voor een info. Ging heel goed en veel verkocht! Leuke mensen en het was gezellig. Op kantoor aangekomen ging het iets minder. Ik heb even een dipje gehad en zag het niet meer zitten. Maar ben gaan lunchen bij Papa's Beach en daar op het strand gelegen. Toen ging het wel weer. Nog bezoeken gehad en een tukkie gedaan! Om kwart voor 10 naar de Camel Bar want we hadden een kroegentocht met 9 meiden. NIet veel maar het was super gezellig. In 2 barren op de bar gedanst, echt heel erg gelachen.
Dinsdag om half 11 met Emiel afgesproken. We zijn eerst naar het Asklepion geweest, een bezienswaardigheid op het eiland en toen door naar Tigaki waar we de hele dag op het strand gelegen hebben. Echt relaxed!
's Avonds zijn we uiteten geweest bij een tentje aan zee, erg mooi en lekker. Toen nog even de barstreet in en laat op bed.
Woensdag kantoordag! Paar uurtjes lekker gewerkt en bijgewerkt. 's middag voor de verandering weer naar het strand... Iedereen ging 's avonds voetbal kijken maar ik ging heel verstandig voor mezelf koken en op tijd naar bed, want donderdag kwamen mijn vriendinnetjes!!!!
Donderochtend eerst zelf een aankomst. Hoorde onderweg al dat nien & mariel 2,5 uur vertraging hadden. Snel even een auto geregeld en toen ben ik samen met Emiel naar de luchthaven gegaan om ze op te halen. Ik was best zenuwachtig... Echt leuk, zag ze zo het vliegtuig uitstappen. Toen zijn we naar het appartementje gegaan en lekker zitten kletsen. Ik had tegen de avond nog vertrekken en de vriend van Elise ging weer naar huis. 's Avonds zijn we met zn allen uiteten geweest. Een vriendin met oma van Elise, Roy (areamanager) en de fietsboer met zn vrouw en dochter... En nien en Mariel natuurlijk! Was erg gezellig. Daarna zijn we nog barstreet ingeweest met zn vieren, Emiel erbij! Met Jeanine de bar op.. haha! Hun gingen om half 3 weg en ik bleef nog even want het was Emiel zn laatste avond vrij!!
Gister eerst alleen een info bij Papa's gedaan. Ging erg goed, terwijl ik er weer erg tegen op zag en heel moe was! 's middag op het strand geweest en nog even bezoeken gehad. We zijn gisteravond met zn drieen wezen eten bij Filarakia en daarna nog barstreet ingeweest. Erg gezellig allemaal.
Ik ben nu weer even op kantoor en ga straks weer naar de meiden toe, heerlijk!
Dit was het wel weer even.
Dikke kus van mij!
11 Juni 2005 - 10:07
Mam:
Hoi Diaan,
Hartstikke leuk dat die meiden er zijn. Geniet er maar van want de dagen vliegen om. Is het gelukt met de grillworst? Ik moet de hele week werken, Gera is vrij. Ik spreek je snel weer. Kus mam -
11 Juni 2005 - 10:26
Lies:
He dian,
Echt leuk dat je vriendinnen er zijn. Maak er een leuke tijd van met ze. Maar dat zal wel lukken denk ik! Ik mail je snel weer. Liefs en dikke kus, lies -
11 Juni 2005 - 11:59
Ina:
Ben blij dat jij blij bent.
Had de vlucht van de meiden al gevolgd en wist van de vertraging, dan is ruim 2 uur heel erg lang als je graag naar je vriendinnetje toe wil!
Lekker dat je weer ff tijd had om te internetten!
Hoe is het met jullie boekje, gaat het allemaal naar wens, hoop het wel.
Succes met alles en genieten met je bezoek, je treft het wel hoor met zoveel aanloop!
