Ik mis jullie!!!
Door: Diana Gortzak
Blijf op de hoogte en volg Diana
17 Augustus 2005 | Griekenland, Kos
Hier weer eens verhaaltje van mij! Het is weer woensdag, wat gaat de tijd toch snel. Over een week zit mijn vriendinnetje al in Aruba..!!
Woensdagavond vorige week was de Dutch Night, het was echt niet gezellig dus we hebben echt de tijd uitgestaan tot 01.00 uur! Daarna zijn we nog even naar de West gegaan, maar uit verveling ga je drinken en in de West kregen we een grote bowl!! Het was dus heel erg gezellig met mij en Solange... Was topavond!
Donderdag vroeg naar kantoor gegaan want er moesten nog een aantal dingen opgelost worden! Jonna was weer terug uit Turkije, heeft het erg leuk gehad. Toen ben ik naar huis gegaan en beetje bijgekletst met Emiel die nog lag te slapen. Toen ben ik met Solange een pannekoek gaan eten bij de Haan. Dat was echt lekker en door naar de luchthaven! Toen had ik eigenlijk weer trek dus nog even een frikandel speciaal en een broodje kaassoufle pinda bij de snack corner gehaald en lekker gaan slapen!
Vrijdag weer gezellige info's... Moest ook naar Kardamena maar er was geen auto te krijgen en uiteindelijk ook geen taxi, dus ben maar niet gegaan. Op kantoor gewerkt, bezoekuurtjes gehad en bij de Goody's gegeten met Solange en Jonna.
Douchen en naar de Fashion Club voor kroegentocht. Het was erg gezellig, 4 gasten van mij komen uit Leiden en kende ook weer iemand die ik vaag ken dus dat was erg leuk! Maar na zo'n dag ben je echt gesloopt! Was blij dat ik in mijn bedje lag.
Zaterdag is Solange een nachtje naar Bodrum geweest en ik ben met Jonna op de Lazy day cruise meegeweest van GOGO! Was erg gezellig en relaxed, wanneer we vaarde sliep ik.. hihi! Hebben zelfs dolfijnen gezien, echt heel gaaf. Na zo'n dag was ik super verbrand.. maar wat wil je met olie factor 0! 's Avonds was Tropical Night maar daar had ik geen zin in, ging met Danielle eten bij Filarakia alleen zijn we daar niet aan toegekomen omdat we gebeld werden dat collega Simone van Beachmasters een scooterongeluk had gehad, dus gelijk naar het ziekenhuis gegaan en het viel gelukkig mee ze zit alleen helemaal onder de schaafwonden inclusief het gezicht. Dus heel erg vervelend maar ze heeft gewoon heel erg geluk gehad. Dat zet je toch weer even aan het denken, want we rijden echt veels te hard hier.. Wil jullie natuurlijk niet ongerust maken.. hihi! Daarna heb ik bij de Tropical Night pita gyros gegeten en een drankje gedaan in de Camel Bar bij Emiel! En kennis gemaakt met vriendinnen van hem! Nog even naar de West met Danielle en 2 jongens, shotjes/ bowls, ik kan ze niet meer zien??? Linda was ook om 00.00 uur jarig en zou nog even komen, dus nog even voor haar gezongen! Toen lekker slapen.
Zondag - Vrije dag van Emiel!! Yeah!!
Eerst op kantoor gewerkt en nog ff op bed gelegen daarna, duffe muts ben ik aan het worden. Toen gegeten bij een restaurantje om de hoek en op naar de luchthaven. Ging allemaal heel snel dus was op tijd weer terug. Met Emiel naar de Camel gegaan, ff lekker op terras gezeten en toen gingen we nog even de barstreet in (West)! Was echt heel gezellig en erg leuk om daar weer eens te zijn met hem, hoop dat het nu weer vaker voorkomt dat ie vrij is!
Maandag drukke dag met info's en natuurlijk verrot na 4 uurtjes slapen! Het was erg druk, Emiel is meegeweest naar Kardamena dus dat was wel gezellig. Daarna hele middag op kantoor gezeten, bezoekuurtjes. Snel eten en douchen en op naar de laatste kroegentocht op maandag van GOGO! 105 mensen gingen er mee, de grootste van het hele seizoen! Was dus ook erg gezellig. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik om 1.30 niet meer op mijn benen kon staan!!
Dinsdag ben ik met Solange op een Quad het eiland over gegaan, zij wilde toch wel wat gezien hebben van het eiland voor dat ze weg gaat.. Heerlijk rond gescheurd, ook over onverharde wegen, je had ons moeten zien gaan?!? Onderweg nog even pech gehad maar gewoon blijven proberen dan kom je wel weer thuis. Was een lekker dagje! Nog even op ziekenbezoek geweest bij Simone daarna en ik ging met Danielle eten bij Filarakia, want de laatste keer ging dat natuurlijk niet door. Er wat een beachparty dus werden het strand opgetrokken.. en heerlijke barbeque op! Maar ging op tijd naar bed want ik ben weer verkouden en beetje grieperig. 3 weken geleden begon het en hoesten was gebleven en nu wordt ik weer verkouden, die rot airco ook overal!
