Ik woon samen... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Ik woon samen... - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Ik woon samen...

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

24 September 2005 | Griekenland, Kos

Hallo allemaal,

Wat gaan de weken toch snel, want ondertussen zijn we gewoon weer een week verder, nog 5 weken dus en ik kom weer thuis.

Vorige week zaterdag ben ik 's middag even naar het strand gegaan waar Linda & Mascha lagen! Was wel even gezellie. 's Avonds ben ik met Danielle bij Linda gaan eten in het restaurant, en daarna zijn we nog even de west in gegaan. Ben niet te lang gebleven want ik moest er weer vroeg uit.

Zondagochtend had ik namelijk ook een vlucht waarop 11 mensen aankwamen. Heb ze even opgehaald en heb toen nog een tijdje op kantoor gewerkt, lekker thuis gelezen en 's avonds weer naar de luchthaven voor 100 man vertrek, 100 man aankomst!!!! Allemaal weer goed gegaan en ik had hulp van Monique dus was nog gezellig ook.
's Avonds heb ik niets meer gedaan, ben lekker gaan slapen.

Maandagochtend weer info bij Papa's, heb al een tijdje geen aankomsten gehad in Kardamena dus dat is wel lekker betekend dus ook dat ik er niet heen hoef. Dat scheelt me aardig wat tijd. Dus ik ben lekker gaan lunchen bij Filarakia met Diana & Martine. Na mijn bezoekuurtjes ging ik uiteten met Robin & Emiel omdat het Robins laatste avond was.. Zijn daarna nog even naar Hoek van Holland geweest, naar een bar bij een appartementen complex (Angela). Toen door naar de West. Linda & Mascha waren er ook nog even. Dus was ook weer een gezellige avond.

Dinsdag was mijn vrije dag, heb eerst lekker uitgeslapen en ben toen met Danielle naar het strand gegaan, heerlijk de hele middag gelegen en weer een beetje bruin geworden! 's Avonds heeft Emiel al zijn spullen naar mijn appartement gebracht en wonen we dus samen... haha! Gezellig hoor!

Woensdag om negen uur naar kantoor, ik was al snel klaar en het internet deed het niet dus ik kon verder niets doen. Diana van Marysol was ook op kantoor en ook al klaar en we wilden wel wat gaan doen, maar ja wat.. Te erg voor woorden, dat je dat op een gegeven moment niet meer weet. Haar vriend zit in het leger en moest een week naar een of ander eiland dus zij had zn auto tot haar beschikking. Zijn dus naar het bergdorpje Zia gegaan en hebben daar lekker geluncht en daarna nog wat rond gekeken in het dorpje. Was erg gezellig en weer eens wat anders dan naar het strand...
's Avonds ben ik met Danielle even ergens wat gaan eten en daarna zijn we weer naar de film geweest, Bewitched! Beetje flauwe film maar toch weer ff lekker weggeweest!

Donderdag heb ik bijna hele dag op kantoor gezeten en ben 2 uurtjes naar het strand geweest. Ff snel een salade gemaakt en weer naar de luchthaven. Vanaf nu gaan de aantallen wel aflopen en krijg ik steeds minder gasten. De gasten die komen doen van alles zelf en zie ik dus bijna niet. Het wordt dus echt rustiger.

Vrijdag weer info en bezoekuren gehad, geluncht met Danielle en gisteravond heeft Emiel gekookt en hebben we lekker de hele avond met een fles wijn op het balkon gezeten!

Nu zit ik alweer een paar uurtjes op kantoor en ga zo kijken of het een beetje weer voor het strand is, het is namelijk af en toe best bewolkt....

Nou jullie zijn weer een beetje op de hoogte van mijn leven hier, al maak ik niet meer zoveel mee... hihi!

