Diana is in NEDERLAND!!!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu Diana is in NEDERLAND!!!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

Diana is in NEDERLAND!!!!

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

22 Augustus 2005 | Griekenland, Kos

Wat een weekend was dit zeg.

Woensdagavond gegeten, alleen erg verkouden. Dus of t lekker was geen idee!
Wat een sukkels die Nederlanders.. Gelijk gespeeld! Dutch Night was de laatste maar niet super boeiend, gewoon gezellig.

Donderdag beetje uitgeslapen en paar uurtjes op kantoor geweest, toen weer mijn bedje in en douchen/eten en naar de luchthaven! Vlucht had half uurtje wat te overzien was! Jonna d'r opa en oma zijn ook gekomen! Daarna ben ik mijn koffer gaan inpakken want jaja zaterdag een paar daagjes naar huis.. Brengt aardig wat stress en zenuwen met zich mee hoor, want hoe zal er gereageerd worden!!

Vrijdag weer zo'n fijne drukke dag, info's gegeven want dus nu altijd heel goed gaat, echt easy.. praat aan een stuk door! hihi, wie had dat ooit gedacht. Nog ff naar Kardamena en alles verwerkt op kantoor. Na mijn bezoekuren ging eten met Roy (areamanager) en Solange! Snel ff douchen en door naar de laatste small barstreet kroegentocht! Was weer erg gezellig en bleef over met Solange, zijn nog een borrel gaan halen bij de hoek van holland.. Wat niet bij een bleef! Wel erg gezellig mijn laatste avond met Solange op Kos! Oh wat zal ik haar missen als ik terug ben!
Ik liet haar om 3uur achter want om acht uur ging mijn wekker weer. Emiel kwam om zes uur thuis en die heeft mij om negen uur weggebracht naar de haven want om tien uur ging mijn boot naar Bodrum. We wilde mijn koffer op de scooter meenemen maar dat ging niet lukken.. dus hij is gaan lopen met mijn koffer en ik ben een ticket gaan kopen!! Gedag gezegd en ja die zie ik donderdagavond pas weer, gek hoor!
Mijn boot had 40 minuten vertraging nog even naar SOlange en Roy kunnen zwaaien die de laatste boottocht hadden. En op naar Bodrum, daar zou een busje van het agentschap daar me halen maar door vertraging hebben we mekaar net misgelopen. Met de taxi naar Sietske gegaan in Gumbet en die heeft me naar het strand gebracht. De zenuwen gierde door mijn lijf en ik moest nog de hele dag vliegen. Later kwam Sietske ook nog even, die gaat ook naar huis na een gogo seizoen in Gumbet, dus ik vloog niet alleen terug naar Nederland. We werden opgehaald met een transferbus en het liep allemaal vlot door, had plaatsje bij de nooduitgang in het vliegtuig, super! Na 3 uur en 20 minuten vliegen stond ik weer op de Nederlandse bodem. Onwerkelijk allemaal! 20 minuten eerder geland. Toen naar de bagageband waar ik mijn broertje met Rick eerst door de ramen zag, toen mijn ouders, Femke, Desiana en Ellen! Super dat ze waren gekomen. Paar traantjes gelaten.. Koffer kwam snel dus om half 12 stond ik buiten, snel naar de auto, ondertussen contact gehad met Marielle waar ze was met Jeanine! En om twaalf uur liep ik de gouwe leeuw binnen.. ik omhelsde nien van achter en toen ze zag dat ik het was ging ze helemaal door het dolle heen... Echt zo geweldig was het! Allemaal heel onwerkelijk en iedereen stond me aan te kijken, is ze het echt!? Toen door naar de Bolle, zo leuk om iedereen weer te zien.. Ze waren er ook allemaal!!!! SUPER!

