Message from Kos with 29 degrees...... :) - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Message from Kos with 29 degrees...... :) - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Message from Kos with 29 degrees...... :)

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

18 Mei 2005 | Griekenland, Kos

Jassas!

Heeft iedereen genoten van de pinksterdagen? Hier heb ik er niets van meegemaakt...!!
Zaterdagavond hebben Elise en ik zelf lekker wat gemaakt en wat ik al zei op tijd naar bed! Was maar goed ook, want had nog een telefoontje 's nachts..

Zondagochtend vroeg de wekker en op naar de luchthaven. Ging wel weer aardig, dat is niet meer moeilijk! Op kantoor nog een tijdje administratie gedaan en tegen de avond weer op naar de welkomstinfo. 's Avonds ging ik met Martine uiteten bij de Haven en zijn daarna nog in de Camel bar beland. Gezellig!

Maandag op tijd weer eruit want we moesten weer naar Kardamena, eerst even naar Kantoor want we moesten nog wat halen. En de postbode was geweest, post voor mij en niet zomaar! De grootste kaart die je maar kan krijgen van mijn lieve vriendinnetjes en mij kanjer zn hand en voetafdrukken. Echt geweldig. In kardamena was veel opkomst en hebben veel excursies verkocht. Op de terugweg nog even langs een supermarkt in Tigaki. En tot 15.00 uur weer op kantoor gezeten. Om 17.00 uur weer mijn bezoekuren gehad zonder problemen. Begin echt al mijn draai te vinden hier op het eiland en in het werk. Maandagavond hadden Elise & Ik een afspraak bij Woodstock, nederlands restaurant aan zee, echt heel erg mooi en lekker. De manager wil met ons een beachparty organiseren maar we wachten op GOGO! Er komt half Juni een meisje, gezellig! Na het eten zijn we nog even in de camelbar geweest en ik ben nog met 2 meiden naar barstreet geweest, want disndag was tenslotte een vrije dag. Helaas is het overal nog erg rustig dus ik was op tijd weer thuis!

Nou dinsdag mijn eerste echte vrije dag gehad dat ik niets hoefde. Wat super. Ik had met 4 meiden van andere organisaties afgesproken op het strand. Heb er echt de hele middag gelegen! Tegen de avond ben ik nog ff wezen shoppen en toen lekker op mn balkon gelezen. Ik had om 21.00 uur afgesproken weer bij de Haven daar gingen we ook met zn vijfen eten. Lekker cordon blue op! En tsja.. daarna nog even naar de Camel, dat is dezelfde eigenaar als de Haven en zit naast elkaar. Super aardige mensen en wij kunnen er gratis drinken en voor de helft eten. Wat wil je nog meer. Het is hier in de zomer ook harstikke druk want het is echt een Nederlands cafe, vergelijking met de Bolle kan wel een beetje.... Ik heb heel veel shotjes op, dat doe je steeds met zn allen, was dus erg gezellig. Vanmorgen ging weer om half 9 de wekker want het was kantoordag! We hebben tot 14.00 uur gewerkt en toen lekker naar het strand. Er zijn nu veel wolken dus vandaar dat ik jullie even op de hoogte hou.

Morgen weer een vertrek en aankomstdag en dan nog een weekje en dan ben ik alweer jarig. Het gaat dus best snel want dan zit ik hier ook alweer een maand! Zoals jullie waarschijnlijk ook wel lezen gaan mijn dagen er nu wel een beetje hetzelfde uitzien en krijg ik het ook wat rustiger omdat we nu een schema hebben...

Meiden ik denk vanavond aan jullie met streetdance, vorige week kon ik niet meedoen want er waren wat problemen, gister heb ik usher in mn eentje gedanst voor Lonneke & Elise... Ze vonden het erg leuk! En vanavond zal ik aan jullie denken.

Ik laat snel weer wat horen en hoop snel weer eens wat foto's op de site te zetten. Zoals wij op de scooter met pothelm, Diana op het strand en in Turkije!!!

Liefs en dikke kusx Diana

P.S. Voor als jullie het leuk vinden kunnen jullie ook bij Elise kijken. Dat is: eliseopkos.waarbenjij.nu

• 18 Mei 2005 - 15:10

Mariëlle:

Hoi lief vriendinnetje,

Wat een verhaal weer, echt leuk! Ben blij dat je nu lekker je "draai" gevonden hebt en je vermaakt!