Dikke kus en Liefs van mij xxx

• 24 September 2005 - 10:36

Mam:

Nou ik ben blij dat je samen woont en nog niet getrouwd ben. (grapje)
    Ja nog 5 weekjes en dan kom je weer naar huis, zal wel weer even wennen zijn. Arie schreef al over de kraamparty voor neven en nichten bij Marleen. Dat is 23 oktober, dan ben je nog niet terug. Volgende keer beter. Nou schat we bellen gauw weer, xxx mam

• 24 September 2005 - 10:37

Ina:

Hoi meis, erg leuk dat je ff belde op m'n verjaardag, weer een jaartje erbij!
    Je heb wel eens leukere foto's op je site gezet, de zon is prachtig maar dat is het dan ook wel ha ha ha!
    Nog een paar weekjes doorbijten en je ben op Schiphol en dan zeg je na 2 dagen ik wil weer terug want het leven hier is veel saaier als daar!
    Wist je natuurlijk ook wel, maar geniet nog wel ff a.u.b. Liefs xxx.

• 24 September 2005 - 15:03

Lara:

Hey Diaan!!

Alles goed met je?? Zo te lezen wel!! Samen woenen?? Haha! Leuk hoor! En.. Hoe bevalt het voor zo ver...??
    Hier ook alles goed! Druk druk en nog eens druk... Moet me nu snel ff omkleden, want ga zo uiteten!!!
    Hoop je snel weer te horen! Hahah!

Dikke kus Lara

Trouwens.. Mooie foto van die zonsondergang!!

XXX

• 25 September 2005 - 12:44

Ellen:

Hooii lieffie,

Zo jij gaat helemaal snel zeg,nu al samen wonen...heerlijk joh!
    Geniet er maar van!
    En we zien de uitnodiging wel in de bus he voor de bruiloft,haha!

Nu zeggen we joh wat is de tijd toch snel gegaan,omdat je over 5 weken alweer thuis bent,maar in bepaalde periodes vond ik het toch wel erg lang duren hoor.
    Ik vind het wel erg jammer dat je er 22 oktober niet bij kan zijn...mijn ouders hebben een heel leuk zaaltje afgehuurd dus gaan we gezellig feestje vieren voor "Sarah" hihi.

Hier wordt het nu wel herfstachtiger hoor,Jay is net zowat van het strand gewaaid,heerlijk met z'n drietjes daar gelopen en gezeten.
    Jaja je leest het goed GELOPEN! Jay gaat nu af en toe kleine stukjes lopen rond een stappie of 8 doet hij wel als hij zin heeft natuurlijk!
    Echt heel leuk om te zien,genieten kunnen Rem en ik van ons lieve kleine mannetje! Dus kom maar snel terug...dan kan jij ook weer van hem genieten.

Ook hebben we iets gekocht waar we heel blij mee zijn,een nieuwe tv met dvd en dolby surround set enzo,echt super mooi vinden wij.
    Je kan het allemaal komen bekijken als je terug bent,want de planning is dat 6 oktober alles helemaal af is!

Diaan geniet jij nog maar ff van het griekse leven en van Emiel!

Groetjes voor jullie en een dikke knuffel van ons voor jou!

• 25 September 2005 - 16:14

Eerpeer:

Hey lief diaantje!

Wat gaat de tijd toch snel, 5 weekies nog en dan kom je weer naar huis, in t begin leek t wel of er geen eind aan kwam en nu is t alweer bijna zover. Wat moet jij n supertijd gehad hebben daar (en nu nog ff hebt natuurlijk)! Maar wij vinden t wel weer heel gezellig als je terug bent hoor, je bent lang genoeg weggeweest hihi.

Vanmiddag kwamen we Fam. Zijsling tegen, gelijk ff gekeken bij hun uitbouw, wat n groot huis hebben ze nu zeg, echt onwijs gaaf! je weet niet wat je ziet strax, en bij ons huis ook niet, zijn we ook ff geweest met Mar & Ab, ook dat gaat lkkr door, nog 3 maandjes, gaat echt opschieten nu! de foto's komen eraan hoor, ben alleen niet zo vlot met op de computer zetten ook al is t n kleine moeite!