Vandaag is het weer woensdag dus was 9.00 uur op kantoor en daarna even naar het strand gegaan bij papa's, dat was lang geleden! Solange heeft geparasailt en ik heb foto's gemaakt. Heb op het moment hele leuke gasten dus die kwamen erbij zitten en gezellig zitten kletsen. Hij wil partnerruil, maar Emiel en ik zien dat niet zo zitten.. haha!
Nu ga ik zo ff douchen en dan gaan we met z'n allen uiteten omdat Solange naar huis gaat!! Gezellig maar ook erg jammer dat ze weggaat, ik ga er echt missen hier. Daarna Dutch Night, ook de grootste van het seizoen en er is voetbal dus dat gaan we ook kijken, Nederland - Duitsland, wat gaat het worden?!?!
Ik hoor zondag of ik die week erop een paar dagen naar huis mag, ik ga er niet vanuit want alles zit bomvol omdat het hoogseizoen bijna afloopt dus iedereen gaat weer terug richting Nederland. Is nog even afwachten dus?!
Nou tot snel!
Hele dikke kus uit Kos van mij! xxx
17 Augustus 2005 - 14:50
Zoetemelk:
komt binnen op 1 -
17 Augustus 2005 - 14:57
Zoetemelk:
en op 2 met een betje geluk. Maar dat is na plek 1 niet echt nodig. Zo alles dus nog steeds ok. Heel mooi. Jammer dat je steeds verkouden en hoesterig blijft.
Van het weekend mijn verjaardag vooruit gevierd samen met vier anderen waaronder leony en corine kranenburg. Worden alle 30 dit jaar. feest was in een aangeklede schuur en jasper roubos deed de muziek, paul en ruben de drank. Was bijzonder gezellig. Je ouders waren er ook die hadden het ook naar hun zin, dacht ik.
Zondag de boel weer opgeruimd, afgepilst uieraard dus weer laat naar bed. maandag wel op werk geweest, maar weinig goeds kunnen doen. Mochten er maandag nieuwe gasten op kos zijn aagekomen, moet je ze voor de zekerheid maar even vragen of ze de reisverzekering bijmij hebben afgesloten. Zoja, laat ze nog even bellen...
Nou dat was het weer even, ga mijn werkachterstand van maandag inhalen.
ari-verderci -
17 Augustus 2005 - 15:02
Spellingscontrole:
Ik zie dat de volgende letters ontbreken in de mail, e n t n.
Wil van Zoetemelk natuurlijk geen analfabeet maken. -
17 Augustus 2005 - 18:49
Ina:
Hoi Diana, het is inderdaad waar dat de tijd zo snel gaat! Sandra en Alec zijn wezen eten en die zei ik mis jullie, snapte ik eerst niet maar ze zei dat je weer geschreven had, ik zeg dat is snel maar vergeet dat de weken ook hier voorbij vliegen! Ik ga er vanuit dat m'n computer weer helemaal in orde is dus na 3 maal Zoetemelk zal ik ook ff reageren!
Het beste met je verkoudheid en succes met de laatste drukke avonden!
Veel liefs uit Aalsmeer. xxx. -
17 Augustus 2005 - 19:46
Annie:
Ha diaan,
verkopen ze daar geen bisolvon dan, werkt namelijk altijd als een tierelier bij verkoudheid.... als je terug naar huis mag tussendoor moet je maar ff wat inslaan...
feest van ari, leo en de rest was inderdaad erg gezellig. eerst met iedereen kletsen en daarna voetjes van de vloer! en voor je het weet is het al weer erg vroeg in de ochtend... maar ach, ik hoefde niet om half elf 's morgens de schuur weer op te ruimen dus dat scheelt weer (heb mijn portie wel gehad bij de PJG als bestuurslid destijds).
vandaag was er trouwens eindelijk weer eens de hele dag zon in nederland. echt heerlijk. vanavond op de boerderij gegeten: lekker buiten in de tuin terwijl pa aan het dorsen was. ach ja, je hebt werkpaarden en luxe paarden zal ik maar zeggen.
van het weekend denk ik even varen met oom piet en tante ria. weersvooruitzichten zijn nog steeds prima, dus bikini kan wel mee (eerst maar even afstoffen denk).
en by the way, kans dat de hollanders winnen met voetbal wordt steeds groter, zijn nu in de 55ste minuut en het staat 2-0 voor ons!!!
tjuss annie -
17 Augustus 2005 - 20:44
Ellen:
Diaan wat heb je toch weer een gezellig verhaaltje geschreven! Leuk leuk!