Liefs uit Aalsmeer ook aan de meiden en Emiel. -
11 Juni 2005 - 12:08
Joke:
Wat gezellig he dat de meiden er zijn 2.5 uur vertraging dat is nogal wat
ik had begrepen dat ze om 9.05 uur zouden vliegen inplaats van 7.30,dus dat werd nog later ik had op teletekst gekeken voor ik naar mijn werk toe ging.
Vertel even aan Mariel dat Milan de hele kamer door kruipt hij gaat als een speer. wel lachen want hij hangt nu in de gordijnen en haalt de krantebak leeg dus we moeten er nu wel wat beter op letten en als Swen puzzelt kan hij er niet afblijven dus krijgt hij nogal eens een mep van Swen
Geniet er maar van en doe meiden de groetjes en geef ze maar een dikke kus van mij,Swen en Milan
groetjes van Joep & Joke.
P.S. Wil Mariel niet op de BAR dansen? -
11 Juni 2005 - 12:10
Je Andere Vriendin:
Hooii lieffie!
Lekker voor je joh dat Jeanine&Mariel er zijn!
Ik hoop dat jullie veel tijd met elkaar door kunnen brengen en dat jullie heel veel lol zullen beleven...maar dat gaat vast wel lukken!
Wat schrijf jij nou...mijn kleine zusje alweer op de bar staan dansen...slokkie op ofzo...hihi! Klinkt gezellig hoor!
Wat leuk ook dat je je vaste maatje daar hebt en veel leuke dingen met hem doet.
Doe hem maar de groetjes hoor...haha!
Hier alles zijn gangetje,alleen erg saai en jij weg en mijn little sister...baluh hoor...niet gezellig,maar het is jullie gegund.
Mijn mannetjes liggen heerlijk te slapen en als zij wakker worden hoop ik dat we ff wat leuks gaan doen ondanks dat het niet zulk mooi weer is,bewolkt en winderig. Maar ff naar Noordwijk moet kunnen toch!?
Ook ga ik vndg of van de week nog ff 2 cadeaus ruilen van Jaydon (heeft hij dubbel gekregen). Vanmorgen was ik al ff bij intertoys om voor een fietsje te kijken,maar Biance zei dat hun er ook nog één hebben van Kelly alleen was die nu al uitgeleend maar zij denkt dat diegene er niet meer op past dus vind ze het zonde als wij een nieuwe kopen terwijl zij er één hebben die niet gebruikt wordt...ff afwachten dus...snap je het nog...hi.
Nou Diaan geniet van deze twee weken en ik hoor de verhalen wel...!
Groetjes en xxx voor jullie alle drie! -
11 Juni 2005 - 18:06
Jessica Verdel:
Hoi meiden,
Lekker hoor, dat jullie nu weer verenigd zijn. Beetje jammer voor ons... maar goed, wij vermaken ons ook wel. 2,5 uur vertraging is wel veel hoor ! Die Eenennaampies hebben niet echt geluk met die vliegtuigen. Zoals mama al schreef kruipt Milan opeens de kamer door. Staan kon hij al, dus voor je het weet, veegt hij opeens de voortafel leeg.... terwijl je hem achter had neergezet. Swen vindt het prima, zolang Milan maar van zijn speeltjes afblijft, maar.... dat snapt Milan natuurlijk nog niet. Vandaag met de mannetjes naar de speeltuin geweest. Swen raakt niet uitgeraast, en Milan kon ook al van een klein glijbaantje en op een dichte schommel. Pret voor drie dus. Nou, wij wensen jullie veel plezier en gekkigheid toe, en we blijven de site in de gaten houden !
