!!! Back in Town !!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu !!! Back in Town !!! - Reisverslag uit Kos, Griekenland van Diana Gortzak - WaarBenJij.nu

!!! Back in Town !!!

Door: Diana Gortzak

Blijf op de hoogte en volg Diana

27 Augustus 2005 | Griekenland, Kos

Hallo lieverds,

Nou ik ben weer terug in mijn eigen appartementje en heb weer het gevoel of ik niet weggeweest ben. Het leven gaat hier gewoon weer verder. Ik zal nog even over mijn daagjes Nederland vertellen.

Maandag ben ik nog met Jeanine even in het centrum van Nieuw Vennep geweest en nog wat dingetjes gekocht. Daarna ben ik bij mijn tante in Aalsmeer gaan eten, mijn lievelingseten bij haar namelijk bami! Mijn nicht, neef en vriendin waren er ook, erg gezellig dus. Toen ben ik Mariel op gaan halen om nog op de thee te gaan bij Nien. Nog lekker zitten kletsen en daarna lekker gaan slapen, nien d'r laatste nachtje thuis.

Dinsdagochtend eindelijk beetje uitgeslapen en goed geslapen.. Ik was om half 12 bij jeanine en toen gingen we naar Schiphol met z'n allen. Jeanine d'r ouders, rem, el, Jaydon, Kaisa, Mariel, Bart! Afscheid viel mij wel erg zwaar maar ik weet dat ze een toptijd daar tegemoet gaat, dus vind t helemaal leuk voor dr. En ik ga haar al heel snel opzoeken. Maar toch raar dat ze nu heel ver bij ons vandaan is!
Daarna heb ik nog even wat gegeten met Giny en daarna naar Femke toe voor een herdenking aan haar vader! Heerlijk thuis gegeten, een balletje gehakt...
Daarna kwam Rixt en zijn we even naar Noordwijk geweest. lekker op terrasje gezeten, we kregen zelfs een fles witte wijn van het huis, dat heb ik nog nooit meegemaakt in Noordwijk, dacht dat ze dat alleen hier deden!! haha!!

Woensdagochtend ben ik even bij de dokter geweest voor mijn keel. Heb een antibiotica van 3dgn gekregen, helpt nog niet echt moet ik zeggen. Heb alleen maar last van mijn darmen... Daarna naar Leiden waar ik Liesbeth weer eens heb gezien, heerlijke tosti gegeten op terras in de stad en om half 1 al een toost uitgebracht met een roseetje!
Nog even bij Desiaan geweest en nog herinneringen opgehaald van hun vakantie op Kos. Gelukkig heb ik nog een uurtje op mijn bedje gelegen en weer thuis gegeten. Dat is heerlijk om thuis aan tafel aan te schuiven en eten wat de pot schaft. Als ik nu in de menukaart kijk weet ik echt niet meer wat ik moet nemen..!! 's Avonds kwamen Mariel en Kaisa nog even een theetje doen en toen lekker slapen, voorlopig weer laatste nachtje in mijn eigen bedje.

Donderdag eerst ff boodschapjes met mijn moeder gedaan en mijn tante was er al toen ik thuis kwam. Ell & Jaydon ook nog geweest en die hebben ook lekker bij ons gegeten. Mijn koffer ingepakt en op naar Schiphol. Had weer veels te veel mee terug genomen.. hihi! Ik was met mijn moeder gegaan en Sandra kwam ook nog even gedag zeggen. Leuk leuk! Helaas had ik een uur vertraging dus het schoot niet echt op. In het vliegtuig voelde ik me niet lekker van die pil van de dokter en we hadden beetje turbulentie. Was erg blij dat ik landde op Kos.
Jonna stond me al op te wachten met het clipbord voor de aankomst, heb me omgekleed en een bus meegenomen. Mensen zaten me raar aan te kijken: "He, jij zat toch net bij ons in het vliegtuig?" Grappig is dat.
Buschauffeur had me thuis afgezet en ff beetje gerommeld. Toen wilde ik natuurlijk naar mijn lieve vriendje maar hij had mijn scooter en was aan het werk en Jonna had mijn fietssleutel kwijtgeraakt en zat nog met de buschauffeur wat te drinken....
Toen ben ik maar gaan lopen want ik wilde hem natuurlijk wel graag weer zien.. Nou dat was heel errug leuk! Fijn om weer bij hem te zijn! Lekker gaan slapen!

