De meiden zijn weg.....
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
23 Juni 2005 | Griekenland, Kos
Ik zal even vertellen hoe afgelopen week was!
Woensdags hebben we 's avonds in de binnenstad even gewandeld en gegeten bij Filarakia, voor het eerst weer eens sate!
Donderdag was het weer wisseldag, 's morgens alleen aankomsten. Na kantoor ben ik naar Papa's gegaan, waar de meiden elke dag lagen! Ben met Mariel in van die ringbanden geweest achter de boot, wij gillen.. Maar was wel erg leuk! Nog een keertje met de boot mee, we wisten niet hoe die gozer heette van de boot dus noemde we hem BOTOS, zijn echte naam is Sotiris. hihi!
Ik moest nog een keer naar de luchthaven en de buschauffeur was mij vergeten dus met een omweg van een auto en 2 bussen kwam ik eindelijk aan op de luchthaven. 's Avonds hebben we bij Woodstock gegeten want Conny was jarig, TUI hostess!
Vrijdag heb ik info gedaan. Zag er weer erg tegen op... Stom hoor! Ik was toen om half 3 nog ff naar t strand gegaan om gedag te zeggen. Daarna bezoekuren gehad, alleen maar gekletst en drankje gedaan met een gast. Ell belde nog, leuk, leuk!
's Avonds in de Camel Bar want Mascha was jarig, die werkte daar! Ondertussen is ze daar weg en werkt ze in een bar in barstreet met Linda! Na de Camel nog barstreet in geweest. 4.00 uur thuis.. pff!
Zaterdagochtend zouden we naar Kardamena gaan maar ik had geen auto dus werd gebracht en gehaald! De meiden zijn naar 't strand gegaan dus ik was daar ook rond een uur of 1. Eind van de middag naar huis, ff tukkie gedaan en gegeten bij de meiden. Ook Nederlandse tv gekeken.
Zondag weer wisseldag, Emiel was ook op de luchthaven want zijn moeder is er een weekje! Leuk om haar ontmoet te hebben. 's Middags naar Papa's gegaan en tegen het eind van de middag samen met Emiel naar de Thermen en ff gerelaxed. Het was zijn laaste vrije avond voorlopig. Uiteten geweest met hem en zn moeder. Daarna naar de Camel en West!
Maandag heb ik 2 info's gedaan, eerst bij Papa's en daarna in Kardamena. Nog even op het strand geweest! 's Avonds had ik barbecue bij Woodstock, zonder de meiden! helaas. Jeanine kwam nog wel naar de barstreet. Was wel even gezellig.
Dinsdag lekker beetje uitgeslapen en paar uurtjes op kantoor gezeten. Daarna naar Papa's gegaan waar het bewolkt was, maar oh wat zijn die meiden bruin geworden. 's Avonds uiteten geweest met Nien, Mariel, Mascha en Linda. Daarna barstreet in, hebben krokodillenspel gedaan.. Dat is niet goed voor mij.. Ik ben dus ook naar huis gegaan, haha!
Woensdag, laatste echte dag van de meiden. 's Morgens vroeg een auto gehaald, een FIAT PANDA uit de oudheid. We zijn het hele eiland over geweest, door de bergen, echt super! Veel gezien en de meiden vonden het ook leuk volgens mij! Hebben ook nog ff op het strand gelegen behalve Mariel want die was moe van de avond ervoor. Krijg je he als je door gaat tot het eind.. hihi! 's Avonds lekker gegeten bij Filarakia en bij Camelot bar geweest omdat Linda & Mascha daar nu werken. Door naar de Camel waar Elise & Denise ook waren (Denise is vriendin van Elise en ook weer naar huis vandaag).
Vanmorgen weer luchthaven, toch voelde ik me erg down, heb vanmiddag nog even op het strand gelegen en om 16.00 uur ging de meiden pakken. Ik heb ze net om 20.00 uur een dikke knuffel gegeven en gedag gezegd met dikke tranen! Ik mis ze nu al. Maar ff doorbijten dan komt het helemaal goed. Ze hebben veel vrienden gemaakt hier, en vind het leuk dat iedereen ze kent en dat zij hun kennen! Emiel is goedgekeurd volgens mij.. hahaha!!!!!
Ondertussen is er een nieuwe collega voor mij. Ze komt vanaf Tenerife volgende week en heet Jonna. Ik ken haar van mijn vakantie in Marmaris afgelopen zomer, dus dat is wel grappig. Ze is volgens mij 20 jaar, ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. Denk wel goed, heb er vertrouwen in.
