Nog 7 weken.......
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
10 September 2005 | Griekenland, Kos
Ik zal weer even verder gaan met waar ik vorige week ben gebleven. Mijn voorspelling was goed want ik ben inderdaad vrijdagavond nog in de barstreet beland!
Eerst was ik gaan eten met Danielle bij de Haan en daarna zijn we naar de West gegaan. Jonna en Conny kwamen ook en nog later kwamen Linda & Mascha nog, het was dus een gezellige en geslaagde avond.
Zaterdagochtend maar naar kantoor gegaan, na te hebben uitgeslapen! Ik weet nu niet meer of ik ook nog op het strand ben geweest, errug...
's Avonds gingen we in ieder geval uiteten in Platani bij een turks restaurantje voor eht afscheid van Jonna. Was erg gezellig en daarna hebben we nog wat gedronken op het vrijheidsplein in de stad. Barstreet had niemand zin in dus ik ben naar Emiel gegaan bij de Camel bar. Nog heel lang daar staan kletsen en gek doen, want ik had weer eens een vervelende bui en toen lekker gaan slapen.
Zondag ben ik naar kantoor gegaan om alles met Jonna af te sluiten en tussen door even naar Aegean View waar de familie van Nes aankwam. 's Avonds even een pizza gegeten bij de Pizza Con en toen de transferbus in. Jonna gedag gezegd en daar stond ik dan alleen voor Sunweb. Het vliegtuig was al geland en ik had 1 minibus... gelukkig kwam al vrij snel een andere bus en een bus kwam pas op het moment dat al mijn gasten buiten stonden. Gelukkig was Monique nog op de luchthaven dus die heeft me even bijgestaan. Dat ga ik niet redden steeds met 100 man.
Maandag om 9.00 uur kantoor met daarna info's en het hele rattenplan. Ik was 's avonds om 20.00 uur eens thuis! Het was me mn dag wel... Daarna ff wat gedronken met Emiel bij Milos! Erg leuk tentje.
Dinsdag had ik een vrije dag, heb lekker uitgeslapen en ben met Linda & Mascha naar het strand geweest. Van Nes kwam nog even langs om mn kamertje te bekijken en daarna ging ik met Emiel bij Spitaki eten en daarna hebben we nog wat bij Nostos aan het strand wat gedronken. Romantisch onder de sterrenhemel op het strand..hahaha!!!
Woensdagochtend was ik vroeg op kantoor om alles bij te werken, tussendoor ben ik met Danielle ergens wezen lunchen. 's Avonds ging met van Nes bij Hellas eten. Was erg gezellig. Daarna heb ik nog wat met Danielle en Conny gedronken!
Donderdagochtend weer ff op kantoor geweest en 's middags eindelijk weer eens op het strand gelegen met Conny. Heerlijk!
's Avonds aankomsten, alleen gedaan en ging goed.
Gister weer info gehad en ben lekker niet naar Kardamena geweest, wat scheelt dat zeg! 's middags uurtje gerelaxed met een boek lezen en nog mijn bezoekuren gehad. 's Avonds weer even wat met Van Nes gegeten bij Spitaki en daarna lekker naar huis! Op tijd slapen aangezien k de laatste nachten niet zo goed slaap doordat ik me waarschijnlijk te druk maak.
En nu ben ik alweer een paar uurtjes op kantoor. Ga zo nog ff wat doen en dan het strand nog ff opzoeken.
tot snel!
Dikke kus Diana
10 September 2005 - 10:14
Ina:
Heerlijk weer wat te lezen van je! Het blijft wel ff genieten bij jou, beetje werken, beetje strand, beetje drinken, beetje uit eten, gaat wel om komen de laatste 7 weken voor jou!
Drukker als nu gaat het waarschijnlijk niet meer worden dus je kan rustig afkickcen! Blijf m'n best doen en wie weet, 1 vliegtuigstoel is genoeg voor mij! Succes nog ff meissie. Liefs xxx -
10 September 2005 - 12:14
Mama:
Heb je gisteren nog aan de telefoon gehad, we zijn dus weer aardig bijgepraat. We zullen dit wel gaan missen hoor, iedere dag even op je site kijken, maar als je weer thuis bent is natuurlijk ook weer heel erg leuk. Kunnen we weer eens een dag gaan shoppen in Haarlem. Ik hoor van de fam. van Nes wel hoe het is geweest. Succes nog deze zeven weken. Liefs mam. -
10 September 2005 - 18:41
Ellen:
Nou jij vind misschien dat de tijd super snel gaat,maar ik toch echt niet hoor hihi!
