Nog een paar uurtjes.... 21 jaar!!!!
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
25 Mei 2005 | Griekenland, Kos
Eindelijk weer eens een verhaaltje van mij. Nogmaals super dat jullie allemaal reageren. Echt leuk! Ik heb een drukke maar leuke week achter de rug.
Vorige week woensdag ben ik met 2 meiden bij Filarakia gaan eten en daarna zijn we nog even naar de Camel bar geweest. Hebben we een t-shirt gekregen en om een uur of 1 naar huis.
Donderdag op tijd eruit want we moesten weer naar de luchthaven. Ik deed het transferpraatje dus kreeg ook wat feedback van Elise, zij had mij nog niet gehoord dus dat was wel fijn. Leer je alleen maar van. Om half 3 hadden we even geluncht en toen heb ik ff een uurtje mijn ogen dicht gedaan. 's Avonds de info en daarna gegeten bij De Haven. Toen nog ff een drankje bij de Camel. Om 00:00 uur was de barjongen jarig dus moest we nog zingen. en om half twee was ik weer thuis.
Vrijdag ben ik naar een info van collega van Sudtours gaan kijken want ja zondag moest ik het doen.... Op kantoor nog wat gewerkt en restaurants af gegaan voor advertenties voor ons boekje! Eind van de middag nog bezoeken en lekker thuis gegeten. Het was vrijdag dus lekker op stap met de hostessen. Ik ben niet verder gekomen dan de Camel bar en was ook pas om half 5 's nachts thuis. Het was super gezellig. Er waren verstandeijk gehandicapten waar we erg veel lol mee hebben gehad en gezellig met de barjongen zitten kletsen, ik was als laatste thuis...
Begin mijn draai nu dus echt te vinden. Op de terugweg naar huis ging het niet helemaal goed, moest alleen fietsen en ben dus bij mij in de straat door een motor rijder van mijn fiets geduwd. Gelukkig reed hij verder maar ik weet niet wat hem bezielde. Ik had erge koppijn, wat schaafwondjes en blauwe plekker. Ik was erg overstuur maar gelukkig was Elise nog wakker en heb ik mn hart kunnen luchten. Dit schijnt echt een keer in het jaar te gebeuren op Kos want iedereen is heel vriendelijk, laat ik nou de pineut zijn.
Zaterdag, had ik slecht geslapen.. Op tien uur al wakker maar een beetje gerommeld en om 14.00 uur naar het strand gegaan, ik had met Emiel op het strand afgesproken (barjongen). Was erg gezellig, en was ook pas 19.00 uur thuis. Daarna ben ik met Lonneke, Elise & Martha gaan eten bij de Haven want daar werd songfestival uitgezonden.. Ze zijn hier echt helemaal fan ervan en iedereen vond het geweldig. Wij zijn om 23.00 uur weggegaan maar ze hebben we gewonnen dus scheen groot feest te zijn geweest en overal hoor je het nummer. Het is ook echt een zomerliedje. Erg leuk!
Zondag was weer een vertrek en aankomst dag maar er was maar 1 bus dus die heeft Elise gedaan. Ik heb veel werk op kantoor gedaan en geleerd voor de info die ik 's middags heb gedaan. Om 13.00 uur hadden we een afspraak bij een strandtent om te lunchen. Was heerlijk. Thuis weer even geleerd en toen moest ik er echt aan gaan geloven. Gelukkig kwamen er niet super veel mensen dus kon lekker mn verhaal doen. Een half uur gepraat en terug in de bus kreeg ik uit het niets een opmerking van gasten dat ik het erg goed en leuk deed met veel informatie. Dat was natuurlijk erg leuk om te horen. 's Avonds nog ff naar de Camel.
Maandag, Elise is naar Kardamena gegaan en we moesten om 13.00 uur weer ergens zijn, geluncht bij een Nederlands restaurant die ook mee doet met ons boekje. Vooral op kantoor gewerkt en bezoeken gehad.
's Avonds ff naar de Camel bar, we hadden er zin in want dinsdag is onze vrije dag. We zijn in Barstreet beland en toen om 4.00 uur de lichten aan gingen wilde wij nog niet naar huis. Ik ben weer een beetje aan het leren om te drinken. Ik had een paar Flugel op en shotjes met een krokodillen spel. Dus het was erg gezellig.