Groetjes uit Abbenes -
11 Juni 2005 - 18:44
Monique:
hey meiden, gedragen jullie je daar met zn allen...!leuk hoor,geniet ervan! groetjes monique -
11 Juni 2005 - 20:16
Tessa:
he diaantje
dat is lekker weer wat bekende vertrouwde mensen om je heen. geniet er van en jullie ook Marielle en Jeanine. verder hoop ik dat ik je snel weer zie wandt ik ga je nu missen. Dikke kus -
12 Juni 2005 - 10:30
Joyce:
Hola Chica! Dus je hebt bezoek, erg leuk voor je! Ik krijg ook bezoek, a.s woensdag. Raymond komt me 10 daagjes opzoeken, ik heb er zin in! Donderdag is altijd mijn vrije dag en heb vrijdag een extra dag erbij gekregen dus ik wil dond naar Loro Parque en vrijdag verder over het eiland toeren! Ik kijk wel hoe het verder gaat. Ik heb trouwens een leuk emailtje van David van Lanzarote gehad, HAHA! maar goed ik werk op Tenerife en Lanzarote zal er wel even niet voor me in zitten i.v.m dat daar boekingen erg slecht lopen bij Evenements dus 1 hostess is daar genoeg en die zit daar al een tijdje, maar goed ik zie wel waar ik volgend seizoen terecht kom! Ik wens je in iedergeval heel veel plezier met je vriendinnen, dat gaat zeker lukken!! Heel veel groetjes vanaf Tenerife, Joyce -
12 Juni 2005 - 10:58
Je Nichie:
Hé Jaantje!
Leuk leuk leuk, dat die meiden er nu zijn. Wat zal jij het naar je zin hebben. Beetje op de bar dansen, ja ja lekker gek doen.
Hier gaat alles OK. Heb gisteren Jaco een nachtje en dag gehad, dus moet vandaag nog even aan de arbeid. Dat is wel jammer op onze vrije zondag, maar ja het is toch geen strandweer.
Kun jij niet zeggen 'geen strandweer'. Volgens mij moet je onderhand in een negerin zijn veranderd...foto's foto's!!!
Doeiii, dikke knuffel Leony en een klapzoen van Lise -
12 Juni 2005 - 15:42
Papa:
Hoi Diaan ik geniet van je verhalen,belevenissen.ik zit alleen boven. Het regent buiten ik ben met je moeder even naar noordwijk geweest niet aan het strand gelegen 15 graden.let je wel een beetje op die twee vriendinnen van je? stel je voor een of andere Griek in Abbenes.Geintje.Ik hoop dat je veel plezier met je vriendinnen/vrienden heb. Dikke kus van je vader. -
12 Juni 2005 - 20:40
Lara:
Hey Diaan!!
Leuk he!! Dat Jeanine en Mariel er zijn!!! Veel leuke dingen doen!!! Even een kort berichtje.. Moet nog huiswerk doen... Hahaha!! Heel veel plezier!! Geniet er lekker van!! Kus voor jullie alle drie!!
Liefs Lara -
13 Juni 2005 - 11:57
Liesbeth:
Hey meid, gezellig dat je vriendinnetjes er zijn...maak er een gezellige tijd van.
Hier gaat alles verder zijn gangetje, nog 3 weekjes en dan ga ik naar Frankrijk,
Liefs -
13 Juni 2005 - 12:04
Nel Zwartelé:
Hallo daar allemaal,zo te lezen is het allemaal erg gezellig daar,veel uit en veel zon ,wat we hier trouwens nog steeds missen,maar vanaf morgen wordt het beter,leuk hé met de meiden,er zijn er zo al heel veel geweest,wel leuk in deze tijd, want straks begint de echte drukte pas zeker?dan heb je zelf niet zoveel tijd meer denk en zal je s,avonds wel eerder moe zijn,dus geniet er nog maar van,zijn de meiden al een beetje gekleurd?en gedraagt Mariel zich wel? (grapje)het is ook wel de moeite 2 weken,we zullen straks misschien wel wat foto's zien,dat is ook heel leuk,wat kan er toch veel hé,