Wij missen jou ook heel erg hoor...natuurlijk hopen wij wel dat je volgende week zondag ff een paar daagjes naar Nederland kan/mag komen,dus alles op alles zetten om het voor elkaar te krijgen he!?
Het is voor mij alweer bedtijd dus hou ik het een btje kort.
Vndg zijn ze begonnen met de uitbouw,3 palen van 16 meter zijn de grond in geheid,zoals jij wel zal begrijpen zijn Jaydon en ik gevlugt naar tante Nina,gezellig geluncht met Mariel erbij en Jay daar lekker zijn middag tukje laten doen,want in die onwijze herrie zou hij vast niet hebben geslapen.
's Middags gezellig ff naar de symfonie (shirt van Jaydon geruild die hij van Ab had gekregen,was helaas iets te klein voor het mooie) en eten gehaald (wraps) Nien en Mariel bij mij gegeten en daarna summerbase gekeken met Leon,John,Remko en Hidde erin...wist ji dat eigenlijk!?
Morgen word het hier 27 graden dus...!
's Ochtends gaan Nien en ik op kraamvisite bij ons achterneefje (Siep) en daarna zal Nien wel naar het strand gaan en ik thuis rommelen.
Nou meissie nu ga ik lekker naar mijn bedje!
Dikke kus en knuffel van ons -
17 Augustus 2005 - 21:16
Nientje:
Hey lief vriendinnetje,
Wat gezellig weer een berichtje van jou! De tijd gaat zeker snel en dit is misschien wel de laatste keer dat ik vanuit Ned reageer... Gek hoor.
Die Diaantje joh, ze is gewoon steeds vaker dronken! haha
Nu nog ff druk dus maar wel lekker dat er iig weer een dagje vrij inzit voor Emiel.. Dat kan nu alleen nog maar meer worden!
Is wel goed voor je dat je weer ff stilstaat bij het scooter rijden, hoe vervelend zo'n ongeluk ook is natuurlijk! Maar gelukkig valt het mee.
Ben vandaag de hele dag met Ell, Jay en Mariel op stap geweest, ze hebben me een heerlijke lunch gegeven en 's avonds nog gezellig wraps gegeten met zn allen. Was gezellig en raar dat dat dus volgende week niet meer kan. Maar op zo'n dag is het extra jammer dat jij er niet bij bent, want dat hoort natuurlijk wel! Maar in ons gedachten was je er ook bij hoor!!! :)
Morgen even voorbruinen om te voorkomen dat ik niet super ga verbranden op Aruba ;)
Je krijgt de groetjes van Kaisa, ze zei het al toen ik je mn berichtje stuurde maar toen was ik net het berichtje al aan het versturen.. Daar ben ik vanavond dus ook nog even geweest!
Vanavond was Summerbase ook voor het eerst op tv, iedereen zat aan de buis gekluisterd ;) was wel grappig om te zien, wel gek dat je ze allemaal kent!
Lieverd, heel veel liefs en xxx uit Nederland van je vriendinnetje! -
18 Augustus 2005 - 05:35
Dees:
Hey Diaan wat een verhaal weer zeg! Zou leuk zijn als je volgende week een paar dagen naar huis mag.. maar ik zou er inderdaad zeker niet vanuit gaan. Maar je moet maar zo denken je gaat alweer bijna naar huis, het is zo eind oktober, wat gaat dat half jaar snel! Groetjes aan Solange en we spreken elkaar vast nog wel voor het eind oktober is.
Liefs en dikke x Dees -
20 Augustus 2005 - 12:33
Marielle:
Hey Gortzakje,
Hier eindelijk weer eens een reactie van mij. Heb in mijn 2 weken vakantie erug weinig achter de computer gezeten. Die laptop van m'n moedertje is ook super traag en daar heb ik niet zoveel geduld voor. Maar als het goed is komt daar binnenkort verandering in!!
Maandag moet ik weer aan 't werk! Zal wel even tegenvallen om weer vroeg m'n bed uit te moeten. Maarja, alles went zeggen ze...
Ben vandaag druk bezig met m'n zoldertje. Heb 3 nieuwe kasten gekregen dus m'n campingtafeltje met kleding erop kan eindelijk weg. Ziet er gelijk een stuk beter en gezelliger uit!
Vanavond de laatste zaterdag van Nien in Nederland voor 3,5 maand, dus nog even op stap in de Vennep. Echt super saai dat zij ook weggaat! Gelukkig gaat zij MAAR 3,5 maand...
Nou lieffie, ik ga verder met opruimen. Spreek je snel weer,
dikke dikke knuffel M.