Mooie zonsondergang trouwens, samen met Emiel naar gekeken cker? hihi romantisch hoor ;)

Nou meis, maak er nog ff wat van komende 5 weken, voor je t weet zijn die ook alweer voorbij.

Dikke kus de Eenennaampies

• 26 September 2005 - 06:42

Marielle:

Hee Diaantje,

Dus nu is het eindelijk zover, gezellig samen in jouw appartementje. Leuk hoor! Is ‘ie lekker vaak bij je… moet je z’n sokken opruimen, z’n onderbroekken wassen… hihi, grapje hoor. Hoop dat jullie het gezellig hebben saampies, maar daar hoef ik niet aan te twijfelen denk.

Hier gaat alles nog steeds z'n gangetje. Afgelopen zaterdag met Femke op stap geweest, naar de kermis in de Veen. Was erg gezellig! En nu weer aan het werk, maar ben vanmiddag vrij. Er is jaarmarkt in Lisse, dus daar ga ik heen met m'n zus.

Tot snel maar weer,
    liefs Marielle

• 26 September 2005 - 10:54

Giny:

Hoi Lady Day, wat romantisch allemaal,zonsondergang,samenwonen,met fles wijn op het balkon! Klinkt allemaal super! Ben heel blij voor je dat het zo goed gaat. Het begint spannend te worden, nog 4 nachtjes slapen en dan gaan we eindelijk naar Jeanine! Hebben er erg veel zin in. Woensdag 28 sept. wordt w.s. Opa H. geopereerd aan z'n rug hopen dat alles goed gaat! Verder gaat het allemaal z'n gangetje,Jaydon ligt te slapen en Rem is even klussen in z'n huis! Nou meissie geniet er nog even van en tot horens maar weer! Liefs en xxjes

• 26 September 2005 - 13:46

Nel Zwartele:

wat een leuke foto,s,je zal inmiddels wel een boek vol hebben,altijd leuk voor later,dat zal straks wel tegen vallen als je weer alleen bij je vader en noeder woont,zonder vriend, ach misschien mag die wel in wonen???zal je moeder dit lezen,dan zal ze me wel bedanken,nee hoor,het is maar gein!!het is best wel weer lekker om thuis te komen,effe weer anders en wennen,maar als je eenmaal weer je ritme hebt ,ben je snel gewend.en je hebt nog een mooi reisje in het verschiet,wat wil je nog meer,wij gaan straks de tickets halen bij me zus in Lisse,en gelijk alles even door nemen met ze tienen,nou dan raad je het zeker al,dat zal een gekakel worden,maar voorpret is zo leuk,we blijven allemaal een hapje eten,gezellig wijntje erbij moet lukken toch?ik kon alleen niet mee gaan lopen vanavond, wel jammer,het is veel gezelliger met elkaar,hoop dat we het de hele winter blijven doen ,en anders s,middags ala het te donker wordt,maar met elkaar is dat ook nog niet eens erg ,we zien wel,verder raakt het mooie weer hier op,de herfst komt eraan,is ook mooi al die kleuren.bij jou word het steeds rustiger nu,heb je wat meer tijd om nog wat gezelligs te doen,en het mooie weer is toch nog niet op??nou meid, zet hem op nog een paar weken ,en geniet er nog van,als ik er niet meer aan toe kom schrijf ik na de vakantie weer,dan is er wel weer wat te melden,hoop dat de baby nog even blijft zitten,dat is wel zo leuk,het is wel spannend hoor,lijkt me wel heel leuk,vooral omdat je allerlei dingen terug gaat zien van je eigen kinderen,tenminste dat denk ik,maar goed we zullen zien,je zal me van de winter zeker wel een keer voorbij zien wandelen,en later ook even bij je moeder een dropje halen,gezellig,en de jongens worden OOM zijn ze trots op joh lachen hé.ga nu weg anders mis ik wat!!liefs nel

• 26 September 2005 - 21:29

Nientje:

Wat gezellig lieverd!! Datzal wel weer wennen zijn straks thuis. Maar je hebt al een groot bed aangevraagd dus wie weet....