Nou dit was het wel weer even, ik ga ffies eten en nog even wat drinken bij mijn vriendje aan de bar en dan lekker slapen.
Dikke kus van mij!
23 Juni 2005 - 20:01
Nel Zwartele:
ik zie je berichtje,en zal even alvast wat schrijven,valt effe tegen hé,als die meiden net weg zijn,maar leuk dat jullie het zo gezellig gehad hebben,Mariel zal ik een deze dagen wel zien,en zal alles wel vertellen,en ook nog foto,s hebben denk,maar gelukkig ben je niet helemaal alleen .zoals ik lees heb je een leuke vriend,en de drukke tijd komt eraan,dus ertegen aan maar,dat is het beste als het even teegen zit,wij zijn gisteren naar de begrafenis geweest,nou dat was echt niet leuk,ik kon niet stoppen met huilen,heel erg allemaal vooral ook voor de moeder van joke,als je 86 bent moet je dit eigelijk niet meer mee maken,maar daar wordt niet naar gevraagd,het is nog steeds lekker weer hier heet zelfs,dus de meiden hoeven niet helemaal om te schakelen ,kunnen gelijk weer naar het strand,en wie weet gaan jullie later nog wel eens met ze drietjes naar kos,best leuk ,vooral als je alle leuke en mooie plekjes weet.misschien ga wij ook nog wel eens,dan kunnen we jouw om advies vragen!!fijn dat er al een nieuwe cllega komt ,hoop dat het klikt samen ,maar dat zal wel lukken met joui toch?ga nog even een lekker koud biertje drinken buiten,en op tijd naar bed ,ga morgen op de fiets naar het werk ,betekend wel dat ik op half 7 op de fiets moet zitten ,6 uus op ,ik heb het nog niet tegen me bed verteld!!!het is toch te heet om lang te slapen,ga morgen middag als ik thuis kom wel een tukkie doen ,dat hebben ouwe wijven nodig!!!!!!!!!grapje,en zaterag de kermis daar vertel ik volgende keer weer iets over.nou meid hou je goed, lees maar snel al je berichtjes ,dan is het net of we allemaal heel dicht bij zijn liefs uit Abbenes -
23 Juni 2005 - 21:00
Mam:
Zal weer even wennen zijn zonder Jeanine en Marielle. Leuk dat er zo snel iemand anders komt voor Elise en dat je haar kent. Gaat heus wel weer lukken hoor. Guus was super gister maar erg heet in de tent, nog gedanst met Ariaan. Spreek je snel weer. Dikke kus van ons uit Abbenes. -
23 Juni 2005 - 21:37
Ina:
Hoi Diana, heb net ff op teletext gekeken en de meiden zijn om 23.16 uur geland, het is nu nog erg warm dus hebben ze geen jas nodig als ze naar buiten komen!
Dat het afscheid je zwaar zou vallen is niet zo gek hoor, lekker 2 weekjes met elkaar geweest en nu is het weer voorbij.
Volgens mij komen Mark z'n ouders en zus ook nog naar je toe, heb je weer wat om naar uit te kijken, en een nieuwe collega is ook een fijn gevoel dat je er niet alleen voor komt te staan!
Rest van al ons nieuws komt per post.
Liefs en tot schrijfs. -
24 Juni 2005 - 08:20
Joyce:
Hallo lieve Diana!
Even vreselijk balen dat de meiden nu weer weg zijn, maar je hebt een mooie tijd om op terug te kijken! Volgens mij hebben jullie het echt super gehad!! Leuk hoor! En leuk om je stem even te horen zondag, was echt mooi!
Super dat er een nieuwe collega komt voor je! Dat gaat helemaal goed komen!
Je ziet er al heerlijk bruin uit op de foto's trouwens! Hier is het ook heel heet, maar vanavond komt daar verandering in (onweer, regen, hagel, windstoten etc.). We zien het wel. Straks lekker vrij en naar de vooroplevering van ons huis. Ome Kees gaat mee. Top. Dan over 2 weken krijgen we echt de sleutel! Echt spannend allemaal!
Nou lieverd, we gaan zeker snel weer mailen! Heel veel plezier en succes daar!
Dikke kus van ons drietjes....... ha ha! -
24 Juni 2005 - 08:24
Weer Thuis!:
Hey Diaan,
Gek om weer thuis te zijn... en saai om zo zonder Jeanine wakker te worden en niet gezellig met jou naar te strand te gaan.
We hebben het in ieder geval heel erg leuk gehad op Kos, echt een super vakantie! Om nooit te vergeten!!
