Even een paar foto's!
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
21 Juni 2005 | Griekenland, Kos
Hier even een kort verhaaltje omdat ik nu een paar foto’s heb gevonden die ik aan jullie wil laten zien. Ik heb zelf net mijn foto’s weggebracht en die worden op cd gezet dus volgende week echt allemaal nieuwe foto’s!
Donderdag gaan de meiden weer naar huis wat ik helemaal niet leuk vind. Morgen nog een dagje vrij, ik heb een auto geregeld dus we gaan t eiland even rond! Heb er erg veel zin in! Als zij weg zijn zal ik jullie alles vertellen van de afgelopen week.
Liefs en dikke kus x
P.S. Veel plezier met de feestweek Nieuw Vennep, morgen Guus.. Leuk hoor!
21 Juni 2005 - 16:30
Joke:
Voor mij hier niet zo'n leuke week zoals je wel gehoord hebt ik hoop dat jullie Marielle nog een beetje op hebben kunnen vrolijken.
de laatste loodjes voor de meiden,dus voor jou word het dan wel weer erg rustig zonder hen,geniet er dus nog maar even van en zeg maar dat het hier heel stil is zonder Mariel.
ben erg benieuwd naar je nieuwe foto's.
Veel plezier morgen met jullie rondrit
Dikke knuffel van Joke & Joep -
21 Juni 2005 - 17:59
Ina:
Hoi feestneus, heerlijk om je stem zondag ff te horen, en wat een nieuwtjes allemaal in Aalsmeer he!
Het weer is hier nu ook prima, gaat wel weer lukken hoor, hopelijk is het op je vaders verjaardag ook lekker kunnen we buiten feestje bouwen, doen we net of we op Kos zijn!!!!
De belangrijkste brief is onderweg.
Liefs van ons allemaal. -
21 Juni 2005 - 20:04
Nel Zwartele:
Hallo daar,geniet er nog maar even van met ze drieen,en afscheid nemen valt altijd tegen,maar deze mooie tijd pakt niemand jullie meer af,heb ook naar Mariel geschreven dat ze er nog wat van moet maken,hier kun je ook niks,en het leven is soms zo dubbel,helaas zal dat altijd zo blijven,er is altijd wel bij iemand wat minder leuk is,maar we moeten altijd proberen het positieven te blijven zien,en dat valt soms niet mee,maar Diana er zal best wel even een gat vallen voor je ,maar daar integen zal het ook wel drukker worden,en wie weet wie er nog komt,tot nog toe heb je het er maar druk mee,de tijd gaat zo snel,mijn verjaardag was weer gezellig,je vader en moeder zijn ook geweest,het was prachtig weer ,en zondag en maandag zelfs tropisch,ben jij wel gewend maar wij nog niet,dus maandag Swen van school gehaals op de fiets ,voor het eerst na Joepi weer een kleintje op de fiets ,wel weer even wennen,maar zo leuk ,hij vond het prachtig,en s,middag zijn we nog naar Lisse gefietst,een ijsje genomen met de jongens,gaan we vast nog eens doen,en nu op naar de kermis wij gaan zaterdagmiddag gezellig op het veld altijd (veel )te gezellig,maar af en toe moet je wat leuks doen,al hebben we daar genoeg van hoor,maar het hoort er gewoon een beetje bij kermis in Nieuw-vennep,nou meiden maak er nog een gezellige dag en avond van,en Diana hou je goed,je schrijft maar gauw als ze weg zijn ,sturen we snel iets terug,de foto,s zijn leuk ,we wachten de volgende af.heel veel groetje van ons allemaal kus van nel -
21 Juni 2005 - 20:36
Ellen:
Leuk om weer ff een paar recente foto's te zien zeg,het ziet er allemaal tiptop uit meid! Leuk om mijn bruine zusje ook even te zien! Ik mis jullie allerliefste kanjers van mij!
Nou meid,geniet nog ff van de meiden...!
Hou je haaks en er komt vast nog wel iemand jou kant op,toch!?
Lieverd we contacten snel weer ff oké!?
Dikke knuffel en kus voor jullie drietjes natuurlijk! -
22 Juni 2005 - 06:54
Kaisa:
Hey lieverd! Leuke foto's, ziet er erg gezellig uit hoor! Ik hoor alle verhalen wel van jeanine morgen. Je zal ze wel weer gaan missen! Ik vind het wel jammer dat je er niet bent hoor met de feestweek, maar ja volgend jaar weer. Geniet er lekker van! Heel veel plezier en spreek je snel weer.
Dikke kus... -
22 Juni 2005 - 08:13
Lies:
Leuk om weer wat fotos van je te zien. Zo zo toe maar, je bent nog niet eens klaar met je stage daar op Kos en hebt het al over Bonaire enz... wat een leven toch!!Heel erg leuk voor je als het doorgaat. Ik en juul zijn ons al aan het orienteren over onze vakantie. Maar 100% zeker is het nog allemaal niet. Morgen zal het wel heel stil en saai zijn voor je als marielle en jeanine weggaan. Maar echt leuk dat ze in elk geval langs zijn geweest, kon ook niet anders. Liefs en dikke kus, lies -
23 Juni 2005 - 09:46
Eerpeer:
Heeey hallo Diaan,
Gave foto's zeg, ziet er goed uit allemaal!! vanaaf gaan die meiden weer naar huis, btje jammer voor jou maar jullie hebben in ieder geval 2 hele mooie weken gehad met elkaar, geweldig toch?! gister naar Guus geweest, was zo ontzettend gaaf Diaan, je moeder was er ook nog, die vond t ook wel gezellig geloof ik hihi... naja volgend jaar ben jij er ook weer bij! je ouders ook nog ff gesproken zaterdag bij tante Nel dr verjaardag, was ook gezellig! Nou ben benieuwd naar de andere foto's, hoop dat je ze snel op je site hebt staan! Tot gauw wijffie, breng nog wel verslag uit van de feestweek!
Veel liefs Eer & Tijn -
23 Juni 2005 - 15:19
Maike:
Heey Diana!
Zoals beloofd hier een berichtje (een beetje laat). Bij DNP is weinig veranderd behalve een stroom nieuwe mensen die er na korte tijd weer uit gaan.
Het vriendinnetje van Marcel Spaargaren werkt nu ook bij mij en ze gaan in Augustus samen wonen vlakbij mij.
Je bent wel bruin geworden zeg! Leuk dat je een vriendje hebt! Nog heel veel succes en plezier daar!
xx Maike