Op mijn vrije dag denk ik veel aan jullie!!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Op mijn vrije dag denk ik veel aan jullie!!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Op mijn vrije dag denk ik veel aan jullie!!!

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

29 Juni 2005 | Griekenland, Kos

Jassas!!!

Hebben jullie de foto's gezien?!?! Ik heb er nu nog veel meer dus ga ze binnenkort weer even veranderen. Nog wat foto's van de tijd met de meiden bijvoorbeeld!

Afgelopen donderdag avond ben ik thuis gekomen en met dikke traanogen naar bed gegaan! Zat er helemaal doorheen.

Vrijdag was er een info en gelukkig deed Elise hem weer is. Daarna hebben we wat kantoorwerk gedaan en samen even thuis geluncht. Dat was alweer een tijdje geleden dat ik thuis was want ik heb natuurlijk zoveel bezoek gehad dat je rent en vliegt! Daarna zijn we naar 't strand gegaan. Heb ik ff samen met Emiel ergens gelegen, echt super! 's Avonds had ik nog bezoekuren en ben ik even bij Martine geweest om te kletsen. Zij gingen met zn allen uiteten maar ik had ff tijd voor mezelf nodig. Ben dus heerlijk gaan slapen!

Zaterdagochtend was ik om 9.00 uur op kantoor en heb daar aardig wat uurtjes gezeten even lekker alleen gewerkt en ook veel gedaan! 's Middags naar mijn vriend op 't strand en 's avonds ben ik gaan eten met Martine, zouden naar een restaurantje gaan maar die was gesloten en toen hadden we wel trek in Mac Donalds. Dat mocht wel een keer na 8 weken!!! Diana van Marysol stond daar ook dus gezellig met zn drieen gegeten en daarna in de binnenstad nog wat gedronken.

Zondag aankomst/vertrek dag! Solange is aangekomen, de reisleidster van Gogo Tours. Leuke, gezellige meid. Ben met haar gelijk even naar de fietsverhuurder gegaan om een scooter te halen en nog wat van Kos-stad laten zien. 's Middags ging ik even naar Emiel en moest nog even naar kantoor daarna. 's Avonds ben ik met Solange bij Papa's wezen eten en de barstreet + Camel bar laten zien.

Maandag - INFO DAG! DRAMA!!!!!
Ik was weer super zenuwachtig. echt vervelend voor mezelf! Baal er zo van! Maar ja door blijven zetten. Moest na de info in Kos-stad ook in Kardamena, daar waren maar een paar mensen en dat ging dan weer lekker. Maar dan kon ik het zittend vertellen. Ff boodschapjes gedaan bij de grote supermarkt en ff een uurtje op 't strand geweest. Nog bezoekuren en naar kantoor. Emiel was vrij vandaag dus gingen we uieten bij Hellas. Daarna in de oude stad ergens een rose gedronken waar ze live-muziek spelen. Daarna even naar de Camel bar om te vragen of tie dinsdagmiddag niet hoefde te komen. En dat mocht.. gelukkig! Nog even barstreet in en toch gingen we om 4.00 uur naar huis. Was niet de bedoeling, maar 't was gezellig.

We hebben lekker uitgeslapen. Ontbeten en toen lekker naar het strand waar het rustig was. Ff luieren. Om zes uur ging Emiel naar huis want hij moest weer werken en ik heb thuis een beetje gerommeld! Ik wilde op tijd naar bed want het gewoon een paar rot uurtjes, had mama ook nog even gesproken. Diana van Marysol belde of ik toch meeging naar een of andere show waar iedereen van kantoor voor was uitgenodigd! Heb me even aangekleed en toch maar gedaan. Even afleiding gehad. Was op tijd weer thuis.