Vrijdag hele drukke dag, je merkt echt dat je ff bent weggeweest dus moest weer ff helemaal inkomen. Info's gedaan, op kantoor geweest en bezoekuren. Daarna opgefrist en Emiel was vrij.. YEAH!! Gingen uiteten, alleen het eten was niet zo lekker.. haha! toen in de binnenstad nog wat gedronken, langs de Camel Bar geweest en toen lekker gaan slapen. Ik voelde me nog steeds niet helemaal lekker, nu gelukkig alweer wat beter. Dus zijn we lekker naar huis gegaan. Was wel echt een topavond, heerlijk om weer samen te zijn en hem weer te zien stralen. Want door dat hoogseizoen was dat lang geleden!

Vanmorgen even op kantoor geweest en lekker op het strand geweest bij Papa's Beach. Emiel was er al, ff geluncht daaar met Jonna en toen ben Emiel gaan liggen. Was alweer een week geleden dat ik strand had gezien. heerlijk dus! Nu ga ik lekker naar huis en vanavond hebben we afscheidsetentje van Simone Beachmasters, die gaat morgen naar huis. Druk druk druk allemaal, maar erg gezellig.

Laat snel weer van me horen met nieuwe foto'
s!

Dikke kus en Liefs van Diana

En een extra kus voor Nien in Aruba!!!!!!!

• 27 Augustus 2005 - 15:45

Ina:

Hallo Diana, was erg leuk dat je ff in Nederland was maar ik lees dat het daar ook weer helemaal lekker is, vooral nu de echte drukte bijna voorbij is kunnen jullie nog ff genieten! Voor je het weet is het eind oktober en is je avontuur op KOS voorbij.
    Liefs uit Aalsmeer xxx

• 27 Augustus 2005 - 17:42

Mam:

Hoi diaan, blij dat je weer veilig aangekomen ben in Kos. Het is hier nu ook lekker weer, al twee dagen in de zon gezeten. Matthijs is nu naar Mysterie Land, ben benieuwd hoe ze het vonden. liefs ons

• 27 Augustus 2005 - 19:24

Nien Op Aruba!! :):

Hey lieverd!

Bedankt voor je extra kus!!! Super lief!!! Jij krijgt natuurlijk ook van mij een extra kus!

Het viel mij ook best zwaar hihi maar dat je vast wel door! Heb het nu iig wel heel erg naar mn zin. Maandag beginnen met stage en dat zie ik helemaal zitten!! Heb idd het gevoel een top tijd tegemoet te gaan! Waarschijnlijk kunnen we ook verhuizen, dan krijgen we ook een zwembad dus wat wil je nog meer?

Gek hoor dat je nu weer daar zit.. En echt lekker dat Emiel vrij was! Dat zal nu alleen maar vaker voorkomen...

Ook raar om te lezen dat jij dan nog met mn moeder bent gaan eten, wel heel lief vind ik dat!

Lieverd ik ga even zelf een verhaal op mn site zetten! We houden elkaar op de hoogte!

Ik hou van jou en kijk uit naar je komst! Wil jou ook graag alles laten zien!!!

xxx van mij!

• 27 Augustus 2005 - 22:13

Lara:

Hey Diaan!!!

Echt leuk dat je er eventjes was!!
    Je zal idd wel gelijk het gevoel hebben dat je helemaal niet bent weggeweest, je moest natuurlijk gelijk alweer aan de gang!!
    Kom net terug van mysteryland.. Nou dat was wel heel leuk hoor.. Maar ben nu echt super moe!! Haha!! Ga ook maar snel slapen nu!