GIster weer lekker naar het strand. Om 14.00 uur was ik er met Conny (van Tui) en Emiel. Haar ken ik van de sollicitatie van Sunweb, zij was niet aangenomen en is hier nu voor TUI Nederland dus dat is erg toevallig. Om 17.15 moest ik helaas weg want er was een noodgeval. Heb tot 21.30 in het ziekenhuis gezeten met een gast. Maar je bent er voor mensen dus dat geeft een goed gevoel. Lekker thuis gegeten en op tijd naar bed. Had ik wel weer is nodig.
Vanmorgen naar kantoor en jaja.. morgen ben ik jarig. Op kantoor aangekomen lagen er al 5 enveloppen met een grote (JEANINE?) en een pakketje.. Ik mocht het niet openmaken van Elise en zij bewaart het dus voor morgen.. En jullie kennen mij, ik kan nieuwsgierig zijn!
We zijn vanmiddag nog ff op het strand geweest. Elise, ik & Emiel! HIj ligt daar dagelijks omdat hij bij de Camel werkt en die werken weer samen met Papa's Beach dus hij is verplicht een uurtje per dag te gaan! (vervelend!) Net nog ff wat geregeld voor de advertenties. En nu heb ik ff wat tijd om te mailen en te vertellen.
Ik ga zo eten met een paar meiden bij een restaurant en misschien nog ff naar de Camel. Het schijnt dat ze iets in petto hebben. Morgen in iedergeval naar de luchthaven en dan ben ik vrij. We gaan 's avonds eten in de binnenstad met een paar meiden en daarna naar de Camel want die maken een bowl en een cake, als het goed is. Heb er erg veel zin en ik maak er wat van.
Nou dit was wel weer een beetje mijn week. Ik zal er snel nog een paar andere foto's op zetten. En tot de volgende keer, dan ben ik 21!!!!!!!!! SPANNEND!
Liefs en dikke kus van mij.
P.S. zoals jullie waarschijnlijk lezen gaat het erg goed met me en moet er stiekem ook niet aan denken om weer naar huis te gaan. Het werk is leuk, lieve en gezellige mensen om me heen en het eiland is super!
25 Mei 2005 - 16:56
Mam:
Hoi lieverd
Zit net je mail te lezen, super hoor dat het daar zo goed gaat. Zal morgen veel aan je denken en maak er een toffe dag van.
We bellen snel weer.
Dikke kus van ons allemaal. -
25 Mei 2005 - 18:03
Joyce:
Hi lieverd,
Jeetje, wat een verhaal weer! Heel leuk om te horen dat je het zo naar je zin hebt, en dat het erg goed met je gaat. Ben wel erg nieuwsgierig naar DE barman...... Heb je daar ook foto's van?
Heel veel plezier morgen op je 21e verjaardag!! Laat je maar lekker verwennen door iedereen!
Tot mails weer! Veel succes en veel plezier!
Dikke kus vanuit Aalsmeer
Joyce -
25 Mei 2005 - 18:57
Nien:
Hey 20 jarige!!!
Haha, ik zeg niks... Je zal het vanzelf wel zien!
Ik heb het idee dat ik al van alles op de hoogte ben ;) Maar het blijft natuurlijk super om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!!! Beetje jammer dat je niet naar huis wilt maar vooruit, dan kom ik wel naar jou! Wordt ook steeds nieuwsgieriger...
Lekker dat je vrij bent op je verjaardag (op de ochtend na dan)! Zal je vast weer een borreltje nemen. Ga denk ook maar alvast oefenen ;)
Moet morgen weer bij Dnp werken (na 2 weken ofzo) Heel vervelend maar ja... Ben dus wel om 1u vrij en het schijnt tropisch te worden dus wie weet ga ik lekker in het zonnetje liggen.
Lieverd, heel veel plezier vanavond! En ik laat morgen vast nog wel wat van me horen!