Echt top dat ik je weer gesproken heb!! Helemaal leuk!!!

Wij vermaken ons wel zo maar ben ook blij straks weer leuke dingen met jou te kunnen doen!! Want dat mis ik natuurlijk wel!!!!

Lieverd ik denk nog steeds aan je!!!

Dikke dikke kus
    Nientje

• 28 September 2005 - 06:36

Solange:

Hey diaanaaaaaaaaa!

Gek hoor om te lezen dat je het zo rustig hebt! Ik kan me er weinig bij voorstellen maar het lijkt me wel lekker genieten!
    Ben afgelopen donderdag op kantoor geweest voor mijn eindgesprek! Alleen maar lof natuurlijk hahaha! Ik mail je nog wel met een uitgebreider verslag! Zal wel raar zijn dat Robin nu weg is.....stuk humor en gezelligheid zal wel weg gevallen zijn. Heeft hij trouwens nog gesolliciteerd?
    Je mist hier verder in NL niks hoor meis! Begint nu langzaam winter te worden...depressing! Al vind ik de maanden naar kerst toe ook wel weer gezellig! Verder heel veel gezever over het nieuwe zorgstelsel....waar heb je het over zal je denken?!!?? Nou verdiep je er ook maar niet in hahaha.

Ik mail je snel! Dikke kus en ik denk nog veel aan je hoor!

• 28 September 2005 - 10:18

Joyce:

hi lieverd!
    Hoe is het? Wat vliegt de tijd! Het gaat al weer super snel! Geniet nog lekker van de zon daar, want hier wordt het nu echt herfst!
    Hier gaat alles goed. Buikkie groeit lekker door! Gaat allemaal goed. In het huis nog wat klusjes doen, maar dat komt allemaal goed. Waarschijnlijk eind oktober/ begin november lekker nog een weekje op vakantie samen, echt zin in! We weten nog niet waarheen, maar dat komt wel goed!
    Succes nog even daar, en vooral nog veel plezier!!
    Veel liefs,
    Joyce

• 29 September 2005 - 14:58

Ariaan:

Tja weet eigenlijk niet veel te vertellen. Behalve dan dat ik nog een leuk mopje hoorde:
    Een meisje gaat uit de discotheek met een onwijs stoere vent mee naar huis. Daar aangekomen laat hij haar het hele huis zien, zo ook de slaapkamer. Haar oog valt direct op de ontelbare teddyberen. Die bovendien geranschikt zijn gua grootte. Op de plank laag bij de grond hele kleine lieve bruinige beren. Met van die mooie kraaloogjes. En steeds weer een plank daarboven worden de beren een slag groter. Ze is helemaal verbaasd opver het feit dat zo´n stoere vent zo´n zacht karakter kan hebben. Ze draait zich om en begint hem te zoenen, waarna van het een het ander komt. En uiteindelijk tot diep in de nacht de liefde wordt bedreven. Als ze ´s ochtends wakker worden, kijkt ze hem diep in de ogen aan en vraagt: En wat vond je er van??? Waarop hij antwoord: Zoek maar een prijs uit... van de onderste plank....

Dus ik weet niet wat die beren kosten op Koss, maar doe mij maar een stuk of 25 van klein naar groot. dan kom ik de eerste maand wel door, blablabla...

groeten je neef.

• 30 September 2005 - 09:31

Sietske:

Ha diaantje! Dacht zal ook maar weer eens een keer kijken hoe het met je gaat! Zo te lezen helemaal prima! leuk dat jullie nu lekker samen wonen! En toch ook wel lekker dat je het nu nog even rustig hebt en dan in de herfst vakantie nog even knallen en dan ben je alweer bijna in nl! Tja dian en dan...dan moet je heel gezellig met ons gaan doen op de gogo reunie! geen probleem toch??! :-) nou meis geniet er daar nog van! liefs