Vandaag 9.00 uur kantoor, om half tien kwam mijn leraar mij op zoeken. Even een paar uurtjes zitten kletsen en dingen doorgenomen! Fred, Nel & Dees jullie moeten mijn eindverslag meenemen.. hihi! Hij ging rond half 1 weer weg. Heb nog 2 uurtjes zitten werken en zit nu bij Papa's maar er is nog niemand dus ga ff lunchen en liggen. Straks uiteten met Elise en mijn leraar en morgen weer naar de luchthaven. Jonna, mijn nieuwe collega, komt aan!
Heb net ook even met Solange doorgenomen wat ze wil doen met de Gogo activiteiten. Waarschijnlijk op maandag een kroegentocht, dinsdag een dutch night. We gaan ff dansjes in elkaar zetten, erg leuk en grappig, heb er zin in! Lijkt me wel grappig, beetje op de bar dansen. We doen een nummer van Andre van Duin met het badlied... Moet ik dus in mijn badmuts en een borstel de bar op, beetje schuimblazen! Het tjoeke tjakke nummer komt er ook in, want veel mensen kennen dat nog niet..

Nou ik ga nu op het strand liggen. Laat snel weer wat van me horen en zal dan ook ff foto's veranderen!

Liefs en Dikke kus van mij!

• 29 Juni 2005 - 12:10

Mam:

Hoi Lieverd,
    Heb je gisteren nog aan de telefoon gehad. Zit nu op mijn werk even jou site te bekijken. Heerlijk om alles weer even te lezen. Spannend dat morgen je nieuwe collega komt. Jullie zullen het best wel met elkaar kunnen vinden. Ik heb er alle vertrouwen in. Liefs en dikke kus mam.

• 29 Juni 2005 - 12:17

Je Nichie:

Hé Diaantje!
    Wat een leuk verslag weer. Kan me heeeeeel goed voorstellen dat je die meiden wel effe mist nou. Gelukkig heb je Emiel daar, kun je vast wel lekker je hart bij luchten.
    Balen inderdaad dat je af en toe nog de zenuwen hebt van die info's. Maar goed, zie het maar als positieve spanning hoor. Ik moet voor mij werk nou al 7 jaar voor groepen spreken en ik doe het ook nog altijd in mijn broek van te voren, ha ha ha. Positieve spanning moet je maar denken, toch??!!
    Nou meid, geniet weer lekker en tot mails. xxx leo

Nientje:

Hey lieverd!!!

Klinkt goed en gezellig Solange! Leuk! Leuk ook dat je dan de kroegentochten enzo krijgt! Je zal vast wel wat hebben aan onze dansjes ;) Jammer dat ik dat niet mee kan maken!

Wat heeft je leraar allemaal gezegd? Is hij tevreden, voor zover hij daar wat over kan zeggen..
    Leuk dat Jonna morgen komt! Spannend ook wel! Maar ik heb er alle vertrouwen in, echt!!!

Ik zit nu bij Rem en El, gaan zo misschien naar mn opa en oma fietsen. Ze zitten in Noordwijkerhout op de camping. Het is net te koud voro het strand, jammer... Ben ik ondertussen weer gewend maar toch, het leven op Kos spreekt me meer aan.. Maar goed nog maar een week of 8 en dan vertrek is zelf.. Gaat ook zo snel!!!

Ga vanavond even naar Mariel, dan gaan we de foto's even bekijken en zullen we ook ff kijken welke leuk zijn voor jou. Dan kunnen we die snel opsturen!

Misschien gaan de info's veel beter als Elise straks weg is, je voelt je dan toch minder bekeken misschien, zeker als je geen stagiair meer bent... Ik ben toevallig heel trots op je en heb ook tegen iedereen gezegd dat wij je info heel correct vonden. Het klonk zo netjes en de gasten hebben echt niet altijd door wanneer je wat vergeten bent..

Het stel zeg maar gaat ook morgen weg zeker, wens ze maar een goeie reis als je ze nog spreekt! En doe Botos maar een keer de groetjes..

Lieverd ik denk aan je! Heel veel!!

Veel liefs en een knuffel van mij!

Lara:

Hey Diaan!!!

Leuk weer om te lezen wat je allemaal mee maakt!! Spannend dat dat meisje komt!! Wordt vast wel gezellig!!! Sorry voor het korte mailtje... Moet weer verder met leren. :(
    Heel veel plezier weer en geniet er lekker van!!
    Succes met je dansje!! Hahahaha!!! Je krijgt trouwens de groetjes van Marissa!!! Ze vroeg naar je!!!