Dikke knuffel en xxx
Nien -
25 Mei 2005 - 19:00
Fam. Uit Zuid-beijerland:
Hartelijk gefeliciteerd met je 21e verjaardag er is ook nog een kaart naar je onderweg maar voor het geval hij niet op tijd is . Moet je morgen wel werken of heb je een vrije dag? In ieder geval een fijne verjaardag en we lezen dat je het prima naar je zin hebt fijn hoor. Vrijdag gaan we naar Maartje en Jeroen naar hun trouwen en hopen daar ook je moeder te zien, na afloop van het feest(!) gaan we nog met elkaar eten, samen met tante Marry en oom Leo. Heel veel plezier nog en we lezen je belevenissen. Groetjes uit Zuid-Beijerland. -
25 Mei 2005 - 19:24
Pap:
Hallo schat,
Leuk om te lezen dat je het goed naar je zin heb daar en zelfs complimenten krijgt van gasten. Heel veel pleier morgen, wij nemen er thuis wel een borrel op.
Liefs je vader -
25 Mei 2005 - 19:27
Ina:
Ja, ja, dan word ons nichtje 21, volwassen dus!!Maak er een leuke dag van met wat foto's, kunnen wij ook een beetje zien hoe jullie dat in Griekenland doen! We zullen aan je denken en een borreltje drinken(geen Flugel).
Hele fijne dag en liefs van ons. xxx.Misschien sturen we wel een sms-je of mailtje. -
25 Mei 2005 - 19:39
Ellen:
Hey topvriendinnetje!
Nou toevallig ging ik vndg ook maar weer eens ff achter de computer en val dus gelijk met mijn neus in de boter met jou verhaal.
Wow,wat een geweldig leuk verhaal heb jij weer geschreven en wat ben ik blij dat het allemaal zo positief is zeg!
Lekker dat jij het zo naar je zin hebt joh...super!
En vertel vertel over DE barman...is het wat?
Meissie ik zou je zo graag ff willen zien,maar dat duurt nog wel effies!
Als jij weer hier bent (duurt voor jou gelukkig nog lang) halen we onze "schade" gewoon goed in toch!?!
Morgen ben ik nog lkkr een dag vrij en wordt het héél mooi weer,Rem begint morgen weer en Jeanine komt bij ons lunchen!
We gaan dan een paar leuke foto's van jouw kanjer maken en die stuur ik gelijk op oké!?
Jaydon is echt groot en wijs aan het worden hoor,hij gaat ook steeds meer ontdekken,trekt zich aan alles op en staat dan gezellig...hihi!
Met de uitbouw zijn wij nog steeds druk bezig maar hebben nog nix concreets. We wachten nog op 1 offerte en dan gaan we beslissen wie het mag gaan doen,ik heb de keus natuurlijk al gemaakt...degene die het snelst kan beginnen.
We hebben er echt zin in en hebben al helemaal in ons hoofd wat voor vloer,meubels en tv- en geluidsapparatuur we willen. Spannend!
Nou toppertje ik stop weer ff met schrijven en we houden gewoon contact via de manieren die er zijn!
Kanjer geniet morgen van je verjaardag en laat je maar lekker verwennen door iedereen! Wij zullen aan je denken en één borrel op je drinken!
Hele dikke kus en knuffel van jouw allerliefste kleine vriend Jaydon
Natuurlijk ook een paar zoenen en knuffels van Rem&El -
25 Mei 2005 - 19:53
Nel Kuiper:
Hoi Diaantje,
Gezellig om jouw laatste nieuwtjes weer te lezen!
over ongeveer 2 uurtjes ben jij jarig dus bij deze alvast van harte gefeliciteerd namens alle Kuiperkoppen!
denk dat het wel een gave verjaardag zal worden morgen voor jou als ik net zo lees wat er zoal op jouw program staat!
daar je nog niet moet denken aan weer naar huis
gaan, komen wij dan wel op 28 juli naar jou!
nogmaals een fijne verjaardag en tot schrijfs!!
Dikke kus Nel Kuiper -
25 Mei 2005 - 19:57
De Clementjes:
Hey Diana.