vandaag ben ik jarig 50 al weer o,nee,dat is al weer 2 jaar geleden,ga het maar niet meer bij houden,anders gaat het zo snel,maar als je maar gek blijft doen komt het allemaal wel goed,als ik 90 wordt kan ik altijd nog serieus worden,hoop ik dat jullie me handje helpen toch??maar goed zaterdag vier ik het voor vrienden en fam.dus het moet mooi weer blijven,misschien komen je vader en moeder ook nog even.loop er nog even naar toe,wel gezellig,met ze allen,en Mariel houd de borrel te goed zeg maar,op de kermis in nieuw-vennep,dat is de andere week al weer wat een feestjes allemaal,de tijd vliegt om,bijna geen tijd om te werken,moet ook nog iets moois voor de bruiloft kopen,valt nog niet eens mee ,er is al uit verkoop,en dan moet je goed zoeken,ik ga nog een keer naar Haarlem ofzo,ik wil wel iets moois ,maar moet het later ook nog kunnen dragen,en ook niet zo deftig,dat past weer niet zo bij mij ,nou ik heb weer genoeg geleuterd,straks komt me liefste vriendje Swen me feliciteren en natuurlijk Milan die is vanmorgen ook al geweest,gezellig hoor ,nou meiden nog heel veel plezier met elkaar ,geniet ervan en een dikke kus van de jarige job -
13 Juni 2005 - 16:32
Nel Kuiper:
Gezellig dat de meiden er zijn. En jij en wij maar denken dat wij de enigen zouden zijn die naar jou toe gaan!! Wij zijn er bijna helemaal klaar voor. Fred heeft zelfs nog even z'n galblaas die opspeelde laten verwijderen. Nou tot gauw en geniet ervan !!!
Dikke kus Nel -
13 Juni 2005 - 17:47
Joyce:
Hi lieverd!
Hoe is het? Leuke verhalen weer! Heerlijk dat de meiden er zijn! Leuk hoor! Geniet er lekker van! En pas op dat je niet van de bar af valt (tja, je weet het niet met een slokkie op......).
Hier alles goed! Beetje moe van het KLM Open, lange dagen, maar ja... nu even bijkomen. Lekker donderdag en vrijdag vrij. Leuk vooruitzicht dus! Want het weer wordt ook hier een stuk aangenamer!
We hebben nog geen definitieve datum gekregen dat ons huis wordt opgeleverd, maar het gaat wel hard. Waarschijnlijk begin juli. Dus dan kunnen we gaan klussen. We hebben voor de rest alles wel al uitgezocht, dus dat komt helemaal goed. Zal wel foto's maken als het klaar is.
We zijn nu lekker bij je tante. Heerlijk gegeten en even lekker zitten kletsen. Was wel weer nodig, had Ien de hele week niet gezien! En dat komt niet veel voor!! Even de schade inhalen.....
Ga lekker genieten met Jeanine en Marielle! Maak er een leuke tijd van!
Tot mails!
Dikke kus,
Joyce -
14 Juni 2005 - 06:35
Eerpeer:
Heeey Diaan!
Gezellig hoor dat die meiden er zijn, Mar smste al dat er volop leuke barmannen zijn hihi ben benieuwd! heel veel plezier deze weken dat ze er zijn. Met ons alles goed, zijn ons alvast psychisch aan t voorbereiden op de feestweek volgende week. Zaterdag de 1e avond al, kunnen ons lol weer op! nou meissie, doe je vriendinnetjes de groeten van me en heel veel suc6 weer met alles!
Veel liefs, Eer -
14 Juni 2005 - 13:07
Fem:
Hi lieverd, geniet ervan dat nien en mariel er zijn........Doe je ze de groetjes???????
Dikke kus, ook van mijn mama en marijn -
14 Juni 2005 - 20:03
Ellen:
Hooii lieve Diana!
Nou kom op met die foto's...ik ben namelijk erg nieuwschierig!
Dikke kus -
15 Juni 2005 - 12:39
Henk Van Groningen:
Hoooooi Diana als ik het allemaal zo bekijk gaat het goed met je, en gezellig zeker daar.Misschien kom ik eens een keer langs samen met je pappie Gé Dan gaan we op vrijgezelle toer. Verders werkse en veel plezier mvg Henk