Nou meis, hou je taai en doe iedereen de groetjes van mij! En een kus voor Y (hihi)
Liefs Marielle -
24 Juni 2005 - 09:21
Lara:
Hey Diaan!!
Zo te lezen hebben jullie het echt leuk gehad!!! Jammer dat ze weer naar huis zijn natuurlijk!!!
Hier is het nu ook heel warm.. Ga zo denk ook maar even naar het strand!! Heel veel plezier!!
Dikke kus Lara -
24 Juni 2005 - 09:23
Lara:
Leuk dat je de foto's erbij zet!!! Hahaha!! Kus Lara -
24 Juni 2005 - 10:39
Nien:
Hai lieverd!
Ik heb echt SUPER vakantie gehad! Wel raar en moeilijk om weer weg te gaan maar ik weet hoe leuk je het daar hebt en dat je een lief vriendje hebt die er voor je is! Hij is zeker weten goedgekeurd :)
De vlucht is goed gegaan, wij konden gelukkig redelijk optijd vertrekken, had je nog gehoord van het andere toestel? Minimaal 6u vertraging.. pff Maar wij waren netjes optijd in Ned. Het is hier nu ook heerlijk weer, mis alleen het windje van Kos ;)
Ben je toch nog even naar de Camel geweest gister? Vandaag weer een drukke dag zeker?
Vanmorgen bij de dokter geweest, moedervlek is eindelijk weg... Mag nu een hele week niet nat worden, ben dus blij dat ik het niet gedaan heb voor de vakantie want dan had ik niet kunnen zwemmen...
Vanavond bbq met Zijsling, ook weer erg leuk om hun te zien!
Ik mis wel om me heen, alleen het idee al dat je zo ver weg zit, is weer even wennen!!!
Hihi goed geschreven he barbecue bij Woodstock ;)
Nou lieverd, ik ga even naar de Symfonie, de foto's op cd zetten enz.
We bellen snel!
Ik hou van jou!
Dikke kus
Nien -
25 Juni 2005 - 12:44
Leony:
Hé Diaan!!!
Word altijd helemaal blij van die verhaaltjes van jou. Je kunt het zo gezellig vertellen, ha ha. Lekkere vent trouwens die Emiel. Ziet er niet verkeerd uit. Komtie in Holland ook nog een beetje uit de buurt? Kunnen we hem volgend jaar effe de feestweek van Nieuw-Vennep laten zien. Die is namelijk weer niet ongezellig....Is wel even wennen dat ik nu niet meer elke avond kan, maar als Lise dan weer effe naar me lacht, is alles weer OK!
Gisteravond is Tonie naar de tent geweest en bleef ik bij Lise, dus kon niet naar je vader (nog gefeliciteerd trouwens). Maar dat biertje gaan we binnenkort wel even bij hem halen.
Vanavond ga ik naar de tent; zin in joh!!!!! Ik heb de traditie van het 'buiken' met Loek maar weer even van je overgenomen. Volgend jaar is het jouw beurt weer hoor.
Nou doeeggggg, niet te veel funzen, maar geniet lekker hè!!!
liefs, Leo -
25 Juni 2005 - 15:28
Joyce:
Hola chica! Wat jammer voor je dat je vriendinnetjes weer weg zijn, mijn bezoek (Raymond) is ook gisteravond weer weg gegaan. De tijd vliegt altijd als er iemand op bezoek is. Maar je hebt het wel leuk gehad zo te horen. Jouw nieuwe collega ken ik ook wel een beetje, we zien elkaar wel eens op de luchthaven maar verder niet. Ik heb nog een leuke foto van jouw en lies toen ik even in nederland was. We zitten met z´n 3e op terras bij van de werf. Ik zal hem aan haar meegeven! Nou goed, heel veel plezier nog en tot de volgende mail! X Joyce -
25 Juni 2005 - 20:14
Jessica Verdel:
Hi Diaan,
Leuke berichtjes schrijf je. Als ik ooit op Kos kom en de Camel zie, zal ik vast aan je denken ! Zojuist heb ik Mariel weer gezien... was lekker aan het feesten op het terras van de feesttent. Jeanine had pech... die was alweer aan het werk. Woensdag was ik ook nog naar de feesttent geweest. Guus was niet te zien hoor, van achteraf. Maar zingen kan ie ! Grappig om te lezen dat je moeder er ook was. Wel veel rondgebanjerd, maar blijkbaar lang niet iedereen gezien. Nou ja, volgend jaar ben je er ook weer bij,toch? Dan zul je vast nog vaak denken aan deze geweldige ervaring. Je ziet er goed uit op de foto's. Lekker bruin en ontspannen. Nou meis, geniet er nog maar van... en we houden deze pagina in de gaten. Groetjes en een dikke kus van Swen en Milan. -
26 Juni 2005 - 10:44
Ellen:
Heej kanjer!