Dikke kus Lara

Marielle:

Hey meis,

Leuk om weer wat van je te horen en goed van je dat je nu de tijd voor jezelf neemt. Ben blij dat Solange er nu is en dat je goed met haar op kan schieten. Gezellig samen op de bar, leuk hoor!

Ik ben inmiddels weer hard aan het werk en ben jaloers dat jij nu lekker op het strand ligt! Kan ook wel weer een vakantie gebruiken, hihi!

Groetjes aan iedereen daar en contacten van de week weer,
    liefs mij

• 29 Juni 2005 - 12:20

Je Nichie:

hi hi, ik zie nou dat ik wel heel veel 'positieve spanning' heb opgeschreven...bla bla bla

• 29 Juni 2005 - 12:38

Eerpeer:

Heey meissie!

Lachen 'n kroegentocht, da's wel onwijs leuk om te doen. Wil dat eigenlijk wel zien hoe er op de bar gedanst wordt hihi, hoop dat er xtje foto van gemaakt wordt!

Was je leraar tevreden?? zal vast wel, je doet t ook hartstikke goed hoorde ik van je vriendinnetjes. Lagen vrijdag bij t meer in H'dorp, wat zijn die meiden bruin zeg, echt niet normaal, lagen wij daar naast... dachten we net btje bruin te zijn, leken wel melkflessen vergeleken met hun hihi echt niet normaal!

Ben blij voor je dat zo goed gaat tussen Emiel en jou, kan je wel ff gebruiken nu je je ff down voelde. Maar komt goed hoor Diaan, ook met de info!

Dikke kus Eer

• 29 Juni 2005 - 12:46

Joke:

Zo wel erg rustig zonder de meiden
    ze zijn weer lekker aan het werk,ik ben trouwens ook maar weer begonnen, had maar even een weekje vrij genomen maar werken is het beste dan loop ik tenminste niet de hele dag aan mijn zus te denken.
    Nu heb jij weer wat meer tijd voor je schatje Emiel.
    Wat waren de meiden lekker bruin ik heb Mariel nog nooit zo bruin gezien.
    Het seizoen begint nu te komen voor je dus dan schiet de tijd wel lekker op,voor ons nog 5 weekjes werken en dan lekker vacantie. weet nog niet waar we naar toe gaan we zien wel.
    Je gaat wel leuke dingen doen met GoGo zeg maar val niet van de bar als je daar elke avond in het schuim moet zitten
    Nou meid groetjes en tot de volgende keer maar weer.
    xxx Joep & Joke

• 29 Juni 2005 - 12:51

Joyce:

hi lieverd!!

Leuk om je verhaaltje weer te lezen!

Het komt echt wel goed met die infosessies! Als ik lees hoe je vriendinnen het vonden, dan zit dat helemaal goed! Het is makkelijk gezegd, dat weet ik, maar probeer je echt niet druk te maken. Je kunt echt héél erg trots op jezelf zijn!! Er zijn er maar weinig die zo een onderneming aan durven te gaan!

Fijn dat je zoveel leuke dingen doet met je vriend! Volgens mij hebben jullie het onwijs leuk samen!
    Hij moet maar even foto's maken als jij met je badmuts en borstel op de bar staat; ha ha... dat willen wij natuurlijk wel even zien!!!

Hier verder alles goed. Behalve dat ik hier achter mijn suffe bureau zit, terwijl jij heerlijk op het strand ligt. Lekker hoor!

Ik ga weer even verder!

Rustig aan, lieverd! Ga lekker genieten van alle leuke dingen daar!

Dikke kus,
    Joyce (en ook van je neef!!!)

• 29 Juni 2005 - 13:17

Matthijs Versteeg:

hej Diana!! , echt leuk als ik jou berichtjes altijd lees, dan heb ik altijd zin in vakantie!!!Ben jaloers op je!!, ik zit maar dag in dag uit op het saaie kantoor, niks vergeleken met de avonturen die jij daar allemaal beleefd, je hebt het maar goed daar joh. Nou ben benieuwd wat ik in je volgende berichtjes weer allemaal te lezen krijg, haha. Nog heel veel plezier daar op Kos!!