Ik kwam vier uur thuis en dan sta je weer in je eigen slaapkamertje.. Zo raar! Ik kon ook niet goed slapen en was om half 9 al wakker. Ben beetje gaan rommelen en koffer uitgepakt! Lekker ontbeten, een broodje met filet american, dat was lang geleden!
Onder de eigen douche en op naar Aalsmeer. Want daar wist ook niemand het... Sta je op het raadhuisplein aan te bellen wil mijn tante niet opendoen, omdat ze niet weet wie het is.. Uiteindelijk gelukkig wel en ze wist niet wat ze zag natuurlijk! Heerlijk! Lekker bijgekletst en naar mijn neef gegaan, net verhuisd en Joyce zwanger. Erg leuk om hun dus ook weer even te zien en oh wat wonen ze mooi! Sandra moest werken maar zou ook nog even naar haar moeder komen, wat een geluk had ik. Nou die wist ook niet wat ze zag.. Lekker broodje ei op en toen naar het afscheidsfeestje van mijn lieve vriendinnetje. Was erg gezellig, maar toch ook weer gek.. Ook mijn kleine vriend Jaydon weer geknuffeld, wat heerlijk om hem weer vast te houden en te zien. Ben bij nien blijven slapen en nu nog even van elkaar genieten haar laatste dagje in Nederland. Morgen weer uitzwaaien omdat ze naar Aruba gaan en donderdag ga ik zelf weer. Ik vlieg om 16.05 uur 's middags. Vind het niet erg om weer terug te gaan want ik mis mijn vriendje wel hoor!

Ik heb nog wat foto's van mijn gogo feesten erop gezet.. hihi! En laat snel weer een verhaal achter als ik weer op Kos zit.

Dikke kus Diana

LEONY: Helemaal vergeten te vertellen maar vond het wel super om de kleine weer te zien. En het was zo druk gister, dat ik het in mn verhaal beetje vergeten was..!!! KUS!

• 22 Augustus 2005 - 11:54

Mariëlle:

Hey Diaan,

Wat was dat een verassing he zaterdag! Echt super leuk!! Nien had echt niets door... mooi hoor. En nu inderdaad nog even lekker een dagje van elkaar genieten!

Kom vanavond ook 'n bakkie doen bij Nien en dan morgen weer afscheid nemen (boeh, niet leuk)! Maarja, die 3,5 maand vliegen vast snel voorbij. En jij bent er nog gezellig tot donderdag!

Tot strakkies,
    dikke kus M.

• 22 Augustus 2005 - 12:48

Joyce:

Hi Diaan!!

Jeetje, wat een verrassing gisteren! Ik was er de hele dag van onder de indruk!! Kon het gewoon niet geloven. Onwijs leuk dat je even kwam kijken in die paar dagen dat je thuis bent! Vonden we echt super leuk. Nu hoef ik ook geen foto's te sturen van het huis en van de dikke buik. Dit was echt veel en veel leuker!!!!
    Geniet lekker van je dagen in Nederland, samen met je vriendinnetjes en familie!!! Doe Jeanine de groetjes, en wens haar ook heel veel succes!!
    Het was top om je weer even te zien en een dikke knuffel te geven! Veel plezier, en we mailen!

Dikke kus,
    Joyce

• 22 Augustus 2005 - 13:10

Eerpeer:

Heey Diaan!

Echt super gaaf dat je zaterdag zo onverwachts de Gouwe in kwam lopen hihi, wat 'n surprise zeg, zo leuk dat jullie elkaar nog ff zien! En wij vonden t natuurlijk ook super jou weer te zien, was zolang geleden, je ziet er goed uit meissie! btje jammer was dat ik niet zo lkkr was t wknd dus ging maar niet mee naar de Bolle. Maar wilde wel ff erbij zijn natuurlijk op Jeanine dr laatste zaterdagavond in Nw Vennep en ben blij dat ik geweest ben :)

Geniet nog ff van paar dagen Nederland en dan zie je strax lkkr je vriendje weer. Misschien zien we je nog ff en anders spreken we elkaar weer via de mail/msn!

Dikke kus Eer

• 22 Augustus 2005 - 13:23

Leo:

Hey Diaan,
    Heeeelllluuupp, wij ontbreken in je lijstje van staatsbezoeken van gister.........en we hebben je toch echt gezien, gekust enz. hoor!!!! Voor het geval je het vergeten was, we zaten zo'n beetje tussen het 'broodje ei' en het 'afscheidsfeestje' in...
    Leuk man om je effies te zien!!! Enne....weet niet wat het is, maar je bent echt anders, een vrouw van de wereld ( of zoiets ) ha ha ha, positief bedoeld hoor. En zo bruin, echt heel gemeen; wij hebben in dit druilerige landje niet eens de kans om bij jouw kleurtje in de buurt te komen.