Dat is zeker ff wennen nu die lieve gezellige vriendinnen weer weg zijn!
Inmiddels heb ik ze ook allebei weer gezien en gesproken en daar ben ik wel erg blij mee,want ik vond het twee hele saaie weken hoor zonder jullie drietjes!
Ze zien er goed uit en hebben hele leuke gezellige verhalen verteld (vast niet alles denk,maar vooruit hihi)!
En van Jeanine kreeg ik gelijk te horen dat Emiel absoluut is goed gekeurd,wat onwijs leuk voor je lieffie!
Gister zijn Rem en ik ff naar de tent geweest en heeft Jay bij mijn ouders geslapen. Was best ff gezellig maar ik vond het lang niet zo gezellig als andere jaren (maar dat kwam natuurlijk omdat jij er niet bij was). Rem moest alleen vnmrgn wel om 5:45 zijn bed uit om te gaan werken en we lagen om 2:15 in bed,dus die zal zich niet topfit voelen en weinig zin hbbn om vnmddg nog iets te ondernemen,ha,ik werd lekker om 10:30 wakker!
Nog ff over datgene wat ons op het moment hier het meest bezig houd...de uitbouw...maandag nog ff contact met onze financieel adviseur en woensdag komt de aannemer nog ff langs en zo goed als zeker gaat hij begin augustus beginnen dus als jij weer in Nederland komt hbbn wij een mooi groot huis met nieuwe meubels (als we binnenkort kunnen slagen) leuk leuk leuk!
Jaydon is echt een super ventje...zóóó onwijs lief en gezellig,heerlijk! Je weet vast niet wat je ziet als je hem weer ziet.
In jouw ogen zal hij wel onwijs veranderd zijn.
Hij krijgt nu wel zijn eigen willetje hoor dusss...hihi!
Lieverd ik mis je echt heel erg en denk onwijs vaak aan je!
Hele dikke kus van ons! -
27 Juni 2005 - 09:12
Kaisa:
Hoi lieve diaantje!
heb alle verhalen ook van nien gehoord! Jullie hebben het wel naar je zin gehad he!? Nou hier heb je niet veel gemist hoor in de feesttent. Het viel een beetje tegen dit jaar! Komt vast omdat jij er niet was ;)
Bel je binnenkort wel een keer! Dikke kus -
27 Juni 2005 - 09:40
Lies:
He dian, jammer dat je vriendinnetjes alweer weg zijn, de tijd zal wel voorbij gevlogen zijn! Ik ben ook echt aan vakantie toe. Gelukkig nog 4 weekjes en dan is het zover. Vind het best spannend allemaal wat me te wachten staat en hoe het zal zijn. Ben best wel bang voor al die nara beesten daar, maar ja dat hoort er gewoon bij!! Ik en kim redden het hier wel op stage, ben wel blij als we klaar zijn. Langer dan 3 maanden had het niet moeten zijn. Van het weekend ben ik met Juul, Leah, Pris en Kim uitgeweest, lekker een meidenavond gehad, heeerlijk...hahaha! Was erg gezellig. We hadden allemaal wel een bakkie op..echt gelachen. Trouwens die cocktail op de foto van je verjaardag, kan het niet nog groter!!! Lekker hoor. Nou meis, ik mail je snel weer. Leuk om zoveel van je te horen. Heel veel liefs, lies en groetjes van marco -
27 Juni 2005 - 17:25
Eerpeer:
Heeey Diaantje!!
Leuk die foto's zeg... je ziet er echt goed uit, en je vriendje ook haha! jammer he dat die 2 weken met de meiden alweer om zijn, jullie missen elkaar nu alweer! Feestweek hebben we overleefd, was weer veel te gezellig alle avonden... erg lief dat je smste gister op mn verjaardag. Heb t verder niet gevierd, ja in de tent om 12 uur 's nachts, ff geproost met iedereen maar had geen zin t uitgebreid te vieren na 5 avonden feesttent! kheb wel van Martijn nieuwe fiets gekregen en 'n bbq (gelijk ff getest), ben erg lief geweest denk hihi. Eindelijk goeie fiets, wordt meer fietsen voor Peer hihi. Nou meissie, ben nu alweer benieuwd naar je volgende verhaal dus hoop dat je snel weer tijd hebt ff te typen! Toi toi toi...
Dikke kus Eerpeer en ook van Martijn natuurlijk!