Groetjes Matthijs

• 29 Juni 2005 - 14:50

Joyce:

Hoi Diana! Ik heb Jonna nog op de luchthaven gezien op de dag dat ze vertrok! Ze heeft een envelopje bij d´r, van mij, voor jouw! HAHA! Niet veel bijzonders hoor, maar altijd leuk om post te krijgen, toch? Nou heel veel plezier morgen als je haar gaat ophalen, en doe d´r maar de groetjes! Liefs Joyce

• 29 Juni 2005 - 17:55

Liesbeth:

hey meid,
    Ik vind het knap dat je je info's doorzet ondanks dat je zo zenuwachtig bent, echt goed van. Ook goed te horen dat het verder nog super daar is. Hier gaat het ook goed, over 1,5 week vertrek ik naar Frankrijk en ben sinds vandaag klaar met school. Lekker geen gezeik meer. Ik ben vorige week trouwens nog naar guus geweest in de feesttent samen met Esmée, was supergezellig.
    Tot gauw,

Liefs

• 30 Juni 2005 - 17:00

Ina:

Hallo lieve nicht op Kos.
    Als ik het allemaal goed heb gelezen is je nieuwe collega gearriveerd vandaag!
    Na 4 dagen werken is mijn vakantie net begonnen en het regent heerlijk hier, had ik vast niets beters verdiend, gaat wel weer beter worden dan kan ik volgende week hier naar het strand! Ga lekker door met je leventje daar want het is echt super goed van jou hoe en wat je daar allemaal doet. Liefs. xxx.

• 30 Juni 2005 - 19:37

Je 'ouwe' Nichie:

He knappe nicht ! Eindelijk kan ik ook meelezen want Leony heeft het even doorgemaild. Echt superleuk om over jouw leventje op Kos te lezen. Ik zou willen dat ik ook weer 21 was! Ik vind het knap van je hoor en die zenuwen zijn denk ik toch ook een beetje een familietrekje! Even doorzetten het went vanzelf een keer. Geniet van al het moois en veel succes, groeten van Linda

• 30 Juni 2005 - 20:05

Nel Zwartele:

Hallo Diana,zijn we weer,viel even tegen toen de meiden weg waren hé?nou dat is heel gewoon hoor,jullie hebben het ook zo gezellig gehad,dan is het niet zo gek dat je even een dipje hebt,laat maar over je heen komen,effe huilen is geen schande en kan lekker op luchten,wat zagen ze er goed uit joh, heb mariel nog nooit zo bruin gezien,staat er goed ,en nu nog houden zo,het is nog goed weer hier ,vandaag wat buien maar morgen en het weekend wordt het weer mooi.we zijn er klaar voor,ik hoop dat je nieuwe collega gezellig is ,en snel gewend ze valt wel met haar neus in de boter ,als het gelijk druk is,of heeft ze het al eerder voor jullie gewerkt,dan is het wat makkelijker,de kermis is ook weer voorbij ,en zoals gewoonlijk heel gezellig,iedereen is er dan weer en dat is zo leuk,ik dacht nog zal ik wel gaan,maar als je niet verschijnt gaan ze allemaal bellen,waar blijven jullie??nou dan ben je zo weer overgehaald,maar we hebben wel gelachen,met tante Riet erbij nou dan weet je het wel hé??ga me nu maar eens voor bereiden op de bruiloft,moet nog het een en ander regelen,maar de kleding hebben we allemaal,als het goed is zien we er toppie uit,alleen moeten we wel goed weer hebben,zorg jij maar voor!!en daarna is het bijna vakantie ,ben ik ook weer aan toe,lekker luieren en een beetje zwemmen bootje varen,en af en toe een glaasje wijn en biertje,klinkt goed hé,we gaan naar Italie ,verzekerd van mooi weer en lekkere pizza,s,Roos en Neyls komen dit jaar een paar dagen,en misschien Joep ook nog wel, nou gezellig hoor,laat maar komen.had ik al verteld dat ik met Milan gefietst heb?echt leuk met zo,n ventje op de fiets,ik ga goed oefenen,ben ik het straks een beetje gewend,Roos heeft een hele mooie video van de baby,zo mooi om te zien,alles zit er op en er aan,knap dat het allemaal kan,als je dat ziet kan je bijna niet wachten tot het er is,maar het is zo november ,gaat allemaal zo snel.
    ben blij dat het verder allemaal goed gaat met je,en je zal zien dat die info ook steeeds beter gaat,vertrouwen in jezelf hebben,wedden dat het dan lukt!!succes met het optreden van Andre van Duin, zal wel lachen worden,wel wat foto,s nemen hé??en de andere foto,s zien we binnekort wel.dit was het praatje weer uit Abbenes,ga nu een wijnje nemen en dan weer naar bed,moet weer vroeg op,en dan weer weekend,groetjes en liefs van Dan en Nel