Welkom bij de oudjes!! Van harte gefeliciteerd, maak er een groot feest van! Hierna is het alleen maar berg afwaards!! Maar het feesten om je 21ste is geweldig, vraag maar aan mijn vader....
fijne dag, geniet ervan!
Groetjes.
Monique en de familie. -
25 Mei 2005 - 20:46
Han & Joke:
Hoi Diana,
Alvast van harte gefeliciteerd, wij wensen je een hele gezellige dag. Leuk te lezen dat je het zo naar je zin hebt.
Lieve groetjes van
Han & Joke -
26 Mei 2005 - 07:18
Joyce & Gertjan:
Nu is het echt zover:
Lang zal ze leven, lang zal ze leven! Hieper de piep hoera, hieper de piep hoera!! VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE 21e VERJAARDAG!!!!!! Maak er een top dag van!
Dikke verjaardagskus! -
26 Mei 2005 - 07:23
Mariëlle:
Hey lieverd,
FEEST FEEST FEEST!! Hoera, gefeliciteerd met je verjaardag... Heb je gisterenavond al gebeld om je te feliciteren, maar toen stond je boven op een tafel te dansen, dus hierbij nogmaals!
Ben echt blij dat je het zo naar je zin hebt daar, heb ik nog meer zin om die kant op te komen. Komende dagen wordt het hier ook mooi weer, dus kunnen wij ook alvast een kleurtje pakken (alhoewel, ben natuurlijk gewoon aan het werk)!
Mail je snel weer over alles,
kus kus kus x -
26 Mei 2005 - 08:03
Lara:
Hey Diaan!!
Wat een verhaal weer!!! Fijn dat je het elke keer meer naar je zin hebt! Hier gaat alles z'n gangetje vandaag, morgen en overmorgen wordt het echt lekker weer hier!! Jammer genoeg moet ik precies al die dagen werken! Nou meis, heel veel plezier nog! Ook op je verjaardag!!! Maak er wat leuks van! Ik spreek je snel weer!!!
Dikke kus Lara -
26 Mei 2005 - 08:42
Kees De Haan:
Van harte gefeliciteerd
met je verjaardag en doe de groeten aan Ina. -
26 Mei 2005 - 10:11
Dees:
Hey meis,
Natuurlijk eerst van harte gefeliciteerd met je 21ste verjaardag!
Wat vervelend van die moterrijder die je van je fiets af duwde..! Bedankt voor je leuke kaartje! Heb je me mailtje nog ontvangen? Leuk dat je het zo naar je zin hebt en stiekem eraan denkt om niet terug naar huis te willen! Klinkt erg positief, maar hoop toch wel dat je zal terug komen ookal heb je het zo naar je zin!
Ik mis je hier meis, en kom je dus snel opzoeken. Ik kijk er naar uit!
Have fun,
Dikke kus liefs Dees -
26 Mei 2005 - 11:47
Jeanine:
Ook hier wil ik nog even zeggen: GEFELICITEERD!!! Hieperdepiep HOERA!!! Feestse!!!
Ga vanavond lekker een gebakje halen bij je ouders, die laat ik natuurlijk niet door mn neus boren ;)
Veel liefs en xxx
Nien -
26 Mei 2005 - 12:16
Bea:
Kalimera (of ....spera??) 21 jarige!! Wat een verrassing he van die maffe tante van je! Ik had graag meegegaan (ben wel op Sandra d'r 21e geweest in Kos, ongev. 100 jaar geleden....Maar de plicht riep te hard dit jaar. Ik hoop dat je een hele fijne, gezellige, vrolijke dag hebt (en alle dagen daarna natuurlijk) Van harte gefeliciteerd en geniet van je tijd daar!
Dikke kus,
Bea -
26 Mei 2005 - 12:24
Eer En Martijn:
Heeey lieve Diaan,
Van harte gefeliciteerd meissie met je 21ste verjaardag! PROOST OP JOU! echt super dat je het helemaal naar je zin hebt. Je wil zelfs nog helemaal niet naar huis hihi, naja je hebt nog ff te gaan daar dus komt helemaal goed! Veel plezier vandaag en vanuit Nederland 3 hoera'tjes voor jou!
Liefs xxx Eer & Martijn