Het kan niet snel genoeg gaan allemaal wat mij betreft!
Echt ik blijf het een super leventje vinden wat jij daar beleefd hoor,lekker ergens eten en daarna gezellig even iets drinken in een leuk tentje...wat wil een mens nou nog meer.
Ook als jij een drukke dag hebt of een 'lastig pakket' kom je er altijd weer uit...goed hoor lieffie!
Jij ook al onder de sterrenhemel romantisch zitten doen... ... ...!?!?
Heerlijk Diaan geniet er maar van,want als je weer in Nederland bent krijg je daar vast niet de kans voor.
Super dat je zo af en toe toch ook nog lekker een dagje van het strand kan genieten toch!? Nog bruiner worden dan mij...niet leuk,niet leuk!
Waar maak jij je te druk om dan?
Als er iets is,mag en kan jij me altijd bellen he,ook al is het midden in de nacht! Naar Jeanine bellen is nu vast erg duur voor jou...maar als je echt iets kwijt wil bel je haar toch wel hoop ik...!
Veel plezier en suc6 nog!
Een knuffeltje van Ell -
10 September 2005 - 22:50
Nientje:
Hey lieverd!
Leuke foto's zeg :) Heb ze allemaal al gezien toen je gezellig in Ned was, maar het blijft leuk om je te zien (ook al is het op een foto ;))
Jaja nu ben jij het gezicht voor Sunweb! En met wat hulp van Monique kom je er zeker wel!!!
Lief dat je zoveel aan me denkt!!! Dat doe ik natuurlijk ook aan jou!
7 weken.. pff gaat echt snel ja!! Spannend! Want dan kom je ook al bijna naar mij :D
Ik hoop dat je het hier net zo naar je zin zult hebben als op Kos, want je blijft maar leuke dingen doen als ik het zo lees! Gezellig ook dat je Mascha en Linda weer veel ziet! Doe ze maar de groetjes!!!
Ik ga me klaar maken om op stap te gaan (het is hier 19.00u) Waarschijnlijk sta jij nu dus gek te doen in de Camel ofzo... hihi
Maak er maar top weken van de laatste weken en geniet nog even extra van Emiel.. Romatisch he zo'n sterrenhemel!?
Heel veel liefs, dikke knuffel en xxx, voor jou van mij! -
11 September 2005 - 09:15
Dick En Giny:
Zo Diana, die laatste weken zijn niet de ongezelligste geloof ik!
Eten, drinken, feestjes en strand; klinkt goed.
Gelukkig blijf je een familiekind en ga je ook bij "de Haan" eten!
Het blijft gek op jouw site een bericht van Nina te lezen,maar eerlijke gezegd, het went. Gelukkig ziiten Giny en ik er over drie weken al!
We hopen je snel te zien als we weer terug zijn. Geniet nog even! -
11 September 2005 - 09:52
Eer & Tijn:
Heeey Diaantje!
Wat heb jij t toch super daar zeg, nog steeds na al die maanden die je er al zit en t einde langzaam dichterbij komt vermaak jij je nog prima. Geniet er maar lkkr van want voor je t weet is t weer voorbij.
Wel top dat jij nu helemaal t gezicht van Sunweb bent hihi, iedereen is trots op je dat je dat mooi ff geflikt hebt daar! Dat kan lang niet iedereen zeggen.
Zie t al helemaal voor me hoe jullie daar onder de sterrenhemel zitten, geweldig toch? hier hangen sinds vandaag weer donkere wolken over ons landje heen dus die sterren zie je hier mooi niet.
Nou Diaan, geniet nog maar ff van je laatste weekies op Kos, van Emiel natuurlijk ook en heel veel suc6 nog ff'tjes met alles!