Wij gaan zo weer streetdance'n! Hoop dat ik het nog 'n b'tje kan volgen, want ben vorige week niet geweest (druk op m'n werk)! Maar ga er helemaal voor...

Spreek/mail je snel weer,
    dikke kus & knuffel
    je vriendinnetje xxx

• 18 Mei 2005 - 15:13

Nientje:

Hey Jaantje,

Wat een verassing, had nog helemaal geen berichtje van jou verwacht!!! Leuk dus toen ik dat in mijn inbox zag! Ben blij te horen dat je al wat positiever bent! Gelukkig vind je je draai nu al een beetje! Had ook niet anders verwacht hoor... En ja nog een weekkie en dan ook alweer volwassen ;)
    Fijn dat je me ook ff jaloers ging maken hihi, het werkt wel hoor, ben des te harder bezig om te boeken!
    Heel goed dat je het dansje toch nog oefent, zal het aan Rachel doorgeven. Vanavond natuurlijk ook de laatste keer. Rachel zei dat als we volgend jaar nog willen dansen dat we dat nu al op moeten geven, maar dat informeer ik nog wel even en dan kan ik jou eventueel volgende week nog wel opgeven. Dat overleg ik dan nog wel even.
    Las op je site dat El al een tijdje niet naar de Symfo is geweest en lang niet gezellig heeft geluncht, dus ben ik vandaag gezellig gaan lunchen en naar de symfo geweest. We zijn zelfs naar de Esprit gegaan en Ell heeft 2 broeken en 2 shirtjes gekocht... Goed he!!!
    Ga vanavond eindelijk met Kaisa bij de sportschool kijken. Vraag me af of het nog wel zin heeft. Het is nog maar voor 2 maanden natuurlijk.
    Maar goed, kijken kan altijd.
    Morgen weer aan de slag bij mn vader, is wel lekker! Hoewel het weer nu ook wel weer lekker wordt hier. Hoop dus dat ik alvast een kleurtje kan kweken zodat ik niet helemaal afsteek bij jou ;)
    Je hoort wel wat de plannen zijn!
    Ben trots op jou!

Veel liefs en een knuffel
    Nientje

• 18 Mei 2005 - 18:46

Ina:

Wat een vreselijk bestaan heb jij daar zeg! Ik lees alleen maar ff werken en strand en uit eten en barretje pakken. Fijn te lezen dat je je draai al aardig te pakken heb(t)? Hier gaat ook alles z'n gangetje en we hopen dat het beter weer gaat worden! Rest van alle bezigheden zijn onderweg of gaan op de post. Blij dat m'n eerste brief aangekomen is.
    Liefs en heel veel plezier, suc6 en je weet wel.

• 18 Mei 2005 - 20:29

Jessica:

Hi Die-aan,

Vandaag voor het eerst naar deze site gekeken. Leuk om te lezen allemaal ! Hier in Abbenes is het lang niet zo mooi weer als daar (hoezo naar het strand?), maar goed, het regent (nog) niet. Met Swen lopen we regelmatig een rondje en dan heeft ie het nog altijd over Die-aan. Dropje halen? Milan wordt ook al een echte beer. Je zult verrast zijn. Regelmatig moet ik hem tussen de boxspijlen vandaan toveren, omdat hij probeert te gaan staan... wat wel lukt, maar al dat speelgoed, daar stuikelt hij dan weer over. Nou meis, geniet van deze ervaring, en wie weet tot mails,
    Dikke kus van Swen & Milan

• 18 Mei 2005 - 21:29

Jeanine:

Leuke foto's zeg!!! Lig helemaal in een deuk om dat potje op je hoofd haha!!! Ziet er charmant uit moet ik zeggen!
    Maar ziet er mooi en gezellig uit allemaal! Ben wel nieuwgierig!
    Hoop dat ik het snel zelf kan zien!

XXX

• 18 Mei 2005 - 22:20

Lara:

Hey Diaan!!!

Leuk alweer een verhaaltje! Vind het echt super om te lezen wat je allemaal mee maakt!!! Leuk dat je je steeds beter op je gemak voelt!! Spreek je snel!!