• 22 Augustus 2005 - 13:24

Kus:

Vergeet ik aan het eind van mijn berichtje helemaal 'doei' te zeggen (ben gewoon onwijs op mijn ... getrapt, snap je ook wel). Maare vooruit dan maar weer, geniet van je daagjes in het Hollandse en donderdag maar snel weer naar je lover!
    Kus leo

• 22 Augustus 2005 - 14:18

Nientje:

Hey liefste vriendinnetje!!

Ik zit gewoon weer te janken!!! Echt je hebt me zo verast!!! Ik wist inderdaad niet waar ik het zoeken moest en heb echt een paar uur gedacht dat ik droomde!! En nu is het weer helemaal vertrouwd dat je er bent!

Jammer dat Solange weer weg is als je terug komt, maar je hebt altijd Emiel debiel nog!

De foto's zijn echt onwijs leuk! Jammer dat de laatste 2 filmpje het niet deden!!

Lieverd ik ga snel mn laatste paar spullen inpakken, tot vanavond!! Dat is pas leuk om te zeggen ;)

Je bent een schat!!!

Liefs een knuffel en xxx
    Nien

• 22 Augustus 2005 - 18:11

Lara:

Hey Diaan!!!

Echt super leuk dat je er weer eventjes bent!!! Heb je niet veel gesproken, maar vond het echt leuk je weer gezien te hebben! Zei ook al tegen Nien, als jullie alle twee weer in Nederland zijn moeten we echt weer eens een weekendje weg!!! Gezellig!!!

Heel veel plezier nog de laatst weken!

Tot snel!!!

Dikke kus Lara

• 22 Augustus 2005 - 18:27

Annie:

Zo zo, toch nog gelukt om in Nederland te komen. of had je allang de vlucht geboekt en zat je fake te stressen om jeanine te kunnen verrassen....dat is je dan denk goed gelukt!
    ik zal je denk niet tegen komen in deze paar dagen. je gaat donderdag al weer terug en tja het echte! (;-)) werkende leven gaat hier natuurlijk gewoon door...helaas. zeker nu het net weer een of twee dagen mooi weer is.
    nou geniet van je daagjes hier en straks weer door met feesten in kos en weet ik het wat met emiel ;-)

groetjes
    je nichie

• 22 Augustus 2005 - 18:51

Ina:

Heerlijk, geweldig en super dat je er ff was, ff schrikken maar leuk onwijs leuk om je onverwachts te knuffelen!
    Erg druk voor je om in een paar dagen zoveel mensen na een paar maanden te ontmoeten, vooral nu je verkouden bent!
    Jeanine kan er weer tegen op Aruba nu jullie helemaal weer bijgekletst zijn. Geniet nog van deze 2 dagen en alvast een goede reis donderdag. Liefs xxx

• 23 Augustus 2005 - 14:47

Monique:

kwam ik je toevallig ook nog ff tegen! leuk je ff gezien te hebben! Heerlijk waarschijnlijk om weer effe thuis te zijn! gewoon een keer naar de bolle in plaats van 'de camel' haha.

succes en veel plezier. goede reis terug naar Kos!
    liefs monique

• 26 Augustus 2005 - 17:52

Elise:

Hi Diaan,
    Leuk dat je nog even naar Nederland kon vliegen om goed afscheid te nemen van Janine. Nu ben je alweer terug op Kos, maar je hebt toch weer even iedereen gezien. Had al een tijdje niets geschreven vanwege vakanties enzo, maar ik hou deze site nog steeds bij en zal ook de site van Janine bekijken. Veel plezier nog daar!!

Liefs,
    Elise

• 26 Augustus 2005 - 17:54

Elise:

Sorry Jeanine!!! Helemaal je naam verkeerd geschreven, sorry!!