Dikke Kus de Eenennaampies -
11 September 2005 - 10:34
Fem:
Hai lieverd!!
Wat een leuke foto's weer, echt leuk!! Heb al helemaal zin in mijn vakantie naar jou. Ik heb net gekeken op sunweb.nl en die aanbieding is super!!! Bas wil er nog even over nadenken en morgen gaan we waarschijnlijk boeken!!!!;-)
Nou meis ik bel je straks en nog 4 weken en dan zie ik je!!! Leuk leuk!!
Veel liefs Dikke kus Fem -
11 September 2005 - 16:34
Marielle:
Hey meissie,
Nog maar 7 weken, wat klinkt dat ineens kort! Duurt natuurlijk nog wel even, maar als je het snel zegt lijkt het niets :-) Geniet dus nog maar lekker van alles, want voordat je het weet zit je hier weer met ons een bakkie thee te drinken en te \"boeren potten\"!
Gisteren eventjes naar feesttent(je) Abbenes geweest. Geloof dat Eer & ik op elke foto staan, dus zal strax eens even kijken op abbenes.net! Hoop dat het meevalt, hihi!
Vandaag verder niks gedaan. Vanmorgen op Swen & Milan gepast en zit nu lekker tv te kijken in me up!
Spreek je snel weer,
dikke kus en liefs Lello -
12 September 2005 - 12:29
Lara:
Hey Diaan!!!
Lekker druk programma heb je weer!! Maar wel leuk toch??!! Jammer dat Jonna weggaat.. Maar het gaat je zeker lukken!!
Hier gaat alles ook goed.. Alweer de derde week school!! Hahaha! Ben nu al moe... Verder wel weer gezellig om al die meiden weer te zien!!
Nou meis, ik moet er weer vandoor, zit nog op school!
Heel veel plezier nog de laatste weken en ik spreek je snel weer!!
Dikke kus Lara -
12 September 2005 - 13:39
Solange:
He lieve diaaaaantje!
Goed om te lezen dat het zo goed met je gaat! Jij kan dat makkelijk aan 170 zeikende sunwebbers pw. Je zal in oktober ook nog wel een druk maandje krijgen denk ik... Zal ik in oktober langs komen? haha Heb er wel serieus over nagedacht..... Maar met stage enzo zal het moeilijk gaan denk ik! Nou meid ik wens je nog veel plezier en succes en doe iedereen de groetjes van mij op kantoor! Zeg trouwens tegen Marijke dat ik haar mailadres ben kwijt geraakt:( en vandaar niet gemaild heb! Maar zeker niet vergeten ben!!! Dus ze moet mij ff mailen ofzo! We houden contact en moeten echt snel afspreken als je weer in NL bent. Heb nu al zin in de reunie! hihihi.
Dikke kus -
13 September 2005 - 07:41
Ariaan:
Hoi Lieve Nicht,
Bedankt voor je sms gisteren. Leuk dat je er aan dacht, blijkbaar loopt de griekse kalender synchroon met die van hier. Je moeder kwam ook nog een borrel halen, zoals beloofd eerder dit jaar. Was erg gezellig, hoewel ik het niet echt vierde kwamen er toch nog wat gasten langs voor een borrel.
Tja gaat snel he die tijd niet alleen in griekenland maar hier dus ook, 30 jaar... Zou niet meer weten wat ik gedaan heb toen ik 27 was. Misschien moet ik de beurskoersen van heineken er op na slaan van de laatste tien jaar. Weet ik ongeveer wanneer ik een feestje had, hihi, haha.. Vermoedelijk zal zich de komende jaren nog wel niets wijzigen. Stage lopen op kos zit er denk ik ook niet meer in, maarja daarvoor hebben we jouw verhalen. Geniet nog maar even van die laatste weken. Oja wat me laatst nog gebeurde:
Was op de fiets naar de kroeg maar mijn slot vergeten. Dacht ik hang er een bordje aan met de tekst: Afblijven of ik beuk je in elkaar groet Regilio Tuur.. kom ik ´s avonds terug: fiets weg en een bordje: Moet je wel hard kunnen fietsen, groet Joop Zoetemelk..
mzzl. ariaan