• 01 Juli 2005 - 07:07

Nel Kuiper:

Hoi Diaantje,
    heerlijk weer even een berichtje van jou. Het komt nu wel erg dicht bij hoor!!Denk jij nou echt dat wij nog ruimte in onze koffers hebben na al dat winkelen in Kos voor jouw eindverslag.....?
    Wij hebben net de kaagweek achter de rug dus even bijkomen en troep ruimen thuis !!
    tot gauw! liefs Nel

• 03 Juli 2005 - 11:05

Fem:

Hai lieverd!!! Hier weer eens een berichtje van mij.... ben de laatste tijd erg druk geweest, want ik ben van functie verandert op mn werk, ben toch aangenomen bij Middle Office! Heb daar veel drukte van gehad! Ik heb je net nog geprobeerd te bellen maar waarschijnlijk ben je hard aan het werk!Ik probeer het later nog!! Heb de laatste tijd veel emotionele dagen, veel huilen, gewoon kut! Het wordt allemaal steeds erger!Het gemis is zo groot! Ik hoop je snel te spreken want jij bent er altijd zo voor me geweest en nog steeds, maar wil gewoon je eigenlijk heel graag weer zien.Ik kan waarschijnlijk niet naar je toekomen omdat we toch misschien een lastminute met zn drietjes nemen, maar ik hou je op de hoogte!! Je krijgt een dikke kus van mn mama en marijn en natuurlijk van mij ook!!! Ik denk aan je lieve schat XXXXXXXXX

• 04 Juli 2005 - 17:53

Ariaan:

hehe eindelijk je web adres gevonden. Dar valt niet mee hoor, als het adres je verteld wordt aan het einde van een feestweekavond. Oef leuk weekje gehad. Bovendien touwtrekkampioen geworden. Maar hoe is het met jouw, volgens de berichten goed. En een lover opgeduikeld lees ik. Zijn naam klinkt nederlands maar hij ziet er grieks uit?!>?. Controle volgt later wel, mits die het vol houdt natuurlijk. Nog met je omeder gedanst in de feestweek, ging prima. Maarja na een paar bier, voor mij, en wijn voor je moeder is dat niet verwonderlijk. heb mijn werkadres aan je mailingslist toegevoegd. Dus ga je nu op de voet volgen. vakantie moet ik nog boeken, dus wie weet... dag lieve nicht van me. veel plezier daar en werk ze. liefs ariaan.

• 05 Juli 2005 - 14:59

Tineke:

Hoi Diaan
    IK ben voor het eerst op je site Voor dat ik je wat wilde schrijven had ik heel wat te lezen en te bekijken Leuke vriend heb je helemaal goedgekeurd Het was vorige week weer erg gezellig en dorstig weer op je vaders verjaardag We hebben lekker de hele avond buiten gezeten en waren natuurlijk weer zo'n beetje de laatste
    die vertrokken.
    Hoe is het verder met je. Het is een heel ander leven he' Als ik lees hoe iedereen gezellig bij je langs kom krijg ik toch ook wel zin in zee zon en strand maar het wordt voor ons dit jaar een vakantie in eigen land . Het zal wel vreemd zijn omdat we al 8 jaar naar Frankrijk zijn geweest.
    We gaan nu naar Weerterbergen in Weert. Nou Diaan ik ga nu stoppen want het eten moet ook nog op tafel komen vanavond en aangezien ik niet zo thuis ben met de computers kost het nogal wat tijd voor dat ik wat geschreven heb.
    nou Diana groetjes van ons allemaal.

John Tineke en kids.