Dikke kus en knuffel Lara

• 19 Mei 2005 - 07:14

Liesbeth:

Hey meid,
    Echt super om zoveel leuke verhalen te horen. Het leven daar klinkt geweldig.
    Liefs

• 19 Mei 2005 - 10:15

Monique:

echt leuk om te horen dat t nu goed gaat met je! streetdance ging goed,was de laatste keer.. Knap trouwens dat je de dans van usher nog kent..leer je m ook aan de rest daar?!? ;-) xxx monique

• 19 Mei 2005 - 11:48

Joyce:

Hi lieverd!
    Fijn dat er nu een beetje regelmaat in komt en dat je het iets rustiger komt! En volgens mij kun je er goed stappen en doe je naast het harde werken, ook heel veel leuke dingen!! Heel goed, want zo hoort dat!! Geniet er maar lekker van!!
    Hier alles goed, alleen nog niet echt mooi weer. Verder druk met het KLM Open 2005, dat is alweer over 3 weekjes. Het gaat snel...... Vorig jaar ben je toen nog even met je tante geweest.
    Tot de volgende keer maar weer! Succes en veel plezier!

Dikke kus!
    Joyce

• 19 Mei 2005 - 12:23

Nel Zwartelé:

Wat een lang berichtje zeg,veel wolken zeker,nee hoor heel leuk dat het zo goed gaat ,des te beter,en leuke foto,s met die helm vooral,en je begint al een aardig kleurtje te krijgen,de temperatuur gaat hier iets omhoog,zodat het weer gaat regenen,we zullen wel een warme zomer krijgen ,en dat hebben we onderhand wel verdiend,
    gisteren met Roos en haar schoonmoeder een trouwjurk voor Roos uit gezocht,nou dat is echt prachtig om te doen,ze heeft een hele mooie,tegen die tijd zul je wel wat foto,s zien ,zal ik wel aan Mariel vragen of ze dat wil doen,ik kan dat (nog) niet,daarna hebben we om het te vieren in de hanepoel een wijntje gedronken en een hapje gegeten,want het is toch mooi als je in ene keer slaagt,1 juni gaan ze in ondertrouw,spannend allemaal hoor,vooral omdat het de eerste is,vandaag is tante Joke jarig,ga ik zo even naar toe,een bakkie doen, ze gaan dit weekend op vakantie naar zeeland,hoop dat weer een beetje mooi wordt.
    wij gaan voorlopig nog niet op vakantie 7 augustus pas ,maar voor je weet zitten we weer in Italië,Roos en Neyls komen dit jaar een paar dagen ,gezellig hoor,verder hebben we het te druk om er nog een weekje tussen uit te gaan,we moeten er natuurlijk voor zorgen dat alles er een beetje netjes uit ziet als Roos gaat trouwen,ze trouwd uit huis vandaan,moet nog geverfd worden enz.de boel leuk versieren druk druk druk maar wel leuk.
    volgens mij heb ik je vorige berichtje dubbel geantwoord,geeft niet hoor soms draai ik een beetje door!!!en voor jou wel gezellig,nou ik ga nu,want straks moet ik weer naar de fysio,en dar ben ik helemaal niet blij mee ,die doet je alleen nog maar pijn,maar zo moet het toch weer beter gaan zegt hij, nou ik weet het niet??de tijd zal het leren,
    ik zou zeggen, het allerbeste maar weer en liefs uit Abbenes

• 19 Mei 2005 - 12:24

Eerpeer:

Hi Diaantje,

Gave foto's zeg, ziet er echt heel gezellig uit allemaal. Heel erg leuk al die verhalen met foto's erbij, hebben we btje idee hoe t er allemaal uitziet daar! Hier alles okidoki, wel raar dat gister de laatste streetdance les was, gaat helemaal goed met Usher, echt superrrr dat jij 'm voorgedaan hebt daar hihi. Ook nog linedance bijgeleerd op Will Smith met Switch, heel simpel en goed te doen in de kroeg, die heb jij ook zo geleerd strax! Nou wijffie, succes weer met alles en ben nu alweer benieuwd naar je volgende verhaal :)

Dikke kus Eer

• 19 Mei 2005 - 12:45

Ellen:

Hoi lieve Diana! Wat leuk weer zeg om een verhaal van je te lezen!
    Ik ben blij te lezen dat jij je prima vermaakt en dat je je draai aardig gevonden hebt.want dat vinden wij erg belangrijk natuurlijk. En geweldig zeg die foto's lachuh...leuk om te zien hoe jij daar een btje leeft.
    Hier gaat ook alles zijn gangetje hoor,gstr met Jeanine en Jaydon natuurlijk in symfonie gwst en daarvoor heeft zij gezellig bij ons geluncht. Maar of je het gelooft of niet ik ben gewoon een soort van goed geslaagd bij Esprit...2 broeken en 2 shirtjes,vorige week ook al 3...hihi!
    Nou meissie ik ga Jay uit bed halen en dan naar Katwijk (Caroline&Natan). Vnvnd 'lkkr' alleen thuis! Ik vind je een topper! Dikke kus en knuffel van ons drietjes
    p.s. als je tegen Jaydon zegt dat hij een knuffel moet geven doet hij dat ook echt heel schattig!
    XxX

• 19 Mei 2005 - 17:00

Kaisa:

Hey lieverd!

ziet er leuk uit allemaal hoor op de foto's en zo te horen gaat het ook allemaal goed! Weet dat je het hier wel een beetje mist en dat je af en toe nog een beetje moet wennen, maar weet zeker dat komt helemaal goed!

Veel plezier!

Dikke kus

• 19 Mei 2005 - 17:03

Joyce:

Hola chica! Echt super leuke site waar ik al je verhalen kan lezen. Zeker de foto´s zijn ook erg leuk om te zien! Nou goed, ik begrijp dat je t naar je zin hebt, maar ik had niets anders verwacht! Heel veel plezier verder en tot de volgende mail! P.s vraagje, heb je nu een scooter helemaal voor jezelf? Dat is ook wel relaxed toch?? Groetjes Joyce vanuit Tenerife

• 21 Mei 2005 - 10:38

Nel Kuiper:

hoi Diaantje echt gaaf hoor om jou zo te kunnen volgen. wat een leven best om een beetje jaloers op te worden...
    Nog maar een paar nachtjes slapen en dan.....
    Geniet ze maar weer, en leuke tas hebben ze hem ook nog in een ander kleurtje......
    Dikke kus Nel

• 21 Mei 2005 - 16:14

Elise:

he diaaan, leuk dat je je draai gevonden hebt, Ik ben wel jaloers op je hoor. lekker op zonnig kos

• 21 Mei 2005 - 18:07

Annemiek:

He reislustige nicht,

Heb van de week op mijn moeder's verjaardag even je internet site gescored bij je ma.
    Gaaf opgezet en leuke verhalen en foto's. Brengt weer herinneringen terug aan mijn Kreta vakantie in een vorig leven met dansen op de bar en zoenen met Griekse mannen haha, ja ik was ook ooit wild (vooral op vakantie).

Had al een beetje je belevenissen gehoord en volgens mij ga je het daar heel goed doen en erg naar je zin hebben.

Ben jaloers op je strandweer, hier moest ik vanmiddag weer voor de regen naar binnen vluchten. Kan je beetje zon deze kant op sturen?

Veel plezier en succes met alle avonturen!

Annemiek

ps wel goed olien he op dat strand :-)

• 22 Mei 2005 - 09:21

Fem:

Hai lieverd!! Hier weer even een reactie van mij! Wat leuk al die verhalen en de foto's uiteraard ook!!Vooral die ene met die helm...haha! Zo te horen gaat alles steeds beter met je daar en raak je steeds meer gewend! Vond het super dat ik je vorige week nog aan de telefoon had! Doen we snel weer! Je krijgt vooral de groetjes van mijn mama en marijn en we spreken mekaar snel! Hou je haaks meis!
    Dikke kus van Fem XXX

• 24 Mei 2005 - 10:31

Tessa:

heeeeeeee diantje
    echt leuk om weer wat foto's van je te zien. En natuurlijk top om te lezen dat het leuker met je gaat. De tijd gaat inderdaad snel we zijn alweer een maaand verder. En bijna een jaartje ouder he. ook dat gaat snel. Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag en ik zal een biertje op je drinken. doei doei toppertje