Tot snel!!

Dikke kus Lara

• 28 Augustus 2005 - 14:53

Housebabe:

Heeee Diaantje!

Lief dat je aan ons hebt gedacht, was idd super op Mysteryland! hadden goed weertje dus mn zonnedans heeft geholpen hihi. Maar voorlopig wel ff genoeg wezen hous'n nu hoor, hier moeten we maar weer ff op teren! Ook nog met je broertje, Rick en Jeffrey staan hous'n haha echt leuk dat hun er ook waren.

Jij weer lkkr veilig bij je vriendje? leuk leuk leuk. Wel raar dat je nu weer zover weg zit eigenlijk, vorige week was je nog gewoon hier. Naja geniet er nog lkkr van met Emiel samen, voor je het weet zijn de laatste 2 mnd voorbij. Nou werkse, feestse en succes weer, ga nu nog ff wat op je vriendinnetje dr site zetten ;)

Liefs & dikke kus Eer en Martijn

• 28 Augustus 2005 - 16:49

Giny:

HOI Diana nu we weten hoe leuk zo'n site is hebben we meteen jouw berichten opgezocht. Leuk om jouw verhalen te lezen. Als wij naar Aruba gegaan heeft Jeanine vakantie leuk he! Het was fantastisch dat je in Nederland was; echt een verrassing voor Jeanine! Nou meissie ga er nog even van genieten! xxjes Dick en Giny

• 29 Augustus 2005 - 09:13

Simone:

Heej! Ik vond het ook echt super gaaf, maar wat is het toch ook fijn om weer terug te zijn.... heb nu al 1001 stapplannen, wordt hier nog erger dan die laatste avond op kos.... Maar hier is gelukkig geen ballenbak waar ik uit gegooid kan worden ;-) Ik ga jullie missen hoor.... Sowieso stappen in Grunn meet z'n allen... Veel plezier daar nog, Kus, Simone

• 29 Augustus 2005 - 13:27

Mariëlle Uit Abbenes :-):

(naam = een grapje voor Hulsbos)!

Hey hallo mevrouw Gortzak,

Alles gaat dus goed daar op Kos, weer helemaal gewend en lekker bij Emieltje. Hoe’st nu met je keeltje? Over hoop ik!

Hier gaat alles ook lekker. Mysteryland was weer een mooi feestje. Ik verwacht uiteraard wel dat Nien & jij volgend jaar ook meegaan, dus geen excuses (maar dat heb ik net ookal naar je gemaild)! Hihi…

Tot snel maar weer,
    liefs Eenennaam!

• 30 Augustus 2005 - 17:10

Annie:

Zeg diaantje,
    vindt je het gek dat je je niet lekker voelde van die pilletjes van de dokter. drank mag natuurlijk helemaal niet bij antibiotica. oh oh, het gaat helemaal de verkeerde kant op met je;-)
    hier in nederland eindelijk weer eens mooi weer. morgen vrij, lekker naar het strand. zandvoort dit keer, lang niet geweest moet ik zeggen!
    en dan vrijdag naar brussel met vriendin van mijn pa. slapen in een vijfsterren hotel van het hilton (ben benieuwd!!!) en wijntjes drinken op de terrassen. komt helemaal goed dus. en oja, shoppen hoort er natuurlijk ook nog bij.

nou meid,
    veel plezier weer daar. pas goed op jezelf he!

liefs annie

• 31 Augustus 2005 - 17:17

Fem:

Hey Diaan!!

Ben blij dat je weer goed en wel bent aangekomen!! Hier alles goed hoor, ben alleen een beetje ziek! Vandaag niet gewerkt! Mysteryland was erg leuk! Lekker gefeest! Leuk he dat ik waarschijnlijk met Bas kom!! Hij moet nog even kijken of het gaat lukken en dan gaan we snel boeken! Nou meis, we spreken mekaar snel weer!

Dikke kus Fem